30. september 2010

Når man er i udlandet og IKKE kan holde fingrene i ro / My creative outlet while away from home

Før min hobbytid blev opslugt af scrapverdenen og inden 11. september ændrede det at flyve fra A til B for altid syede jeg tit for at fordrive ventetid og flyvetid. DEN går så ikke længere - men jeg faldt alligevel for dette julemotiv i Skotland og da jeg jo hverken skulle opdatere blog eller kunne scrappe derovre var dette beskæftigelse for mine fingre, så jeg ikke fik abstinenser af at sidde med dem i skødet  =0)

Det er jo ovenikøbet samme type motiver der kan fås som stempelmotiver og den bliver hyggeligt at få færdig inden jul - det I ser her er nogle timers ihærdighed i sidste uge, så det skulle jeg nok kunne nå.

Ellers har jeg travlt med at pakke til Convention - jeg skal hjælpe til som oversætter på Celine fra Frankrigs kursus og ellers lave OSH- julekort og jeg er SUPERspændt på hvor mange kort jeg kan fortælle jeg har fragtet med retur over broen lørdag aften. Bare bilen nu ikke får overlæs?  =0) PYT hvis den gør er det det hele værd.

I used to cross stitch a lot before I started scrapping and card making and BEFORE you know who changed the things you can do at an airport and on your flight. But 5 days with no hobbyroom got to me in Scotland and I bought this to keep my hands occupied. Cute isn't it - and guess what - I will finish it by Xmas this year - HONESTLY I will.  =0)

6 kommentarer:

 1. Fornuftig beskæftigelse, så fingrene holdes igang. hihi.
  Jeg broderede og syede også korssting i mange år.....dog mest Håndarbejdets Fremme-ting. Det er sååå hyggeligt. Og det her julemotiv er da sødt.
  Har I ikke trailer ? Det er da bedre end overlæs !
  Glæder mig til at møde dig IRL. Meget.

  SvarSlet
 2. Jeg håber, at du er nødt til at leje en lille trailer for at få alle OSH-kortene med hjem - jeg vil i hvert fald gøre mit til, at du få en masse kort med hjem. ;o)

  Jeg fik faktisk lige et broderikatalog ind af døren forleden, og overvejede, om jeg kunne nå, at brodere tre ekstra juleløbere inden familiens julefrokost, så der kunne være en på hver bord (har kun lavet en enkelt i forvejen), men det må blive til næste år..... ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et sødt motiv. Jeg har også broderet julemotiver da jeg var yngre og det er bare så hyggeligt at sidde med. Man kommer også i rigtig julestemning af sådan et motiv.
  God fornøjelse med broderiet.
  vh Renne

  SvarSlet
 4. Hej søde dig.
  Ja, det var jo vores fælles yndlingsbeskæftigelse, før du fik trukket mig ind i dene nye spændende og dejlige verden...
  Som du ved elsker jeg stadig at brodere korssting, og det vil altid følge mig på flyrejser, hvor min QK samling bliver sat til vægs af hensyn til overvægt ;o)
  Endnu en sød juleting du har gang i. Jeg har adskillige strikke-"ordrer" liggende til de små, så må vist vente til Tenerife kalder!
  Hils Gitte, god tur - og kør pænt.

  SvarSlet
 5. Et meget fint lille julemotiv i korssting du her har gang i.Hvad så med stemplet det skaldi vel også have fat i ????? =0).
  God tur til det fynske.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Sødt broderi!! Jeg broderede faktisk også i mine "unge" dage... Ja altså, inden jeg blev 25, så det er vel trods alt unge...
  Men nu er klokken snart halv 9, og jeg er bare så spændt på hvor mange kort det blev til!!! Men må nok holde mig til i morgen!
  Knus
  Lisbeth Z

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)