4. oktober 2010

Rapport fra Convention incl. OSH / Home from Convention

JEPS så kom der ny header på  - sjovt som en lille hybenrose man bare tager som en selvfølge om sommeren lyser op og gør en glad på denne tid af året, ikke??

Vel hjemme fra en veltilrettelagt og sjov Convention har jeg nu fået 5 minutter til at vise lidt foto og tekst her så TAK for sidst til alle jer jeg nåede at møde IRL og "øv vi må give pote en anden gang" til resten af jer! =0)
Jeg havde hjemmefra planlagt at lave julekort til OSH - naturligvis - det kunne jo se kønt ud at jeg bad hele resten af Danmark om at lave kort og så selv sad og lavede noget helt andet!! OG godt jeg havde forberedt 12 af disse kort rigtig godt hjemmefra - for ellers tror jeg ikke jeg havde nået at lave noget (men sådan går det tit på sådan en dag). Kortet har embosset tekst og en "fold-ud" julekugle (QK) og indeni er et foldet hvidt ark - hvor forsiden er embosset og dekoreret mens side 2 er til at skrive sin hilsen på. De blev lavet i røde og grønne farver og jeg fik brugt rester til kugler og pynt SKØNT.  Flere var forbi min stol (når jeg sad der) og spurgte hvordan jeg havde lavet skære/folde kuglen - så det fik de forevist - og i stedet for at skrive en lang historie her - laver jeg en lille TUT senere på ugen - men her er kortet:
og her en collage fra dagen, jeg havde ÆREN af at være Celine N (fra Sydfrankrig)'s "lille hjælper" på hendes kurser - så der er billeder derfra - hun er SUPERdygtig og en skøn pige - det må det være OK at kalde hende når hun er under 30. Øvrige fotos viser de to indsamlingskasser til mig/OSH og Berit/Cancerkort der stod på et fælles bord i hallen. Jeg havde printet graferne fra OSHsiden ud og sat på en væg og i dagens løb blev den lille antal kort søjle håndtegnet så man kunne følge hvor mange kort der kom ind - spørg mig LIGE om jeg fik talt mange gange den dag - men jeg tror det er en god ide at gøre, så jeg kan følge op og orientere undervejs. BEMÆRK at min kasse ikke var stor nok - men endte med at være TO kasser + kort der ikke kunne være i kasserne når låget skulle på - HURRA for det!! Og TAK til alle der leverede den dag.

Som I måske har læst på OSHbloggen kom der 312 fine kort med hjem - ca 50/50 fordelt på julekort og andre kort. Dejligt - og mine "faste leverandører" levede bestemt op til deres titel - men vi har i år kun oktober til at få lavet julekortene i så der er plads til mange flere julekort i kasserne herhjemme - vores mål er at alle udsendte kan sende MINDST 1 og gerne 2 julekort hjem!
I kan også se det lille, fine Travel album fra det ene af Celine's kurser - der var rigtig mange fede detaljer og teknikker i det album og det var lavet med de lækre Wander papirer fra Basic Grey - enkelte sider havde fået et strøg Gesso for at kunne modtage Alcohol Ink - derfor fotos af et creditkort i tallerkenen - god ide at smøre Gesso tyndt ud med - og efter en scrapweekend er sådan et kort jo alligevel slidt op ikke??  =0)

Pictures of Xmas cards I made for OSH and snapshots of the weekend where 300 ladies had fun and we met Celine N from France. She taugt a class of how to make a super minialbum with Gesso, Alcohol Ink etc. and I was lucky enough to be her assistant. Other pictures show my OSH boxes and the charts showing the progress in our OSH project. Later this week I promise to show a little tutorial of how to make my xmas card.

12 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine julekort og rigtige jule farver.
  Og så alle de kort du havde med hjem det er bare dejligt, der er sikkert mange der bliver glade for en jule hilsen i december.
  Bodil

  SvarSlet
 2. Betryggende at høre at der er liv i dig endnu. For sikke et convention. Pragtfuldt. Men jeg er ikke på dupperne endnu. Undrer mig over, hvor træt man kan blive af sådan en enkelt dag. Og du var der i to ...

  Rigtig søde julekort af egenproduktionen. Fatter bare ikke lige hvornår du lavede dem ! Jeg havde også en stak, næste færdige kort med....og fik ikke engang pakket ud.

  Og så er jeg ikke kommet mig over vores møde endnu. haha. Virkelig så "underligt" med vores fælles støbeform. Og da især når andre også begynder at sige det. Selv Erik sagde det også. Han var glad for, at I fik hilst.

  SvarSlet
 3. Jeg var jo en af de heldige, der nåede at hilse på dig. Du er altid i sådan et dejligt humør.
  Dine julekort er så søde - det bliver godt med en "tut" på bloggen - selvom du har forklaret hvordan man laver den kugle...

  God uge til dig.

  Mette

  SvarSlet
 4. Looks like a great time! You look fabulous, by the way! ;)

  SvarSlet
 5. GODT du fik lavet sådan nogle fine julekort... glæder mig til at se TUT'en.
  Søde farver og utroligt fin mønsterkugle og imbosset indlægspapir.
  Glæder mig til vi ses snart, så vi kan få kortene gjort klar til felten. =0)

  SvarSlet
 6. Uha, nogle dejlige billeder! Jeg gad så godt og have været med... Søde kort du har lavet;0)
  Knuser

  SvarSlet
 7. Det er altid en fornøjelse at se dig ! Du er så sød og hyggelig :) Tak for dine altid søde ord.
  Meget meget flotte kort - de vil med garanti bringe lykke

  SvarSlet
 8. Hvor dejligt med så god en høst! Dine kort er rigtig fine, og jeg lover dig, at der også produceres kort i det tyske. Sarah tager dem eventuelt med hjem eller også sender jeg dem til dig. De skal nok nå frem til uge 42. Kan du sige noget om en sidste-chance-dato?

  SvarSlet
 9. såååå flotte kort og endnu flottere IRL, fin teknik og dejlige farver.Du må have en god uge
  knus Pia

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder fra convention, ser bare rigtig hyggeligt ud. Flotte kort du har lavet, sikker på de vil bringe glæde.

  SvarSlet
 11. Hi Charlie,
  Looks like you had a fab time at the convention, sounds like great fun to me.
  I am looking forward to seeing your finished cross stitch! I used to love doing cross stitch, but time is so limited these days, I never seem to finish anything I start anymore.

  Love Elaine xx

  SvarSlet
 12. Rigtig søde kort, du har fået lavet. Jeg havde satset på, at få lavet lidt ekstra i løbet af denne uge, men jeg er først nu ved at dukke frem fra febertågerne - 40 i feber 3 dage i træk og ingen lyst til scrap! Jeps, så tror selv manden på at man er syg. ;o)
  Håber der når at komme nogle ekstra julekort i kasserne, inden de skal sendes afsted.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)