9. december 2009

Julekort igen igen.../ And surprise - a xmas card...Ja jeg håber sørme ikke I bliver trætte af at se julekort - for det bliver ikke rigtig til andet her i denne måned - og her er et af slagsen. Jeg elsker at købe julepapir og så må man jo også en gang imellem se at få brugt andet end det nyeste, ikke? Det er så sket her - sammen med et filtrensdyr fra Scrapfactory, QK bogstaver i sølv, rød juleblonde og en embosset stempelpynt med god jul på flere sprog.

Gee I hope you're not going to OD on xmas cards - as that is what I mainly do this month. I love buying lots of xmas paper - and that means I sometimes have to use some of the older ones too - this is an example of that. GOD JUL is the Danish version of Merry Christmas and I used QK Merry and Bright letters in silver. The little embossed greeting in 3 languages is embossed in red. TFL

9 kommentarer:

 1. Nej søde... det bliver jeg i hvert fald ikke. Der er jo masser af inspiration at hente...
  Super sødt enkelt kort med dine sædvanlige små finurlige detaljer der lige er prikken over i'et. Den "Rudolf" er altså cute...
  Knus og god dag.

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig er vi ikke trætte af at se julekort. Dit er rigtig flot, især den rudolf.

  SvarSlet
 3. julekort bliver man da aldrig træt af at se på, de har jo nogle dejlige farver og flotte detaljer.
  svigerinden

  SvarSlet
 4. Charlie - jeg bliver aldrig træt af at kigge på dine kort. For de er total søde allesammen.

  SvarSlet
 5. Mener du virkelig, at man skal bruge papirerne ;o) Kortet er så fint, og rensen er sød.

  SvarSlet
 6. hold da op, hvor er det dog bare sødt det kort.

  SvarSlet
 7. Jeg kan god tilgive dig, at du laver julekort, når det er på denne årstid hi-hi ! Forøvrigt synes jeg dette er rigtig flot, dejlig sprælsk i farverne !
  Selvom jeg ikke kan finde ud at at lave kort, så kan jeg godt glæde mig over andres kreativiteter, ét skal jeg dog have lavet, nemlig til nogen, som selv fremstiller kort, og de plejer at være superflotte. Og så er det manden i huset, der står for at få lavet kortene, konen skriver dem ! Sjældent at høre om mandlige kortmagere, ik' !?

  SvarSlet
 8. Det er kun dejligt at se julekort her i december.
  Igen et rigtig flot kort. Er det et rensdyr fra et bånd ? Jeg fik en stykke af dig en gang for længe siden.

  SvarSlet
 9. Da er da skønt at se alle de julekort og god inspiration, det er da nu det er mest hyggeligt. OG det er for øvrigt rigtig flot.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)