25. december 2010

25. december En stille og rolig 1. juledag med fotos fra juleaften

Vi holdt jul hos K's søster og svoger i Fløng - og turen gik godt selvom den virkede dobbelt så lang som ellers både ud og hjem.  Her lidt fotos fra vores juleaften. Som værtinde"blomst" havde Mie lavet et lille minikagehus af de rester der var fra den ene pakke. Vi havde nemlig nogle ret ramponerede pakker med kagehuse, så vi sammenstykkede to hele og skar så det ekstra tag i 2 stykker. Mies hus har kokossne på taget og bolsjehjerter på begge side, de der jo har været bryllup i familien i år (Mies fætter blev gift i sommer). Faktisk ret sødt i den lille størrelse også. Øvrige fotos er Mie og hendes far, Mie og vores barnebarn (Mie er hvert år bange for at han er vokset hende over hovedet - men der er da et stykke vej endnu), Juletræet med sin pynt, det er en gammel tradition i familien af min mor altid læste højt af Peters Jul mens træet blev tændt - så det gør jeg for Elias, og jeps - de bor i nummer 34.  TAK for sidst til Bodil og Ole, det var en hyggelig aften, dejlig mad, gode gaver og nogle DUMME lege (I kan nok høre vi ikke vandt! ) ;0)


Er du en af de flittige der fik blogget hver da indtil juleaften - så er der en award her.  GODT GÅET !! Og superhyggelig måde at dele inspiration og sjove juleminder på. Tak fordi du har leget med!!

Vi skal have hele min side af familien her i morgen til den traditionelle 2. juledags julefrokost, så jeg må videre med borddækningen.

9 kommentarer:

 1. Hej dig...
  Det ser jo HYGGELIGT ud. Dejlige billeder fra jeres juleaften. Og sød tradition med Peters jul.
  Jeg glæder mig til at høre mere og ses... "lige om lidt"... ;o)
  Knus og rigtig god dag til jer alle i dag =0)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig juleaften i familiens skød.

  Jeg snupper lige awarden og lægger den på scrapbloggen. Jeg nåede at blogge hver dag og det blev i alt til 73 indlæg de første 24 dage af december. ;o)

  SvarSlet
 3. Det ser bare rigtig julehyggeligt ud. Ikke mindst Elias og dig med Peters jul. Dejlig tradition. (gad vide, hvor mange år endnu du kan have ham på skødet ?)
  Jeg snupper awarden - og tak for den. Jeg har været med hver dag siden 28 november.
  Og som vi var enige om dengang, er vi jo nogen, der har meget på hjerte....og aldrig mangler ord. Måske har vi endda for mange nogen gange..LOL.

  Jeg håber, I får en dejlig dag med familien.
  Mange kærlige tanker til dig....(!) og fortsat god jul.

  SvarSlet
 4. Det ser da bare fantastisk hyggeligt ud, og det lyder som om I nød aftenen. Endnu en gang glædelig jul til jer begge ;o)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine billeder du har fået taget, og ja det var en hyggelig aften selvom vi heller ikke vandt noget. Men gaverne var bare rigtig gode.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Ser så hyggeligt ud : ) skønne billeder.

  Jeg nupper også lige awarden, har blogget fra 1-24 : )

  Rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
 7. Kære Charlie.

  jeg håber at du rekreerer dig i dag, oven på anstrengelserne igår. sikke nogle skønne billeder. Højtlæsningsbilledet ville jeg ønske, at du scrappede, for det er så fint og stemningsfyldt at det fortjener at blive fremhævet...!
  Jeg håber, at du har nogle skønne dage!

  Knus Engel...

  SvarSlet
 8. skønne billeder fra din jul Glædelig bagjul herfra.

  Knus mette

  SvarSlet
 9. Skøn julecollage, du har lavet. Det ser rigtig hyggeligt ud.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)