9. september 2010

Nyt kort til OSH og tak for jeres feedback på kortet i går!/New card for OSH the Vinter version

Allerførst mange tak for jeres kommentarer på mit forrige indlæg - dem blev jeg rigtig glad for!

Jeg er ved at gøre klar til at få noget fra hånden på lørdag (Scrap'n'dream 11.9 i Tåstrup) så jeg har bl.a. klargjort en bunke af dette mit nyeste kort til at lave indimellem andre ting. Jeg manglede jo en vinterudgave af Home Sweet Home kortet til OSH og her er mit bud. Plankeværket er et stykke BG papir, der meget passende hedder Make a Wish punchet med min EK borderpunch. Det er måske logik for jer andre - men jeg har fundet en metode der er lynhurtig, jeg sidder med et stort stykke papir - puncher en kant og skærer så en strimmel, puncher igen osv. INTET spild og meget nemmere end at punche på små strimler. Juletræet er fra QK og den lille snemand og snebunken er to små punches jeg havde på lager. Resten af kortet er som de øvrige 3 modeller - dog med den tilføjelse, at der er kommet et lille rødt blinghjerte i et af o'erne og den gule sløjfe er der selvfølgelig stadig. =0)
Cecilie har spurgt om jeg vil vise alle 4 samtidig - det bliver så her - for på OSH bloggen kommer der jo kun NYE kort - her er de 4 årstider af kortet - ikke den STORE kunst men en sjov ide, syns jeg :

I needed a Vinter version to have all 4 seasons represented when making this Home Sweet Home card for OSH and this is my attempt. Most of the card is unchanged but the tree is now a xmas tree and I have added a tiny punched snowman and a small pile of snow. The fence changes with the seasons too - this is BG paper called Make a wish punched with my EK border punch. Thanks for looking.

9 kommentarer:

 1. Altså! Jeg havde jo slet ikke tænkte over det med den gule sløjfe, men selvfølgelig tænker du over det hele. De her kort er bare søde - kan du lokkes til at samle hele serien i én post, så vi kan se dem sammen?

  SvarSlet
 2. Du tænker da også på alt. Det med den gule sløjfe havde jeg ikke lige tænkt på.
  Men det er da kvikt fundet på !

  SvarSlet
 3. Det er nogle søde og enkle kort og så de små brevbier.... de får en lang flyvetur.
  svigerinden

  SvarSlet
 4. Sådan en god idé med de årstidskort. Jeg kan så godt lide at de er lidt simple - de er super søde!

  SvarSlet
 5. Helt vild med dine årstids kort : ) så søde, simple tja... men nogen gange er det det simple der gør et super flot kort.

  SvarSlet
 6. Love all 4 of these cards Charlie. Such a fab set and a great idea to change one to a christmas tree with a cute little snowman. Very clever idea.
  Love Elaine xx

  SvarSlet
 7. Kære Charlie.
  Hvor er det en skøn måde, at vise de 4 årstider... super ide...! og totalt inspirerende... Flot Home-sweet-home stempel!
  Håber du får en skøn weekend, og mange kort med hjem!
  knus
  Engel...

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare smukke ..en utrolig god ide at lave de 4 årstider

  SvarSlet
 9. Hi Charlie,
  These cards are just lovely.
  hugs
  Marion

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)