11. december 2011

11. december og et par julegavemærker

UHA hvor tiden løber - i morgen tidlig er der KUN 12 dage til Juleaften. Men som altid kommer den jo uanset om vi er klar eller ej - så ROLIG nu...  =0)  Træ og and er i det mindste bestilt - så sker resten jo nok helt af sig selv.....

Nå ja - og så har Mie og jeg lavet hver sin juletag til K's gave - allerede på SAM hos Pia (Kreative fornemmelser). Mie fik mest ros for sin - fordi hun var god til at klatte med snesprayen. Isbjørne og K hænger sammen pga. hans mange rejser til Grønland (så gæt hvilken julekalender vi følger her i huset??). Han har været deroppe MANGE gange og påstår hårdnakket at han sov i Julemandens værelse den ene gang!!


I aften er det adventspakketid - og min ser MEGET interessant ud - så den glæder jeg mig til. Hvad det er må I få at se en anden dag.  God 3. søndag i advent.
PS og TAK for de mange kommentarer hos OSH - jeg skal da lige love for I kom ud af busken - også mange nye navne - men det  er også nogle lækre præmier.  Apropos præmier så er der post på vej til Jean og Jytte - vi var lige løbet tør for STORE kuverter og så skulle FIFTY lige lave sit til lykkebrev  =0).

Made these tags for my DH's present - I made the top one my DD made the other one - and she is so much better at making it look like snow. Polarbear is a must on a gift to daddy - he loves them - and has been at Greenland many times. Even stayed in the same room as Santa he says!

11 kommentarer:

 1. Ihhh hvor er de bare kære!!
  Fantastisk tekst :)

  SvarSlet
 2. Rigtig søde til og fra kort.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde jeres tags. Ville ønske jeg havde så meget styr på det, så jeg var nået til at få lavet tags. Hav en rigtig god søndag.

  SvarSlet
 4. Rigtig søde tags og ja julen kommer uanset om vi er klar eller ej... c",) Go 11 december aften...

  SvarSlet
 5. Skønne tags, ha en dejlig søndag aften

  SvarSlet
 6. Rigtig fine tags I har lavet.
  Hvis K siger han har sovet i julemandens værelse, så lad ham dog blive i troen...Der er jo stadig nogen, man kan bilde hvad som helst ind...
  Vi ser også samme julekalender her. H og mig har aldrig været der.
  E har været på basen i Sdr Strømfjord - i 3 (tre)dage, fordi han stod for uddybning af havnen der. Men vi nyder stemningen i kalenderen.
  God søndag aften til jer.

  SvarSlet
 7. Søde tags. Så var i forbi KF to gange kan jeg se, for det var da grønne bambier I lavede med mig ; ) : )
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 8. Hvor er de søde dine gavemærker. :)

  SvarSlet
 9. Super søde gavemærker I har lavet.
  Det var godt du fik lagt gavemærket på din blog, det havde jeg faktisk glemt at jeg også skal nå at lave...men jeg når det nok. ;O)
  Håber I har haft en dejlig aften.
  Knus

  SvarSlet
 10. Flotte gavemærker, til en grøndlands fare, dem bliver han glad for.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 11. Fiiine gave mærker... til K.
  Det var da en go' idé... han er jo vild med de dyr!!
  Go' dag...

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)