15. december 2010

15. december indtryk fra London del 1 / First part of snapshots from London

Allerførst det imponerende juletræ der står i Kastrup lufthavn - TÆT besat med Georg Jensen ornamenter ! Jeg måtte lige tæt på for at se om det var i en kartonudgave - men nej - det var de helt rigtige - gang lige selv ud hvor mange penge der sidder for - men FLOT så det ud.


Ikke verdens bedste foto - men her kan I se den er god nok:


Vi spiste en traditionel turkey dinner på hotellet - pudsigt nok kunne de unge mennesker i restauranten ikke fortælle en dyt om hvad den bestod af - men der er heller ikke mange englændere ansat på sådan et hotel - men her er et foto - smagte OK - kalkunen var stegt til UG - saftig og lækker. Mosen bestod af kartofler, lidt porrer, peberrod og lå henover et par rosenkål, rødkålen smager af kanel derovre, der var en lille pølse i baconsvøb og så fandt vi aldrig ud af hvad rouladen øverst bestod af - men den smagte fint. Grøntsagerne var HELT atypisk for England ikke kogt til ukendelighed - så det var en dejlig overraskelse.  =0)


Og som forventet var der en bort rundt i hele restauranten med gran og julekugler. Det er så morsomt at alt hvad der står stille et øjeblik åbenbart ender med at blive pyntet til jul - men på en eller anden måde også en del af det der bare er SÅ meget London og gør at man kommer i julehumør.


Og til sidst - et skønt skilt fra baren - lidt mere morsomt end det traditionelle - vi udskænker ikke spiritus til unge under den og den alder - ikke???  =0)  Apropos spiritus - der kom rom i et par kopper the i går aftes - ikke nok til at slingre i seng - men hjalp en anelse - om ikke på hosten - så på humøret.  =0)


First the xmas tree at the Copenhagen airport. Completely covered in silver Georg Jensen ornaments - Wauw - wonder how much that would cost to do.

We had a traditional turkey dinner at the hotel the first night. Strangely enough none of the young waiters could explain what to expect when ordering it - but we were brave and went for it anyway. This is how it looked - turkey lovely, veggies much to my surprise NOT overcooked. The red cabbage tasted of cinnamon - I take it that is the way it is served in the UK. Never managed to work out what the little thing at the top of the plate was - but it was tasty.

Lots of decorations everywhere - and look what a clever way to remind the young people not to buy alcohol if they are under age!

6 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som om det har været en hyggelig tur. Superflot juletræ, det lader til at der ikke er finanskrise i Kastrup lufthavn.
  KH 10na .hehe min bekræftelses kode er nesse, så er det vist ved at være jul - selv om det er med e

  SvarSlet
 2. HA-HA... sikken et morsom skilt...!!! Det er da en sød måde at fremstille problemet på.. =0)
  Nå, men SMUKT træ... jeg tror nu mere det er GJ der gniider sig i hænderne... mon ikke det er dem der betaler??!! eller...??
  Godt at det blev en hyggelig og vellykket tur på trods af div. skavanker hist og pist!!

  SvarSlet
 3. Tak for fint referat af en dejlig tur.

  Og jeg synes jeg har mange GJ.....det siger jeg aldrig mere...men hvor er det flot !

  Skønt skilt du lige har fanget.

  Hvis humøret er godt, bliver man hurtigere rask, så fortsæt du bare i aften med te med rom. LOL.

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage. Sikke et flot træ!

  SvarSlet
 5. ..he-he.. se det er da et skilt med humor!..
  Hilsen Tina M.

  SvarSlet
 6. Det var et flot juletræ i lufthavnen; ikke tosset.

  Ikke-udkogte grøntsager i England. Det kan da ikke passe! Men det ser nu ud som om det var en ret god middag, I fik.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)