30. august 2010

SÅ slog Mie sin personlige rekord - og her er resultatet

I går havde vi sat nogle timer af til mor/datter hygge, da Mie var yderst utilfreds med ikke at have deltaget i OSH produktionen endnu! Normalt laver Mie kun kort på bestilling og serieproduktion ligger hende lige så fjernt som Kina er fra Danmark. MEN når det er til et godt formål sker der åbenbart ting og sager også med hende.


Jeg havde i triumf hjemført den søde Hello Kitty die fra Love2Scrap i sidste uge - og den blev fluks taget i brug til børnefødselsdagskort - drengekortene havde hun lidt sværere ved at udtænke - så der blev flest til piger - men NI kort i et hug - SÅDAN frk. Johansen. Poterne er ikke med i den die - dem har Mie hugget fra et eller andet QK-dyr fordi Kitty så sødest ud på denne måde syn's hun.


Den søde vovse har vi lånt af Lisbeth Z og pga dens udtryk når den bliver samlet med hovedet lidt på skrå blev det sidste kort et "Savner jer" kort - er det nuttet eller hvad?


TAK for en super produktiv og  hyggelig søndag Mie - det må vi gøre igen snart!

Alt papir er fra vores restekasse så det kan være købt i samtlige danske og udenlandske scrapbutikker - inden nævnt inden glemt =0).

Talcirklerne er skåret med QK scallop cirkler og embosset med Cuttlebug tal-folderen.Above is the result of Mies hard work yesterday - NINE cards in one day - well that's a first - WELL done Mie - glad you wanted to help and LOVE your cards - especially the Miss you doggie - how cute is that?
All of these are made for OSH - thanks honey and DO come back and play soon!

17 kommentarer:

 1. Skønne kort allesammen... dejligt at der kan laves så mange... men er jo lidt nysgerrig, har du fået nogle tilbagemeldinger på kortene, altså fra der hvor du sender dem til????

  SvarSlet
 2. Har selvfølgelig svaret Betina direkte - men her er svaret - hvis andre skulle undre sig: Hej du svarer dig lige her. Tak for din kommentar og dit spørgsmål. Beklager hvis det ikke er forklaret godt nok - men når vi sender i denne uge er det FØRSTE gang vi sender - vi har indsamlet kort i 3 måneder her første gang for at have nok til det antal personer vi sender ud til. Det havde vi lovet. Fremover vil kasserne blive sendt som opfyldningskasser f.eks. en gang om måneden - hvilket også vil lette byrden på mit gæsteværelse som er begravet i kort p.t. =0) OG så snart vi hører noget fra modtagerne bliver OSH-bloggen selvfølgelig stedet vi deler det med alle jer andre.

  SvarSlet
 3. hold da op en masse flotte kort! De skal helt sikkert nok bringe lykke!

  SvarSlet
 4. Hold da op, en masse skønne kort. Og jo, sådan en Hello Kitty bør finde i enhver scrapsamling (- jeg har vist to....)

  SvarSlet
 5. Så mange rigtige flotte kort i har lavet. Smukt

  SvarSlet
 6. Sikke mange flotte kort I har fået lavet. Den Hallo Kitty er for cute.
  Du må forsat ha' en skøn uge
  Knus

  SvarSlet
 7. Hvor er de flotte. Dem er der helt sikkert soldaterfamilier der bliver glade for.

  SvarSlet
 8. så søde kort med nuttede motiver og fine farver. jeg håber det går fremad med dit farvede ben/fod
  knus Pia

  SvarSlet
 9. Det lyder som om i har haft nogen rigtig hyggelige timer med kortproduktion - og så til et godt formål :-) Den Hello Kitty stod jeg også og kiggede på hos Love2Scrap forleden, den er bare så cute! Det må have været dagen efter jeres OSH produktion, for der stod i hvert fald lækker kage fremme - mums ;-)

  SvarSlet
 10. Hold da op hvor har i været produktive. Jeg må altså se om jeg ikke snart kan få tid til at lave en flok kort til dit projekt!!

  SvarSlet
 11. Hej Mie, sikke mange kort du her har produceret og hvor er de søde, og farverne er bare dejligede de passer fint til børene derhjemme.
  svigerinden

  SvarSlet
 12. Hold da helt op, sikke en produktivitet ! Den Hello Kitty die er da bare for skøn !

  SvarSlet
 13. Tak for sidst! Dejligt at du kan bruge hunden!!
  -og jeg giver Mie helt ret, Kitty er helt klart meget sødere med de små poter!!
  Lisbeth Z

  SvarSlet
 14. Godt gået ;0) De er bare så fine alle kortene. Det er da produtivitet så det gør noget :0)

  SvarSlet
 15. Sikke en flot stor-produktion. Og Mie kan bare det der. Godt set med poterne til Kitty, og det hundehoved på skrå - ja, sådan skal det da være - til den tekst.
  Flot opbakning til dette projekt. Og kæmpearbejde med videreformidlingen - ikke at forglemme.
  Tak for dine trøstende ord ! Og ved du hvad ? Da tanden blev hevet ud i januar, havde jeg faktisk besøg af tandfeen. Den (min søster) havde lagt en pose scrapblomster under min hovedpude, med hilsen fra tandfeen. Så jeg fik et grineflip lige på sengekanten...
  Håber dit ben er bedre - og da især så travlt du har. Det er nok ikke eleveret mere, tror jeg.

  SvarSlet
 16. Way to go, Mie! Ikke alene er det noget helt nyt for dig, men kortene er også blevet rigtig bedårende. Jeg er vild med, at du kommer i tanke om at tilføje det, du synes, der mangler på en die.

  SvarSlet
 17. SÅDAN...Mie.
  FANTASTISK... sådan nogle søde kort vil vække glæde hos enhver modtager.
  Jeg er imponeret over din ildhu... godt du fik lov at "sparke døren ind" derhjemme, så du kan være med i det gode projekt.
  Knus fra Margit

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)