8. december 2011

8. december - prototype på et nemt børnekort

En af mine mandlige kolleger ville gerne lave julekort med sine små piger - og spurgte mig om jeg kunne lave nogle "gør-det-selv" sæt til dem.

MEGA svært opgave når man ved de ikke har noget lager at ty til - men det blev stemplede motiver de kunne male lidt på, embossede snevejrskort og lidt bling og en lille grangren til snemandens hat.

Her er min prototype - pigerne er ikke ret gamle så der skulle være så få håndteringer at de ikke mistede interessen, HURRA for de gode Sizzix sæt med stempler og dies - så var det jo ingen sag at levere dem
"udklippede":
Det blå "bånd" med svalehaler er fra min nye die med flyvemaskinen - men jeg syn's det passede fint her for at bryde alt det hvide. Hvis det er for svært med perler på træet er det planen pigerne maler kuglerne eller puncher små cirkler ud og limer på.

God torsdag aften rundt omkring  =0).

A sample card I delivered together with 15 sets of envelopes, embossed cards and stamped and punched trees and Snowmen - ready to put together for two little girls and their daddy (a colleague of mine). TFL

11 kommentarer:

 1. Utroligt hvad du bliver "sat til". Og sikke en fine ide. De kort er bare søde, og ligner noget små piger kan klare. Og alligevel føle at de selv har lavet.
  Jeg vidste slet ikke, at du også var så pædagogisk. Jo, selvfølgelig, når jeg tænker mig om. For jeg kan det også - lidt altså...
  Hyggelig blæsevejrsaften til jer.

  SvarSlet
 2. Super god ide` Det skal nok vække glæde.
  kh 10na

  SvarSlet
 3. ja det lyder ikke som en nem opgave, men du klarede den rigtig godt, for kortet er da super sødt

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé. Det kunne være, at vi til næste år skulle invitere pigernes klassekammerater til "julekort-eftermiddag", og så lave sådanne fine gør-det-selv-pakker.

  SvarSlet
 5. Super fin idé.. det må mine smådrenge også kunne være med til næste år...
  Og når nu din gamle veninde ikke kan huske det til næste år er det jo godt din hjerne er yngre end min så du kan hjælpe mig ;o) ;o) fnis...
  Husker tydeligt, at det ikke er første gang du har en mand på "scrapholdet"... og de bli'r så stolte når de "kan selv"...

  SvarSlet
 6. Super gode ideer, du fandt på, de ser bestemt ud til at små piger kan være med : )
  Håber at det bliver en stor succes : )
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 7. Det var da nogle ret søde samlesæt du der har lavet. Sikke en fantastisk opgave at blive stillet *S* ... sjovt!

  SvarSlet
 8. Super sødt enkelt kort. Sjov ide med gør det selv ; )

  SvarSlet
 9. Sjov ide med gør det selv - men ja, der skal jo lige tænkes en ekstra gang for at de kan få noget ud af det. Men det vidste jeg godt, at du ville klare til UG - med kryds og slange.

  Det er et rigtig sødt kort, så mon ikke det har gjort lykke.

  SvarSlet
 10. Hvor er det da en sød idé sådan en far har fået;-)
  God aften

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare en sød idé, din kollega havde fået. Det er svært at lave kortpakker til andre; jeg laver omkring 120 hvert år til jul ;o) Men det er også sjovt, fordi man bliver tvunget til at tænke over, hvad man egentlig gør, når man laver kort.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)