2. september 2010

Kun 121½ cm høj og allerede fløjet fra reden.... A little more than 1 meter tall but left home today..

ja - det skete i dag - se mere på OSH-bloggen. ;0)

Og her er så lidt fotos af slutspurten - der manglede nogle kort for at der var nok til 1. forsendelse og NU skulle det være - så selvom jeg ikke er fra Fyn måtte mottoet "Natten er vor egen" tages i brug.  Her er de sidste kort som bragte antallet op på de 560 der skulle bruges for at levere til alle enheder i Afghanistan. De små pigestempler var heldigvis færdigmalet inden - så det var "kun" samling og pyntning af kort - nok min egen personlige rekord - men dejligt at være gå træt men GLAD i seng.


If you're puzzled by the header of this blog entry - its about the size of the tower of boxes we sent off to the Danish soldiers in Afghanistan today. See photo on the OSH blog. And these are the last cards I made for the first shipment to be ready - and ready we were today and drove down south to deliver the boxes.  PS  sorry no time to maintain the OSH blog in English too - but it is mostly a blog with a lot of photoes so you can no doubt be inspired just looking at the pictures.

14 kommentarer:

 1. These are fabulous Charlie and for such a good cause. You have been busy.
  Marion

  SvarSlet
 2. Hold da op...der findes få af din slags ! Det luner mit hjerte, at du brænder for sagen...og sønnike har fået besked på at tage billeder når kassen lander i Afghanistan. (hvis den da ellers kommer helt ud i patrol base line ?) Jeg er igang med den næste portion kort ;-)
  KH Mette

  SvarSlet
 3. Det er imponerende så mange du fik lavet og flot ser det ud.

  SvarSlet
 4. Det er et fantastisk projekt du har stablet på benene og jeg har faktisk også nogle kort med til dig d. 11. september!
  Glæder míg til at se dig :)

  SvarSlet
 5. Det er fantastisk at der er blevet sendt 560 stk. kort afsted til alle vores piger og drenge, og jeg håber at de vil tage godt imod dem.
  For det er jo et stort arbejde der er blevet lagt for dagen.
  knus svigerinden

  SvarSlet
 6. Imponerende stak, både du og mange andre har fået lavet. Skønt, at du har fået sådan et fantastisk projekt op at køre.

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt med en ildsjæl som dig. De kort jeg har lavet får du til convention. Vi burde alle støtte det gode formål. Jeg er glad for du har fundet min blog. Keep up the good work. Og fortsat god weekend. KH 10na

  SvarSlet
 8. Du er intet mindre end en FANTASTIK QUINDE - tænk sig det stor arbejde du gør i en god sags tjenste. Godt gået Charlie :0)

  SvarSlet
 9. Fantastiskt - så många kort, så mycket arbete. Förstår att du känner dig nöjd! Hur är det med benet?

  SvarSlet
 10. A stunning array of beautiful cards Charlie.
  What an amazing effort for a very good cause, you're a champion!
  Love Elaine xx

  SvarSlet
 11. Til lykke med at du nu er "empty nester" ;o) Er det julekortene næste gang?

  SvarSlet
 12. 560 stk er virkelig mange og super flot klaret af alle : )
  at du så skulle sidde til kl. bib... om natten for at få de sidste færdig, fortæller os hvor meget det hele betyder. Du lægger et kæmpe arbejde i dette fantastiske projekt, som helt sikkert bliver påskønnet hos soldater og deres pårørende landet over : )
  Det er så flot at SÅ mange støtter op og OSH.
  Håber jeg når at lave nogle kort til på lørdag : )
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 13. Ja, hvor er det typisk dig... at kæmpe til det sidste for dit projekt. Synes lissom jeg har set det før ;o)
  Godt gået søde... du fortjener at den er i "hus"...
  knus

  SvarSlet
 14. Hej Charlie - jeg satser på, at du får besked om denne kommentar ;o) Jeg har fået ny pc og mangler din mailadresse; vil du sende mig en mail.

  Kram fra Cecilie

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)