23. december 2010

23. december Du fattige ??spurv?? flyv ned fra tag med duen til julegilde...

Jamen sådan hedder det da - IKKE???  Jeg har da sunget  Julen bar bragt velsignet bud MANGE gange - men i år må vi åbenbart presse en ekstra stavelse ind i verset og synge Fasan!!  Sådan en har vi godt nok aldrig før set ved fuglefoderbrædtet - og da den skulle gå videre gennem haven var det en opgave der kan gøre en sneplov misundelig - men den fik kæmpet sig ud i et bed og vendt sig rundt for at ryste halen for sne - og PAPARAZZI - her er beviset - taget gennem vinduet i en fart:


Havens ubestidte politibetjent hr solsort ved ikke lige hvor julegæstfri han har lyst til at være! Men det gik OK og de fik begge lidt at spise - inden fasanen spadserede - eller vadede hedder det vel i så høj sne  - videre.

 TAK for besøget og God jul til dig lille fasan - vi er jo mest til and her i huset - men pænt af dig at komme forbi.  =0)

Og her årets snemandssupper - med "snesnor" de kan hænge i:

Apropos mysteriet med fasanen - så mødte vi selvfølgelig også Mysteriernes mester Mr. Sherlock Holmes da vi var i London. Ved en fejltagelse var vi i et undergrundstog der ikke kunne åbne dørene hvor vi skulle af - så vi røg videre til Baker Street - og som man allerede kan se under jorden på stationen var det her Sherlock Holmes boede. Vel oppe i luften blev vi mødt af denne statue - og da vi sad i en dobbeltdækkerbus med retning mod Marble Arch - som var vores mål - måtte jeg flå kameraet frem og prøve at få et snapshot af denne herre - der gik "frit rundt" på gaden. London er også på den måde en morsom by!

13 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud i haven, Men det må ikke være nemt for fasanen at bevære sig rundt i så meget sne.
  God jul
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 2. Hold da op!! =0)
  Sådan én har vi altså ikke haft besøg af! Tror du ikke I bor for langt ude på landet ;o) (fnis)
  Ham S.H. er da totalt sej... men han har vel også nogle fans =0)

  SvarSlet
 3. Happy Christmas Charlie for tomorrow. Thank you for telling me about how you spend Christmas, I loved reading it. My friend in Norway also celebrates on the 24th.

  Wishing you and all your family a very Merry Christmas, and a Happy & Healthy 2011. I hope Santa brings you a new job!

  Take care
  Love Elaine xxx

  SvarSlet
 4. Det var dog et sjovt besøg i haven. Den må da have svært ved at bunde i al det sne !

  Fint I lige kom på extratur i London, så I fik set S.H. Og der går han jo....jeg troede da, han var død !

  God lillejuleaftensdag ovre i al sneen.

  SvarSlet
 5. JA, store som små fugle holder til i haven hvor der fodres godt. Sidste år havde vi en spætte der spiste af de pigeon æbler jeg havde stående i en kurv sammen med fyr kogler ved vores fordør - det så knap så pænt ud med kogler og æbleskrog ;o) Vi har også en solsort der er politibetjent. Jeg synes jeg husker Sherlock Holmes havde en lidt anden statur end ham i så, måske er har bare en wanna be HIHI. Håber i får en rigtig glæderlig jul samt et godt nytår. KH 10na

  SvarSlet
 6. Dejligt med en sjælden gæst : ) Godt at de kan finde noget foder hos jer, de er pressede alle dyrene i dette vejr.

  Håber i får en dejlig lillejuleaften : )

  SvarSlet
 7. så skønne billeder af en snedækket have, godt man kan holde sig indendørs. Ja vi oplevede også sjove personer da vi sidst var i London. Du og din familie må have en rigtig glædelig jul

  SvarSlet
 8. Du og din famile ønskes en rigtig god jul, og et lykkebringende Nytår

  knusssss

  SvarSlet
 9. Glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
 10. Jamen, gæstfrihed er jo også en dyd; her i vintermørket og juletiden ikke mindst, så det var godt, at fasanen også måtte være med - bare lidt.

  SvarSlet
 11. Skønne billeder af fru Fasan og Hr solsort. :O)
  Mums snemandssuppe. :)
  Hvis kommer til London så skal jeg ogst til Backer Street og hilse på Mr. Sherlock Holmes. Jeg er vild med de historier. :)

  Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul
  Knus

  SvarSlet
 12. Kære Charlie

  Årh hvor jeg håber at jeg kan få juleglæden og troen på julemand mv. Du skal have fat i Lone Fogtmann - du kan finde hende på Iss world.dk.

  Håber du og familien får en skøn skøn jul - og en godt nytår.

  KNUS Stinne

  SvarSlet
 13. Ejj hvor sjove billeder både af hr. betjent og london :)

  Glædelig jul til dig og dine

  Mange julehilsner Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)