20. december 2009

Årets nye, skøre julepynt../ Merry X-moose....Kære medbloggere - nu er der kun få dage tilbage - SÅ SEJT igen i år - og rigtig hyggeligt at have været rundt på de forskellige blogge og læse om juleskikke eller se fine ting der er lavet. 1. juledag trækker jeg lod om en gave blandt alle de kommentarer der er kommet her siden 1. december - så bare kom an der er stadig plads i inboxen til flere navne.

Min veninde Sus og jeg juleshopper altid sammen og vi SKAL simpelthen forbi den skønne butik KIRK i Kompagnistræde i København. Den er ejet af 2 søde fyre og der er bare sådan en skøn, fredelig julestemning med dæmpet musik og rislende vand i den lille butik nærmest somom tiden er gået helt i stå. Og så pakker de FLOT ind. I år var temaet i butikken hjorte, elge, rensdyr i sølv, guld, glimmer og så ham her - i naturmaterialer - HAM måtte vi begge eje, så vi så dem allesammen i øjnene indtil vi fandt dem vi bedst kunne lide (ligesom når man køber en bamse, pludselig er der en der siger "jeg vil med hjem"). Er han ikke skøn??? God 4. søndag i advent - hele huset dufter nu igen af Nissernes hyggebrød - for i dag skal vores lokale planteskole (stedet hvor min mand køber blomster til mig) som altid have en kage over til deres eftermiddagskaffe.

I find something new for xmas to add to our collection almost every year - this year this moose begged me to take him home for the holidays - cute isn't he.
Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Hvor er den elg vel nok sød! Jeg kunne lige se den hænge i mit vindue - jeg ved at Silas ville synes at den er skøn, men der er lidt langt til Kbh efter sådan en fætter.

  SvarSlet
 2. Ihhh hvor er den sød. Forstår godt at det var en du måtte eje.
  Jeg håber du får en dejlig 4. søndag i advent. :0)

  SvarSlet
 3. Hvor er han sød, hvis jeg havde mødt ham var hanbestemt også kommet med mig hjem. Rigtig god adventssøndag til dig.

  SvarSlet
 4. WOW - hvor er det da en fed "muse" du har fået købt dig. Nu kan det kun blive en god jul.

  SvarSlet
 5. Nååååårh.. hvor er han skøn. Han har da også sagt "jeg vil med hjem"...Så kan han hænge dér i vinduet, sende tanker til Sverige og sprede julestemning i det lille hjem.
  Tusind tak for i går... igen, igen ;o) ;o)
  God aften til jer.
  PS: Sikken service til planteskolen... Det burde næsten være omvendt med ALLE de buketter der bliver købt til dig i årets løb ;o)

  SvarSlet
 6. Det var skønt med sådan en shop midt i juletravlheden at dumpe ind dér, dejligt der er julestille !
  Jeg har haft samme tanke om at trække et navn fra min blog, når juleblogningen er overstået, og det er jo ikke for sent endnu.
  Dejlig og fredfyldt 4. søndag i advent til dig.

  SvarSlet
 7. Han, hvorfor ikke en hun ?? men uanset hvad kønnet er så er den rigtig kær.
  svigerinden

  SvarSlet
 8. Det var da det skønneste elsdyr. Jeg har også selv fået elsdyr til julesamlingen. Jeg vandt nemlig et skønt eksempar i pakkespillet på arbejdet. Ham må jeg da også lige have smidt på bloggen.

  Glædelig 4. søndag i Advent.

  SvarSlet
 9. Han er godt nok sød. Ærgeligt, at jeg først læser det nu, for jeg har lige været derinde i dag. Og så skulle jeg da have været der forbi. Jeg elsker elge, rensdyr, naturmaterialer osv...!
  Ps. Jeg synes også, at al den juleblogning er ret hyggelig.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)