20. december 2010

20. december Julen står for døren Ready or not!!

Her i huset nok mest NOT lige p.t. - men det tager vi i stiv arm - nu blev det traditionelle husbyggeri i det mindste klaret med bravour i weekenden. En meget interesseret og flittig drillenisse var på besøg - og i år blev det et hus med hjerteskodder, parabol på taget, skumfiduser på tagryggen og den obligatoriske julemand i skorstenen - i år med en stor klat sne på hovedet som E dog mente var en nissehue.  Der står også en julenisse og banker på døren, kan I nok se. Da E ELSKER sne - står han helt alene for det sidste touch af snestorm - et job han går meget koncentreret til kan I nok se.  TAK for i dag - det var hyggeligt - og nu er vi endelig nået dertil hvor der kommer mere slik PÅ huset end I maven  - så er man blevet en stor dreng!!  =0)
 Allerførst den flittige husbygger - Momse måtte holde bolsjestængerne mens glasuren tørrede, det har en rask dreng altså ikke tid til - men FINT så det jo ud med dem siddende der, ikke??

 Når man er en drillenisse på snart 8 år er et "sød dreng med nissehue ikke verdens nemmeste foto at få, som I kan se - men jeg syns nu de er skønne allesammen. Lad jer ikke narre af det nuttede look - han har hænderne på ryggen og lignede kortvarigt et uskyldigt englebarn, men planen var at flå nissehuen af idet kameraet sagde KLIK - han havde bare ikke regnet med at der er kort reaktionstid på kameraet så huen nåede kun halvt af.  OG traditionen tro - er huen med udvendige ører!! Det er sådan en speciel model vi altid får fat i..... =0)

Her kommer så det færdige resultat - med vingummibogstaver der staver JUL, hjerteskodder, parabol, julemand i skorstenen, bolsjestoksgavle, chokoladekampestensskorsten og en veritabel snestorm - og sørme om drillenissen ikke kom til at se sød ud ved en fejltagelse da han skulle posere med sit hus. Hi hi... Det lille navneskilt blev i år lavet med en fin rød spiselig filtpen jeg havde købt i Tivoli hos Specialkøbmanden.

Og selvom man aldrig kan vide med postgangen lige p.t. i det snevejr - så håber jeg dette kort er nået frem - eller håber jeg de ikke kigger før om nogle dage - det er til et nygift par i familien. De bryder sig ikke om Magnoliastempler - og gik i koma over et kort i lilla nuancer jeg havde lavet sidste år. Så her er vi tilbage til naturen med hør, grøn, guld, rød og to forelskede hyggejulemus - det må da være passende!

Xmas is just around the corner - we are NO way ready for it - but who cares. At least we managed to finish the traditional annual gingerbread house building yesterday. Also tried to get the traditional annual boy with santa hat photo - with a close to 8 y old it was NOT easy - but tell you what - I like the all the same - as they are a fun memory of the day. Final collage shows the final result and a boy who by accident looks quite angelic next to his house.  Giggle. Our house might not be your traditional version - but we always have lots of fun thinking of new things to add to the building - this year a satelite disc on the roof. TFL

16 kommentarer:

 1. Hvor er du altså bare aktiv søde Charlie. Det er helt vildt hvad du når hvert år til jul. Og tænke sig hvor lidt jeg får lavet, og jeg går "bare" hjemme i øjeblikket.

  Det er nogle superskønne billeder allesammen, og drillenissen er da lige til at scrappe, både med og uden nissehue på.

  Knuz fra Marianne1972

  SvarSlet
 2. HOLD DA OP, hvor er det bare et flot hus !!!! Og så er det tydeligt, at der har været en scrapper til stede og dele M&M´s op i skåle efter farver ;)

  SvarSlet
 3. Øj-øj... sikke en dygtig nisse du har haft på besøg...
  Og jeg tror aldrig jeg har set et hus pyntet med slik i de mængder...
  Det hus MÅ gi' mavepine til jul...
  Godt gået med fælles hjælp...
  Knus

  SvarSlet
 4. Hold da fast - Så flot pyntet et kagehus har jeg alligevel aldrig set! Blir jo helt lækkersulten

  Og hvor er det dog en sød nisse du har som hjælp. Kan tænke mig, at det var den største glæde ved det ;)

  SvarSlet
 5. Superflot kagehus. Jeg har da aldrig set så meget slik på sådan et hus. Og så alle de finurligheder med julemand, parabol osv....hvem har dog lært Elias det ?
  Og sikke en hyggelig dag, han har haft hos jer. Det fremgår jo tydeligt af de dejlige billeder.

  Sødt kort med det søøøde stempel - som jo selvfølgelig passer til lejligheden. Klart !

  SvarSlet
 6. Det var godt nok et flot hus du og E har fået pyntet i år. Det er bare sådan en hyggelig tradition, og det er dejligt, at han stadig gider lege med. Sejt, at han er nået dertil, hvor han putter mere slik på huset end i maven.

  Hvordan kan man gå i koma over et af dine kort?? Nå, men forhåbentlig går det bedre med dette søde julekort.

  SvarSlet
 7. Sikke et kagehus det bliver bare flotter og flotter for hvert år, og billederne super gode.
  De mus kan man da ikke andet end holde af rigtig sødt.
  Glæder mig til vores kommer, engang =0).
  Bodil H

  SvarSlet
 8. Vi er ready. Pigerne har sidste skoledag i morgen, og så skal der bare hygges i året sidste dage. Vi mangler ikke noget som sådan - har dog et kagehus, der skal samles og lidt konfekt der skal trilles og dyppes, men kun hvis vi gider.

  Fint kagehus, I har fået lavet. Tror lige, jeg snupper lidt idéer til pynten hos jer.

  SvarSlet
 9. Nøj et flot julekagehus. Jeg kan huske at min mor lavede sådan et til mig da jeg var barn, men det var et kæmpe arbejde, så det er i virkelig kommet godt fra. Julekortet er super sødt med de to små mus.
  God jul til dig og dine!
  vh Renne

  SvarSlet
 10. Super sødt cansy hus og dejlig tradition - gid jeg havde så meget overskud.
  God jul til dig og din familie
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 11. Oj, sikke en dejlig foto serie du har taget. Du må nyde at han stadig gider at være med!! ; )
  Sødt kort.

  SvarSlet
 12. Fantastiske billeder af både kagehus og drillenisse. Virkelig scrapværdige.

  SvarSlet
 13. Hvor er det kagehus helt fantastisk pyntet. Hvor skønt at han stadig vil være med.
  Skønne billeder du har fået taget af drillenissen. ;O)

  Et yndigt julekort du har lavet. Hvor er de mus bare søde.
  Du må ha' en rigtig dejlig juleuge.
  Knus

  SvarSlet
 14. Nøj... hvor er det kage hus flor : ) super sød "drillenisse" skønne billeder 1000 tak for kigget

  SvarSlet
 15. den stååda på super råhygge og sikke flot hus. Mathilde og fik pyntet juletræ og lavet konfekt i går så vi hyggede rigtig hele dagen

  SvarSlet
 16. Ja, endnu et fint kagehus blev lavet i år hos jer; momse og morfar. - Elias var glad for dagen sammen med jer og kom glad hjem og fortalte os om husbyggeriet. Han har også nydt at se billederne fra dagen her på hjemmesiden.
  Også sjovt at se billeder fra jul i London og de seneste scrapkort.
  Kh Mette

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)