2. december 2011

2. december Til lykke til Mie / Happy Bday Mie - today 34!

I dag for nøjagtig 34 år siden startede helt normalt - jeg var på vej på arbejde for at sætte min kommende barselsvikar ind i jobbet inden jeg skulle på orlov med forventet nedkomst i primo januar. Vikaren var mødt ind dagen før og virkede mægtig flink. Min mand kørte på job og jeg styrtede på badeværelset kort efter for at konstatere at vandet var gået. Glem alt om mobiltelefoner - det var i 1977 - så jeg måtte pænt ringe til min mands arbejde og bede dem sende ham hjem igen når han kom frem. Da han nåede hjem lå der så en lille seddel om at jeg var blevet kørt til fødeklinikken i Hørsholm og da den stakkels mand var kørt derover var jeg i færd med at blive overført til Hillerød - fordi det så ud til at være en sædefødsel. Og det var det skulle jeg hilse og sige.

Kl. ca. 17.30 var vi blevet forældre og senere adspurgt har Mie altid insisteret på, at hun selvfølgelig kom for tidligt fordi hun ikke ville snydes for sin første juleaften. =0) Hun nåede også præcis hjem til jul - nemlig 22.12 - hvor vi SNØD og vejede hende med en sut i munden og en våd ble på for at nå de magiske 2.500 g, som man dengang havde sat som vægtgrænse for at blive udskrevet.

I dag fejrer vi hende og vores japanske bonusbarn som fylder 30 med et besøg i Tivoli. Festen for familien står først på søndag hjemme hos hende selv. Jeg har påtalt vejret i morges - men fik besked om at hun ikke er ansvarlig for evt. dårligt vejr før efter 17.30 - og det kan der jo være noget om =0).

Her hendes kort - som hun har fået her til morgen, da farmand kom forbi med morgenbrød og gaver. Når man er single skal man jo ikke bare sidde alene på sin fødselsdag, vel?

Møgårstid at fotografere indendørs på - men ideen bag kortet er at vise det alle forældre tænker når børnene er voksne - hvor ER den tid dog blevet af, kagen fordi Mie elsker at lave (og spise) gode kager, bamsen fordi hun som sin mor elsker bamser og det lille stempel fordi jeg så godt kan lide "Home is where the heart is" og nu findes det endelig på dansk som stempel. Vi bor jo stadig i Mies barndomshjem og det ved jeg hun går meget op i, selvom vi har "fået lov" til at bruge hendes værelse til OSH-rum og gæsteværelse.

Man kan muligvis ikke se det - men det brunlige stykke kraft bag sløjfen er blevet krøllet, krammet, nulret og nærmest tygget - inden det blev revet i facon - HMMM - jeg kan nu bedre finde ud af den ikke slidte stil. =0)

Happy Birthday to our youngest daughter Mie. Amazing how a day in your life 34 years ago can be so easy to remember because it was the day you became a mother for the first time. This is the card I made for Mie and we will meet after work at Tivoli and celebrate. TFL 

14 kommentarer:

 1. STORT TIL LYKKE, MIE...
  Ja, jeg husker som i går, da din mor ringede og fortalte, at du havde født... jeg tror min underkæbe sad i brysthøjde!!
  Sikken en forskrækkelse...!!
  Og at I så har fået en bonusdatter leveret fra Japan med fødselsdag samme dag er da helt fantastisk!!
  Nyd nu dagen i Tivoli... er sikker på, at det klarer op, så I kan nyde dagen hele "banden"... og så vil vi gerne se billeder fra den russiske idgave af årets Tivoli ;o)
  Kram

  SvarSlet
 2. UPS!!! Og sikken et fint kort du har lavet til f-barnet. Som sædvanlig med masser af hints "skjult" i designet... du ka' bare det dér. =0)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke til din datter og rigtig sødt kort du har lavet... ja hvad gjorde vi før man fik mobiltlf.. hi hi..

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med hende. Sødt kort med mange "skjulte" detaljer, som altid fra dig;o)
  Hvor har du købt tekst stemplet, det er SÅ fint og anvendeligt. Herovre i Vestjylland har de lovet opklaring. God weekend. Kh 10na

  SvarSlet
 5. Tillykke Mie og tillykke til mor med datteren! og med bonusbarnet!
  Jeg fik også en lille "snyder" som ikke ville gå glip af juleaften for 26 år siden (den 12.)og fik allernådigst lov til at få ham med hjem den 22. selvom han kun vejede ca. 2200 gram.. uden sut og ble hihi! Så jeg kan godt huske 2500 grams reglen.
  Super flot kort du har lavet!

  SvarSlet
 6. Til lykke Mie! Jeg håber, at du får en herlig dag i Tivoli og bliver forkælet - men det er jeg nu ret sikker på med de forældre ;o)

  Kortet er rigtig fint, Charlie.

  SvarSlet
 7. Tillykke med hende og super flot kort på dagen :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med både datteren og bonusbarnet. Håber vejret er lidt bedre hos jer end her i Odense, og at I får en rigtig dejlig dag i Tivoli.

  SvarSlet
 9. Tillykke også her fra, håber at vores kort er nået frem.
  Et rigtig fint kort med gode farver og fødselsdagskage. God tur til Tivoli, håber vejret bliver bedrer. Vi ses på søndag.
  Knus faster Bodil

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med Mie! Håber at I har haft en god dag i tivoli. Jeg håber virkelig at jeg når derind i år.
  Flot kort.
  Du må have en god fredag aften.

  SvarSlet
 11. Stort TILLYKKe til Mie og sikken et skønt kort. Sjov med et lille tilbageblik dengang i 70èrne, hvor ejg også måtte vente på den magiske vægtgrænse før jeg kunne komme hjem til min mor og min tunge tvillingsøster

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med din datter. Det må have været noget af en forskrækkelse i fik den gang. Håber I har haft en god dag i Tivoli. Det er et rigtig flot kort.

  SvarSlet
 13. STORT tillykke til Mie. Og jeg kender godt typen der ikke vil gå glip af noget og altid skal have det hele med.....Mie, dog !
  Sikke da en fødsel at opleve - det har været en voldsom oplevelse - også for K. Jeg kan godt forstå du husker den omgang, puha...Men godt I fik Mie ud af den historie.
  Så sødt og personligt du har lavet kortet til Mie. Og så med vintage-krøllet-papir ! Tænk at se det hos dig...hihi.

  Hils Mie og sig tillykke. Og skæld hende så ud for møgvejret. Det er så slemt at det rækker helt herover. Vi er kørt hjem i aften kl 21 i et mørkt stormfuldt øsende regnvejr. Så det må være i Mies ansvars-tidsrum.
  Jeg håber i har fået ordentligt vejr til tivolituren.

  SvarSlet
 14. Forsinket tillykke med Mie : ) håber i havde en dejlig tur i Tivoli : )
  Sikke en omgang, stakkels dig og K. Kan godt li at i snød lidt, for at få hende med hjem, når hun nu havde besluttet at hun ville sættes i verden inden jul, skulle den da ikke fejres på sygehuset : )

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)