17. december 2009

Det er KOLDT derude... /BRRR - a cold but beautiful day...
Beklager det SENE indlæg - men der skulle skrabes l a n g indkørsel i morges og køres LANGSOMT til Hørsholm. Men bare rolig - jeg ER hjemme efter besøg i staden og undgik at ende i bur sammen med aktivisterne. Min søde mand var hjemme i dag og havde sat kameraet op for at fange besøg i vores lille, svenske fuglefoderhus - men ikke tale om de ville fotograferes - pipperne. Men så kom der en solstråle og ramte nogle grene og det bliver så det billede I får i dag. FLOT vejr - men hundeslædekoldt her i Allerød - især fordi det også blæste. Nu smager det da mere af jul - ikke??

A quick snapshot from today when the sun came and lit up the frosty branches in the garden. Tried to get a shot of one of the visitors dining at our tiny, Swedish house but they were ever so shy. Have a nice day.

7 kommentarer:

 1. så flotte billeder kan godt lide jeres "svenske ødegård". Her har vi været indendørs hele dagen , igår fik vi lige en rundtur i bilen så vi skulle ikke nyde noget med alt det sne og sommerdæk, ikke nogen god kombination.Du må have en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Smukke vinterbilleder I har taget. Det var en skam at der ikke kom besøg i jeres lille hus!

  SvarSlet
 3. JEPS... enig... det smager af jul...
  Og da jeg ELSKER sne nyder jeg synet... ud af vinduerne ;o)
  Det lille fuglehus er altså bare SÅ cute...
  Hils din søde mand ;o)
  knus

  SvarSlet
 4. Ho Ho Hoooo jo nu er det nemlig rigtig gammeldags jul, håber på det vil drysse lidt mere så jeg heller ikke kan komme på job i staden i morgen. Men være NØD til at arbejde hjemme fra. Sikke et nice lille hus de små pipper har.

  SvarSlet
 5. Beautiful shots. Love the little swedish house! Hopeyou didn't get caught up in the COP15 stuff yesterday. WOuld be sorted by now if it was all women.

  SvarSlet
 6. Ja sne er dejligt, men kunne det ikke bare falde i haver og i den store natur...??
  Det er jo surt når det arbejdene folk ikke kan komme frem bare fordi bilen, toget eller bussen har problemer. ( jeg er heldig at gå hjemme).
  svigerinden

  SvarSlet
 7. Hvor er det fuglehus bedårende! Det er jo helt magisk med vindue i døren - og sneen, der ligger så fint omkring huset. Jeg kan lige forestille mig layoutet til det billede. UMS UMS UMS!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)