28. december 2010

Værtindegave - af den fede slags & Thats what friends are for....

I går var en hektisk dag.  K havde haft så mange smerter i sit ben i julen at vi måtte tilkæmpe os en plads i lægens venteværelse, selvom beskeden i telefonen i første omgang var at "en forstuvet fod kan man have glæde af i op til 8 uger". Meget muligt - men man skal altså ikke få mere og mere ondt for hver uge der går - så ER der noget andet galt. Nu viser det sig, at K skal ultralydsscannes da han måske har gået rundt med en beskadiget arkillessene, så tror da pokker han har ondt!!  Desværre kan vi ikke regne med at blive scannet før om 5 arbejdsdage (hvis vi er heldige) da det jo ikke er en akut skade (vi var på skadestuen 1. gang 6. december hvor det lige var sket). Hvis det ikke gjorde ondt at grine - burde man gøre det - for hvis man ikke kun checkede for brud på et røntgen men lyttede til hvordan skaden var sket og måske havde ofret de 5 minutter det tog at scanne den dag - var megen tid og smerte sparet. Men nu har vi da i det mindste fået noget stærkere smertestillende og en sygemelding så han kan holde sin fod i ro.

DERFOR lidt stille herinde og lidt sløvt med at nå rundt på kommentarbesøg. Sorry - men livet er kommet lidt i vejen. Posthus og andre udestående projekter nås så hurtigt som muligt.  =0(

Men i går havde vi en vigtig gammel middagsaftale med vores GODE venner Margit og Jørgen og Jørn og Inga. Vi har kendt hinanden siden vi var ganske unge, så selvom jeg var håbløst bagud og K ukampdygtig ville vi ikke aflyse. Så er det gode venner viser deres værd, for såsnart de var inden for døren havde jeg op til flere faste køkkenskrivere, der bar frem og tilbage så vi fik retterne på bordet og sørme også nåede at efterlade et tomt køkkenbord med rene gryder inden aftenen var slut!  Så bliver man glad og taknemmelig! Og se lige her en fin værtindegave Margit havde med - fint og sødt kort som jeg blev MEGET glad for og et kærligt hint til at jeg hellere må lave mine private julekort i årets løb i 2011, så jeg ikke kommer sådan bagud. De søde hjortestempler er købt i Norge - er de ikke FIIINE..  1.000 tak endnu en gang til dig Margit!


Og her nærbillede af de fine syede detaljer m.m. fra kortet:

Trying to make a short summary - we had a difficult xmas as my DH has been in a lot of pain due to his injured leg. Seems unbelievable that a sprained ankle could get worse by the week and now our GP suggests a ultrasound scan to see if he has a ruptured arkilles tendon. If so - no wonder he is in pain!!

However, we didn't want to cancel our dinner with good, old friends yesterday - eventhough I was totally behind with all preparations. What a relief to have guests who pitched in and helped out. We had a lovely evening and look at the sweet card and gift I received from my good friend M. From one scrapper to another - lots of yummy papers for my next set of xmas cards. The cute stamps are from Norway.

13 kommentarer:

 1. Det er synd at K skal blive ved med at have smerter! Håber, at der kommer bedring snart.
  Sikke en sød veninde sådan at komme med sådan en lækker gave.
  Du skal ikke haste til posthuset for min skyld...

  SvarSlet
 2. Ja, det er rigtige venner. Man hjælpes ad, og tager det som det kommer, for det er ikke serviceniveauet det handler om - men bare det at være sammen. Det lyder i hvert tilfælde hyggeligt.

  Og så er det da en værindegave der er noget ved !! Hold da op. Og fint at du har fattet den lille hentydning....LOL. Virkelig sødt stempel du der fik....heldige dig....

  SvarSlet
 3. ja så dejligt med gode venner og så de også hjælper til og wow for en flot pakke, de stempler ser rigtig fine ud. God bedring med k

  SvarSlet
 4. Can't live or manage without friends - we've had an awful Christmas week made so much easier by friends. Am so sorry for your DH, and hope that whatever is the cause, it can be made as painless as possible, healing is much easier to bear without pain.

  SvarSlet
 5. Selvtak søde... og tak for sidst... ;o)
  Det er jo ikke svært at være hjælpsomme venner, når I selv hopper på tungen for os andre... vel??
  Jeg håber, vi laver et træf - så du kan få kortene i hus... ellers må vi finde på noget andet.
  Fortsat rigtig god bedring til K.... vi håber, at I snart får en tid så I kan for vished for, hvad der er galt, og han kan blive fri for alle de slemme smerter....
  Hils ham...
  Kram

  SvarSlet
 6. Kære Charlie..
  Sikke dog en skøn og betænksom gave som du der fik... og stakkels, stakkels K. Jeg føler med ham...! Så nu hvor han er hjemme, er jeg sikker på, at du går rundt og varter ham lidt op. Giver ham fjernbetjeningen og avisen, sørger for frisk kaffe i koppen - og måske et lille stykke chokolade, som får den fæle medicin til at glide lettere ned!
  - for det er rart at blive puslet om, når man har det rigtig skidt... og jeg ved med 100% sikkerhed, at han har fortjent det.

  - OG nu ved du jo, hvor du har ham henne nytårs aften :o)

  Jeg håber, at I kommer fint ind i det nye år! Tak for dine besøg! Du gør mig altid så glad!
  Knus Engel

  SvarSlet
 7. Stakkels K, godt han har sådan en sød kone til at pylre om ham!
  Og sikke en lækker gave fra Margit. Gode venner er guæld værd og hvor er det skønt at i sådan har holdt sammen helt fra jeres unge dage...eller unge er i jo endnu!! ;)
  Rigtigt godt nytår og på gensyn i 2011!

  SvarSlet
 8. Hold da helt ferie en værtindegave - Jeg tror Margit skal en tur på besøg hos mig ;o)
  Tak for i år, for en super blog og rigtig godt nytår til dig og din familie. Krammer Heidi

  SvarSlet
 9. Hvor var det godt at i ikke bare lyttede til lægevagten : ) de har så travlt, at det kun er dem der virkelige insisterer på at komme, der får lov. Godt gået : )
  Det er bare rigtig synd at K skulle gå med så mange smerter så lang tid. Håber at i hurtig får en tid til skanning.
  dejlige venner at have, de er guld værd, og skøn værtinde gave : )

  Rigtig godt Nytår og jeg glæder mig til også at følge dig i 2011 : )

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn værtindegave. Hmm...ligger der mon et lille kærligt hint i den ? Papir til julekort ol. :-)
  Det er da noget værre noget med K. Håber han snart får et svar og noget lindring. Rigtig god bedring med ham.
  Og rigtig Godt Nytår herfra med ønsket om en masse gode oplevelser i 2011 og forhåbentlig ligger der noget godt og venter på dig.
  Kram Gitte

  SvarSlet
 11. Sikke en skøn værtindegave du fik af din søde veninde. Et fint kort som fulgte med. :)Vild med det julepapir.:)

  Skønne billeder fra jeres juleaften.
  Hvor er det et fint lille kagehus Mie har lavet. Måske det skal afprøves til næste år. :)

  Håber at K snart får klar besked om hvad der er galt med benet. Rigtig god bedringe med ham. :)

  Jeg vil også lige ønske dig og din familie et lykkebringende nytår
  Tak for dine søde kommentarer i det gamle år. :)
  Knus

  SvarSlet
 12. Rigitg god bedring til K og Rigtig godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet
 13. Hej med dig
  Du og din familie ønskes et godt og helsebringende nytår. Glæder mig til at følge dine kreative udfoldelser i 2011 og tusind tak for altid søde og sjove/hyggelige kommentarer, elsker din humor.
  Vi ses derude
  knus Pia

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)