18. december 2011

18. december Kagehuset står klar =0) / Annual gingerbread house day.

I går var Elias på besøg for at kreere årets gode undskyldning for at kombinere julepynt og sukkerorgie. =0)
I år var han stor nok til selv at håndtere det rygende varme sukker sammen med morfar - så de to mænd kunne være alene om selv byggearbejdet, mens jeg fandt de andre ingredienser frem:


Dagen bød også på "børnearbejde" både med at røre glasursukker og tegne stregerne på taget. Så kom yndlingsbeskæftigelsen - at sætte M&M og i år små sølvkugler på taget. Det var ekstra spændende med flere NYE M&M farver i år. Hvid, grå, lysegrøn, turkise fra butikken i London. Grønne granranker med Tic-tac (appelsinsmag) lyskæder. Vi lavede sukkersnefnug og så fik vi lyst til at sætte husblasvinduer i. Jeg kan anbefale at man gør dette fra STARTEN - vi fik nemlig et lille brud på den ene langside af husmuren - men katastrofen blev hurtigt afværget med en klatrende grøn busk med røde hjerter på og så passede små røde juletulipener under vinduerne fint til. En æske Julevingummi fra en Lidl butik leverede både stjerner til gavlene, julemand, kane og rensdyr til taget - og en rød julesok og juletræer på selve huset. Jo - der kan være MEGET slik på sådan et hus når den gode vilje er til stede.  =0)

Nu er Elias en meget seriøs ung mand, der tit ser så koncentreret ud når han laver noget - at folk kan tro han er sur - så for god ordens skyld får I også lige dette billede af lyskædemonteringen, så I kan se at vi hyggede os meget.  TAK for besøget Elias, hvis du læser med. =0)

Da vi kørte ham hjem til mor og far igen fik vi også set hans nye killinger - der som I kan se både kan være dekorative, nuttede og FARLIGE. Det er to piger - og vi venter spændt på hvad de skal hedde.The annual gingerbread house day - or as we call it - "how to place as much candy as possible on a house in a decorative way and eat the rest in the proces of making it."  =0) This year we added windows.  Driving him hom to Mum and Dad we saw his two cute kittens. TFL

19 kommentarer:

 1. Sikke et flot og lækkert hus!!! Man kan vel næsten ikke nænne at spise det ;)

  SvarSlet
 2. Flot hus Elias og du bliver bedrer og bedrer i din bygge stil. De små katte er nu søde.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog et smukt hus! Det kunne jeg ikke have taget æren for, det tror jeg simpelthen ikke mine evner rækker til... Og søde katte!

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder af en ung mand i HOPLA...
  Man ser efterhånden de mange års erfaring Elias har i at ekorere kagehus. Han MÅ besidde en engels tålmodighed...
  Og sikke to dejlige killinger han er kommet i besiddelse af... :o)
  Flot arbejde...
  ...også til morfar og Momse...

  SvarSlet
 5. wauw et flot kagehus. Det er virkelig overskudsagtigt når man har tid til at lave sådan et... måske får jeg også det med børnebørnene- man har da lov at håbe for det ser godt nok hyggeligt ud.
  De killinger er da slet ikke til at stå for!

  SvarSlet
 6. Årets flotteste kage hus. Kh 10na

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor ser det bare lækkert ud og hel utroligt flot pyntet... og dejlige misser...

  SvarSlet
 8. SÅ FLOT... først skal huset vises, siden skal det spises, jingle bell ho-ho-ho ! Julestemningen er ved at indfinde sig...
  Og misserne, ja jeg elsker jo katte, og de ser ret frække og naturlige ud, hi-hi.
  Øh, jeg er faktisk ikke helt med på, hvem Elias er ?

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare en hyggelig tradition i har med dygtige Elias, sikke et flot hus!
  Og hvor er de nuttede de to små tøser! :)
  God søndag!

  SvarSlet
 10. hvor ser det hyggeligt ud og sikken et flot resultat der kom ud af anstrengelserne

  SvarSlet
 11. Nøjjjj hvor ser det hus lækekrt ud og FLOT er det blevet - dejligt med nisse hjælper :) Nåå de små misser, de er da for skønne - måske vi får navnen også ;)


  Ps. er stadig helt flov over jeg troede det var dig på forsidden gggg og har grinet SÅ meget af det - pinligttttttttttt

  SvarSlet
 12. Wow hvor ser det bare lækkert ud, mums men jeg ville aldrig kunne få mig til at spise det ; ) det er virkelig super flot, fælles indsats : )

  Super nuttede killinger : )

  Rigtig god 4 advent

  SvarSlet
 13. Fantastisk hus. Og så hyggeligt at I kan lave det sammen. Det må være sjovt at se hvordan Elias kan flere og flere ting efterhånden som han bliver større. Han er i hvert tilfælde også god til at pynte op med div. sliksager og M&Ms.
  Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan nænne at spise det hus !!!

  God søndag derovre på øen.

  SvarSlet
 14. Rigtig flot kagehus.
  Søde katte.
  God søndag.

  SvarSlet
 15. Flot hus, det må da ikke spises før langt ind i det nye år, og de to missepiger får mit hjerte til at smelte. Hørte jeg ikke dig i radioen i dag? knus morkaren.

  SvarSlet
 16. Wauh hvor er det julekage hus bare blevet flot, det er da virkelig hele arbejdet værd:-)

  SvarSlet
 17. Sikke et flot hus og skønne billeder.!

  SvarSlet
 18. Det ser bare SÅ hyggeligt ud jeres tradition med Elias. Og hvor er de to små damer nuttede - elsker katte og ikke mindst killinger.

  SvarSlet
 19. Skønt kagehus. Vi har også fået samlet og dekoreret vores hus, dog ikke nær så flot som jeres.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)