27. december 2009

Mie's til og fra kort 2009 / gifttags made by my DD


Alle spor fra gårsdagens "invasion" er næsten slettet - vi mangler lige at slå spisebordet sammen og få de sidste glas i skabene. Men det er jo ikke så sindsoprivende spændende at vise fotos af - så her er Mies til og fra kort med sød og hyggelig julemand malet med Copics. Første øvelse er bestået - mal høj hat sort med 4 nuancer fra mørk til lys! MEN det kræver lige lidt øvelse at vænne sig til at der er så meget knald på Copics at man skal male med MEGET let hånd. Flottere i virkeligheden da den mørke cirkel faktisk er grønt metalkarton men det forsvandt i scanningen. ØV.

These are my DD Mies gifttags from this year - and colouring them with my Copics was her first attempt using these lovely pens. Lesson 1 was - how to colour a black tophat using 4 shades from dark to lighter - Well done honey.

7 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine, har endnu ikke prøvet copics, bange for at jeg får nye dyre behov, så har undgået dem, men de frister mere og mere.
  KH 10na

  SvarSlet
 2. De er rigtig søde OG flot farvelagt.
  Tak for dine julehilsener og kommenterer i hele december.

  SvarSlet
 3. Hej Mie.
  Super sød snemand og FLOT farvelagt. Kan godt være at mor er bedre... men hun har også farvelagt MANGE flere ;o) ;o)
  Hav en dejlig søndag aften i familiens skød ;o)
  Knus til dig fra mig

  SvarSlet
 4. Det var lækre til og fra-kort. Jeg har aldrig leget med Copics, men jeg synes, det ser godt ud.

  SvarSlet
 5. Det er virkelig søde de til- & frakort, Mie har lavet. God inspiration :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle søde til og fra kort hun har lavet. Jeg ved ikke hvordan du har det men det er skisme lækkert når alt er på plads igen efter mange gæster og man bare kan nyde freden igen. Ikke at det ikke er hyggeligt - men vel overstået.

  SvarSlet
 7. Ja mie det er en rigtig god ide du her har fået. Og de er flotte jegg har jo set dem, og der er farverne bare super.
  svigerinden

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)