27. oktober 2010

BOO - Halloween er jo lige om hjørnet - så jeg er KLAR !! / Ready for Halloween?

Selvom julen har fyldt MEGET her i huset har jeg sneget et Halloween-projekt med GLIMMERBÅND ind så mine små naboer kan få en hilsen  =0). De børn der kommer og ringer på får lov til at dykke i en skål med resten af slikket - ser det ikke (u)HYGGELIGT ud???  =0)


Jeg har brugt alm. billigt a4 karton - der mangler en millimeter i længden for at Sizzix boxen kan være der - men de lukker fint alligevel. De farvede sider er embosset med min Cuttlebug edderkoppespind folder - men jeg lavede også en (min prototype) hvor der "bare" kom stickers på - og den kan da bestemt også bruges. Typisk mig - at finde en nem hurtig løsning og så LIIIGE få en ekstra ide eller to ;0) - men det er jo derfor det er en HOBBY, ikke?? Punchet en cirkel af Panduro halloween papir og en scallop der matcher, ordet BOO er fra en die jeg har og det lækre GLIMMERbånd er fra Skotland og drysser dejligt kan jeg bekræfte!! Skære ud, folde, 8 stykker dobbeltklæbende tape + det lange stykker der holder båndet og TRYLLE en BOO-box!

Slikket er hjembragt fra Skotlandsturen i sidste måned  - bare for at have noget alle de andre på vejen ikke har! Den lille heks er fra Føtex til en flad 10'er og kan gå hen ad bordet mens hun bevæger arm og kost. Fandtes også som Frankenstein med skrue, Vampyr med dolk og Spøgelse med kors - jamen HVEM kan leve uden ???

In the middle of all the xmas cards (more than 2.000 to be accurate) being packed and shipped to the Danish deployed soldiers, thanks to a lot of lovely fellow scrappers all over Denmark,1 in Germany and 1 the UK, I sneaked in some hours to play with my Sizzix box die and Cuttlebug embossing folder and made these for the kids in my street. Other children ringing my doorbell later this week will get to choose candy from a bowl =0) I brought back the candy from my trip to Scotland. LOOOVE having something others don't have !!
All for now - back to packing cardboxes and BOOO to U!!!  LOL

13 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare (u)-hyggeligt ud. Vi har skiftet årets Halloween-fest på skolen ud med min brors 50 års fødselsdagsfest. Jeg synes Halloween er en fantasisk idé, og er lidt træt af, at måtte melde afbud til spøgelser, edderkopper, græskar og spindelvæv til fordel for suppe, steg og is....

  SvarSlet
 2. JAMEN.... HVAD skulle du også ellers lave????
  Altså Charlie... jeg begynder at forstå, hvorfor dit døgn altid har mere end 24 timer... =0)
  HOLD K... hvor er du ENERGISK...og hvor er de FIIIIINE de "små" bokse. Du har simpelthen også SÅ mange små mus på din vej som du glæder med jævne mellemrum... hvor ER de heldige...
  Jeg har bare endelig fået lavet LO'et med Hans og STARTET på et til "prinsesse" Sofie... ØJ... hvor dejligt!!
  Kram til dig søde ven...

  SvarSlet
 3. Lækkert! Jag skulle gärna vilja ha haft fingrarna i det där godiset! :-)

  SvarSlet
 4. Total sejt! Hvor er de heldige dine naboer og børnene i gaden!

  SvarSlet
 5. Hvor sejt!!! Håber der kommer rigtig mange børn hos jer :o) Og sikke dog en masse overskud - det har jeg godt nok ikke lige nu - tihi :o)

  SvarSlet
 6. Hi Charlie,
  Wow! You have been busy. Those boxes looks great.
  hugs
  Marion

  SvarSlet
 7. Hvor ser det godt ud, selv om jeg må indrømme at for mig er halloween noget Kjøwenhawneri. Det er ikke slået igennem her hvor jeg bor :)

  SvarSlet
 8. h´vor er det bare godt lavet :) meget spooooooooooky ;)

  SvarSlet
 9. Du er bare fantastisk Charlie, jeg er sikker på at ungerne på vejen nyder at have dig som nabo! Skønne halloweenæsker og skønt halloween slik du har fået fingre i.
  Jeg har en Hallowwen slikskål med en hånd, som slår en over fingerne og skiger "what do you want? It's my candy!" Den er er stort hit!

  SvarSlet
 10. wow så flotte uhyggelige sager så kan børnene bare ringe på.Tak for pøj pøj med knæet, alt gik som det skulle fulgte selv med på skærmen at de fjernede det rigtige indeni knæet så nu skal jeg bare sidde med det lidt oppe så det er lidt svært at scrappe. Du må have en dejlig weekend.

  SvarSlet
 11. Der er børn, der bliver meget glade for at komme forbi dig i aften... sikke da et arbejde. FLOT.

  SvarSlet
 12. Hej igen.
  Nej vi ses desværre ikke i weekenden. Jeg skal med Madamtridse til sommerhusscrap med to jyske piger Helle sahl og Heidi Nielsen i jylland.
  Det var en aftale vi lavede for lang tid siden og SAM er bare for langsomme til at melde en dato ud , ) : )
  Så I må hygge og shoppe igennem for os også ; )

  SvarSlet
 13. Hej nabo,
  jeg er bare super heldig at jeg har en lille bandit, der altid bliver begavet med dine dejlige kort og kreationer.
  Det er en super sød boks, med mange finde detaljer, som moren fik lov at studere efter slikket var blevet hapset.
  Tak skal du ha'
  ;) Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)