6. december 2011

6. december - kalenderlystænding til morgen og lys i Tivoli til aften


 Kære med juleblog'ere I morges var jeg virkelig i tidsnød, men jeg kunne nå at vise vores kalenderlys - som er i pyramidefacon. Meget apropos - for sådan har man jo brug for at dagene bliver - længere og længere jo tættere julen er nær. Præcis sådan føler alle børn jo - at dagene SNEGLER sig afsted og er MEGAlange - i år må det gerne være tilfældet - så når jeg måske det jeg skal  =0). Hvad med dig - har du styr på julen?


Og sørme om ikke jeg var i Tivoli igen, igen. Denne gang med mine kolleger til et hyggeligt teammøde med frokost i Grøften og en rask lille 5-kamp. Her et billede af HC Andersenslottet med lys på taget da jeg gik retur til toget.

A quick photo of our candle counting down to the Big day and another photo from Tivoli in the evening. Today I visited with some colleagues - we had lunch at Grøften and had a very nice time. TFL

7 kommentarer:

 1. Beautiful picture from Tivoli; I really like to see the buildings outlined, they look so lovely.

  SvarSlet
 2. Jeg synes selv, jeg har styr på julen. De sidste gaver som jeg står for blev købt i dag. Tror nok min mand har anderledes travlt ;O) da han endnu ikke er begyndt. Vores kalenderlys har dog ikke så travlt, det er endnu ikke nået ned til d. 4

  SvarSlet
 3. Ja mit kalenderlys er ikke nået ned til ettallet endnu - så jeg regner da med jeg har god tid *G*
  Smukt billede fra Tivoli!

  SvarSlet
 4. Det er da smart at have et kalenderlys der går til 24. Så har da en chance for at nå det hele.
  Vores plejer at forsvinde i ler og gran ca. den 19-20 dec.
  Om jeg har styr på julen ? Ikke en disse. Hvis ikke jeg julebloggede, ville jeg vist ikke opdage det var jul - bortset fra et fint grønt M&M juletræ !

  Jeg har hørt om abonniner - er det ikke noget med ældre damer der render i Tivoli hele tiden ? Men der ser også hyggeligt ud.

  God 7. december nu.

  SvarSlet
 5. Halløj med dig... Ja, vi andre kyllinger opgav T. fordi det regnede da vi kørte hjemad fra Tåstrup... =0)
  Monstro jeg nu får taget mig sammen...
  Jeg kan fortælle dig, at på trods af min status slår tiden heller ikke til her...!! =0)
  Jeg er ved at få mareridt over alle julekortene, som stadig ligger og "truer"...
  Nå, men det er vel ikke en klagecentral det her...
  Så, når jeg har travet min formiddagstur i en times tid vil jeg gøre noget ved de kort IDAG...
  Jeg vil ikke sige hvor julegaverne befinder sig... VEL??
  Krammere...

  SvarSlet
 6. Jeg er nogenlunde med, mangler julekortene (har ikke engang fået fotograferet børnene til kortene), 1 julegave, ja og så lige besked om, hvor mange vi egentlig bliver juleaften. Mine forældre "svigter" os muligvis til fordel for min nyskilte storesøster, hvilket betyder, at jeg pludselig mangler min leverandør af and, sovs, brune kartofler og rødkål! Håber dog at det bliver som det plejer, ikke kun for madens skyld, men jeg vil nu rigtig gerne holde jul sammen med mine forældre, som vi gør hvert andet år.

  SvarSlet
 7. Åh, hvor dejligt med et lille tivoli-fix igen. Savner den gamle have.

  Jeg ved ikke, om jeg har styr på julen. Mangler stadig gaver og julestemningen vil ikke melde sig i år. Jeg er ved at overgive mig til, at sådan er det så bare! Men jeg hygger mig og nyder dagene hvad enten det er jul eller ikke ;o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)