15. december 2011

15. december kransebinding og M&M shop / Making wreaths and remembering M&M shop

Tak for jeres kommentarer - altid sjovt når læserne gider lege med når man får skøre ideer til indlæg.

Efter juletræsfældning gik der sport i kransebinding - og jeg er nok ikke den eneste der faldt for disse søde stempler på SAM - og hvem ved - måske heller ikke den eneste der ikke liiige havde fået lavet noget med dem - men NU skulle det være. Jeg er ikke så sikker på hånden at det kunne lade sig gøre i ren frihånd - ihvertfald ikke hvis ordet krans skulle betyde noget der var tilnærmelsesvis rundt. Så jeg punchede en cirkel ud og brugte den til at slå nogle forsigtige blyantscirkler.


Så gik det straks bedre - med 2-3 farver grønt og 1 beige og en brun lykkedes det at strø grankviste i forskellige vinkler og smide nogle kogler øverst - ret søde faktisk  - nu skulle jeg bare lige overveje hvordan de kunne passe på et julekort uden for meget klipperi. Fortsættelse følger - for der skulle lige tænkes lidt.

Men imens vi venter må jeg lige dele endnu et sæt fotos fra den skøre M&M butik. Her var nemlig først og fremmest det FARVEORGIE der møder en når man når til pick-and-mix afdelingen. Jeg kan se jeg ikke fik hele skalaen med - men vi starter med hvid, råhvid, lys grå, lyserød, så kommer dem jeg ikke fik pink, rød, bordeaux, lysgul, gul, orange, og så de turkise, lyseblå, grønne, blå og brune - og selvfølgelig nogle mix med sjove navne. :

Her kan også ses babyserien til ens egen private lille chokoladegris (Mie var ret utilfreds med at det ikke fandtes da hun var baby - hvor sejt med tøj med ens forbogstav på??). Og så var der de fine malerier af kendte englændere - både Sir Newton med æblet, The Red Bomber, Red of Nottingham og Sherlock Holmes and dr. Watson.

Skørt ja - men utroligt gennemført og veludført altsammen - med fare for at I får M&M allergi - kommer der nok en lille serie mere inden jul.  =0)

I bought a cute little set of stamps - one with a pine cone and one with a twig of pine. I loved them and totally neglected them till Sunday. I couldn't get the shape I wanted when working totally free-hand, but with a circle underneath I managed making something my good friends would say was a circle. Being as organized as I am it was not easy to slap the stamps on in random order - but LOOK it worked out OK. If you have them - try them. 
And another set of silly photos from the amazing M&M store in London. 

11 kommentarer:

 1. Det er vel nok nogle søde små kranse med det stempel. Og så kan jeg jo gå og spekulere over fortsættelsen...

  Sjove, skøre billeder fra den M&M butik. Men festligt og farverigt er det da.
  God 15. december.

  SvarSlet
 2. Super lækre stempler. Tror jeg har nogen der kan bruges på samme måde fra CChobby. Må straks ind og rode i gemmerne. Tak for ideen. Kh 10na

  SvarSlet
 3. De er da rigtig søde de stempler... jeg kan godt huske jeg også "savlede"...
  Jeg venter spændt på, hvad dagen bringer af nye tiltag i projekt julekort...
  De skal jo først sendes om en uge... ;o)
  Og det m&m's er da for vildt!!!
  Knus og go' dag...

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne kranse du har lavet, glæder mig til forsættelsen : )
  Ha ha hvor er det bare gennemført, ikke min stil, men man mentale hatten af for de mennsker der har lavet det, det må jeg helt klart se, næste gang jeg tage til London : )
  Ritig god dag her d15 dec.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at se, hvad du lavet med de flotte kranse.

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte de kranse, har ikke set de stempler før, men fine og enkelte ser de ud.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Sikken nogle skønne kranse og den chokolade der..uhmmm

  SvarSlet
 8. Hvor ser det spændende ud:-)
  hvor ligger den m&m butik??

  SvarSlet
 9. Hvor er det nogle fine kranse, glæder mig til at se hvad du får ud af dem:). Kunne man kulle ønske sig de stempler, har set dem på flere blogge.

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt forstå, at i blev fascineret af den butik og fik taget mange billeder! Det ser også imponerende ud!
  Flotte kranse. Jeg glæder mig til at se, hvad du skal bruge dem til.

  SvarSlet
 11. Sikke nogle flotte kranse, glæder mig til at se forsættelsen. :O)
  Mums nogle skønne billeder fra M&M shoppen.
  Rigtig dejlig december aften
  Knus

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)