18. december 2009

Håber alle børn har nydt sneen.../ I hope all kids have enjoyed the snow..Jeg er sikker på Elias har, så dette blev hans og hans forældres julekort i år. Motiv stemplet af Margit (tak for det) og malet med Copics. Jeg er blevet LIDT fjollet med det der pompom bånd i år, så kuverterne ser ret bulede ud. Vi er tidligt oppe i dag - hvis nu der skulle skovles sne igen...

I hope our DGS has had the opportunity to play in the snow. This is the xmas card I made for him and his family. It is not my stamp - but my good friend Margit has been kind enough to make me a few stamped items. THANKS. I quite like the pompom ribbon this xmas - eventhough my envelopes look STRANGE.... =0)

7 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt og vinterlig. Vi er også tidligt oppe, for at høre radio om man skal arbejde hjemme fra eller ud og køre i alt det sne. Jeg har nu valgt det første bliver hjemme i varmen og får lavet en masse. God fredag til dig Charlie.

  SvarSlet
 2. Selv tak søde...Det er blevet rigtig fint og passer jo perfekt julen i år... Fin detalje at du har malet snefnug over motivet.
  Og god idé at "god jul" er "bygget" af snebolde.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Det er et sødt jule kort som passer til vejret udenfor.
  svigerinden

  SvarSlet
 4. hvor er det et lækkert kort i skønne farver og ja det er rigtig sødt med de bånd, mine julekort blev alle sendt som storbrev , pynten fylder. Du må have en dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Et rigtig skønt snevejrskort - og motivet er rigtig sødt og flot farvelagt. Det passer jo så også lige til julen i år.

  SvarSlet
 6. Hvor herligt vinterligt! Det er da perfekt til lige nu i vores hvide vinterland.

  SvarSlet
 7. Dette julekort har vi jo sagt tak for i dec., men så det lige nu: Så tak igen for både form (fint kort) og indhold (sød skrevet hilsen).
  Kh Elias, Steen og Mette

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)