16. december 2010

16. december - klar til mere Jul i London?? / More xmas from London

Harrods er altid et besøg værd og i julemåneden især. UHA de har styr på det der pynteri. Vinduerne er et eventyr for sig selv så de kommer en anden dag - men her er vi indenfor. Selv en bamsoman kan møde sin overmand som I kan se. Og selvom det slet ikke var "tea-time" da stakkels K trængte til en sidde ned pause (ja det kunne jo ikke være en pub hver gang - så gik bentøjet da helt i kludder) lykkedes det os at charme os til at få serveret a nice cuppa tea with scones with jam and clotted cream med udsigt over byens tage. Hele restauranten var utroligt smukt pyntet med hvid glitrende grene og gran "smidt" dekorativt op i alle lamper og gigantiske buer og træer i rosa farver, så de matchede møblementet. Desserten er en utroligt lækker pistacie creme brulee med syltede kirsebær og en lille supersprød småkage med pistacienødder på.På den egyptiske trappe brænder der selvfølgelig altid lys for Diana og Dodi og ligger friske blomster. Jeg var i London til et møde lige efter Dianas død - og vil for altid kunne huske stemningen og duften af blomster overalt i byen. Hver lille gadesælger havde lys og blomster og et billede af hende stående i de dage og man kunne slet ikke SE græsset foran Kensington Palace for alle blomsterne. Nu var det de nye fotos af det kommende unge brudepar Kate og William der var på forsiderne og som englænderne selv skrev og sagde - ENDELIG et forlovelsesfoto af et ungt royalt engelsk par, der ser forelskede og glade ud. Især dette fotos var samtalepunktet derovre i sidste uge. Og søde ser de ud ikke?? Det lød somom Charles IKKE skal ønske sig en afstemning om popularitet og hvem englænderne helst ser på tronen når The Queen ikke sidder der længere!


Og ikke en dag uden et juletræ - her er det et af de mange i Harrods afdelinger - et julestjerne-træ. Kunstigt naturligvis - men smukt på en dæmpet og smagfuld måde. Det stod i børnetøjsafdelingen og så opdagede vi samtidig, at der findes Tshirts og trøjer til små drenge og piger fra 700 til 2000 kr - nice to know - ikke??  =0)
Pas på sneen derude og rigtig god torsdag - næste torsdag er det lille juleaften - jamen hvor ER den december dog blevet af?? 

PS  HAR I set at OSH har fået nye fotos fra Afghanistan med en hilsen fra drengene ude i de mere primitive omgivelser i de fremskudte lejre??

Sorry this will just be a brief translation - but we went to Harrods to see the decorations and as always it was very impressive. Lots of talk about the happy young couple and their new engagement photo - same super talented photographer as the one taking the forever famous pictures of Lady Diana. Little pointsetta tree is from the kids department at Harrods - pretty isn't it??

13 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, er de glas kommet med hjem ? Og så den bamse,den er bare sød, og du tog den med hjem ikke ????
  For sådan en har du ikke Hi Hi.
  Ja juletræet er super flot men lidt overfyldt.....
  Bodil H

  SvarSlet
 2. IH vad det är fint i London till jul. Jag har inte varit där på många år men jag vet hur mycket vackert det finns att titta på ......... och köpa om man nu vill det......
  Så mysigt ni ser ut att ha det där med afternoon tea och det hela.
  Stor stor knus till er båda!

  SvarSlet
 3. Spændende at se billeder af alt det flotte julepynt fra London, selvom jeg dog synes deres træer er noget overpyntede ;)

  SvarSlet
 4. Det er spændende at se de fotos fra London.
  I ser da også glade og tilfreds ud - selv om du godt nok har mødt din over-bamse. Han er STOR.

  Juletræerne....? Ja, smag og behag er jo forskellig ! Men jeg skal vist ikke snakke om, at vores juletræ nogen gange ligner et fastelavnsris, med alt det pynt vi hænger på. LOL.

  Det må have været en oplevelse med Londontur efter Dianas død. Og så nu at se dette par. Lad os håbe.....jeg er i hvert tilfælde ikke misundelig.

  Den pistacie creme brulee gad jeg godt smage. Uhm.

  God onsdag herfra.

  SvarSlet
 5. Det er så flot og ret imponerende at gå i Harrods : )
  Skønne billeder du fik taget : )

  Endelig har Englænderne noget at glædes over, og jow de ser super søde ud sammen : )

  Rigtig god dag og jeg skal a lige en tur forbi OSH : )

  SvarSlet
 6. Det ser bare så julehyggeligt ud alt sammen! og jeg er enig: Kate og William ser faktisk glade og lykkelige ud - måske ændrer tingene sig for den engelske royale familie.

  SvarSlet
 7. Uhh, jeg kunne altså godt tænke mig at opleve et julepyntet London..
  Hilsen Tina M.

  SvarSlet
 8. Åh - jeg gad også godt se London og ikke mindst Harrods, når det er julepyntet. Så puha...hvor er jeg dog bare misundelig. :-)

  Jeg er sikker på, at alt vil kunne købes i Harrods og pakkes fint ind og sendes til din adresse...Så bamsen kunne sagtens have fået et nyt hjem. Du ser ihvertfald overlykkelig ud med armen omkring den.

  SvarSlet
 9. uha hvor i hygger...Harrods er bestemt en tur værd

  SvarSlet
 10. Var i London i december 2001 og det var en fantastisk oplevelse også i Harrods. De forstår at julepynte for alle pengene :-)

  SvarSlet
 11. Ja så gik der lige alt for længe igen, før jeg fik taget mig sammen til en blogrundfart!!
  Hvor ser det dejligt ud derovre! min mand har også lige været i London på kursus, men han brugte vist ikke ret meget tid på at shoppe! Han skulle have taget mig med, jeg er nemlig rigtig god til det! Fik du købt nogle gode julegaver?

  SvarSlet
 12. Uha... hvor ser det NICE ud det hele... ;o)
  Og den bamse villeda pynte hjemme hos dig... så ville K. måske slippe for at ha' OSH i stuen jævnligt, hvis han skulle være der (bamsen, altså)
  Flotte juletræer... at SE på... og W&K er bare så søde... håber virkelig det holder...
  Nyd dagen... indenfor!! =0) - håber jeg...
  Knus

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)