25. december 2011

25. december 1. juledag / Merry Christmas to UK and US friends.

Julestemningen var ikke helt i top her i huset i år ovenpå et svært år. Men hvem kan stå for sådan en lille nisse og  hendes forældre der kom med toget fra København iført rensdyrgevir og store smil. Vi havde en dejlig juleaften og hyggede os med at se de overraskede øjne udlændinge altid får, når de ser et dansk juletræ med levende lys for første gang. =0)

This year has not been our favourite year - and the xmas spirit was not exactly beeming during December. But who can resist a cute little pixie and her parents with Rudolf antlers and ears arriving by train from Copenhagen??

For japanere er dansk mad også noget helt anderledes - men jeg kan fortælle at både and, flæskesteg, rødkål, and/svesker og kartofler var et stort HIT - og ris a la manden er vist lille Maysa's nye livret inden for ris retter.

Danish food is a new experience to a Japanese palet - but everything we served on Christmas Eve was well liked and disappeared from the plates in no time. Maysa was very interested in the "ris a la mande" (Danish rice pudding with sugar and whipped creme).

Her lidt stemningsfotos og TAK for besøget og den gode stemning til Isami, Ippei og Maysa:
Here some photoes from the evening and THANKS for sharing Maysa's first Christmas with us Isami and Ippei.

 Næh en gave til MIG - tak Mie!  A gift for ME??  Thank you Mie.

 Engleagtig lille mus på vej i seng efter en masse oplevelser! A Baby Angel face - who can resist that!

 Fifty lånte Maysa sin nissehue - og se hvor fint den passede! =0)
OK I will wear that silly hat for ONE photo but make it QUICK!


Billeder fra start til slut - hvor Peter Plys holdt vagt ved en sovende lille mus.

7 kommentarer:

 1. Hold da hel jul sikke en aften i har haft, skønne billeder med den lille japanske familie.
  Juleknus Bodil

  SvarSlet
 2. Se det ligner jo en rigtig dansk juleaften. Mon ikke oplevelsen har været lige stor for begge familier !
  Og nu forstår jeg pludselig, hvad du mente med små børn juleaften... Dejlige billeder af store og små.

  Tusind tak for et rigtig godt grin med din hilsen. Vi har kigget flere gange...alle 3. Jeg kan ikke sige, hvem der grinede højest...

  Fortsat glædelig jul - forhåbentlig også med lidt stille stunder ind imellem.
  Knus herfra. Annette

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder.

  SvarSlet
 4. Det lyder til at I havde en rigtig hyggelig juleaften.
  Nogle dejlige julebilleder, hvor er lille Maysa bare yndig.
  Rigtig god dag
  Knus

  SvarSlet
 5. Iiihhh- hvor er hun dog bedårende den lille mus. Jeg kan godt li' at hun hedder Maysa ...det rimer på Maja ;-), som jo har holdt sin jul i Tokyo. Nok ikke på japansk - dog var de i kirke juleaften og synge julesalmer på japansk.
  Men det ser ihvertfald ud til, at I har haft en dejlig aften. Håber, at det nye år bringer jer en masse gode oplevelser, så nogle af det gamle års udfordringer, kan træde lidt i baggrunden.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud - det må være rigtig sjovt at opleve julen med nye øjne. Og det er dejligt, at I har fået en udvidelse til familien. Forsinket glædelig jul og lidt for tidligt godt nytår. Jeg stemmer på, at 2012 bliver et rigtig godt år!

  SvarSlet
 7. Ligner en super hyggelig dag/aften - du skal også have rigtig mange tak for alle dine dejlig kommentar på det sidste - jeg skal til at have mere tid til at komme rundt på bloggene og kommenterer - det må blive et nytårsforsæt til 2012 - Tak for i år det har været nogle dejlige timer vi har haft sammen - håber der bliver lige så mange næste år :-)
  Godt nytår til dig og din familie :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)