7. oktober 2010

I dag er det Kyla's fødselsdag /Happy 7th bday Kyla Mae

Kyla bliver 7 år og hun bor med sine forældre og sin storesøster Elisan i Texas. Vi kender familien fra dengang de var i Danmark fordi Kyla's far arbejdede i knapt et år i et dansk firma. Kyla var kun en baby dengang så hun kan ikke huske at hun fejrede sin første jul her hos os - men det kan vi! De skulle da ikke sidde alene juleaften i et fremmed land, og vi var kun os 3 det år, så de blev inviteret til en dansk jul. Og TÆNK nu fylder hun 7 år. Kyla's søster havde i sommer et Hawai-party - og uvidst af hvilken grund er temaet for Kyla's fødselsdag ugler - så her er hendes kort. "Hvem er 7 år nu" spørger uglen og inden i kortet står der "det gør du" - men på engelsk er det jo unægteligt både kortere og smartere ikke?
HAPPY BIRTHDAY Kyla Mae - and a 7th b-day it is!!
This card is on its way to you - but an owl cannot fly very fast as it sleeps all day and only flies in the dark.
Hope you'll have a lovely b-day and a fun party - I am sure your Mum has something fun up her sleeve for you and your little friends. Hard for us to understand you are such a big girl now - you were only a tiny, cute baby when we saw you here in Denmark.

10 kommentarer:

 1. Ha ha sikke et sødt kort og sød historie. Den ugle er da for
  sød :0)

  SvarSlet
 2. OH MY! That is adorable! She will love it! (Heck, who am I kidding... I WILL love it too!)

  Thank you so much for your sweet masterpieces! Such treasures for us.

  I cannot believe she is 7 either. She told us last night that she didn't want to be seven because she didn't want to be a big girl yet. She's a stinker.

  SvarSlet
 3. Super sødt kort. Du er SÅ god til at gøre dem personlige. KH 10na

  SvarSlet
 4. Det er et fint kort, og et dejligt minde.
  Bodil

  SvarSlet
 5. SVESKE!!... Du kan altså bare det dér... (det oss' fordi du er så go' til/på engelsk).Og ja... det er meget sjovere at lege med de eng. ord...
  Super sødt og tøzet kort til en lille "ugle".Hun bliver da glad.
  ...og tak for i går.
  Knus...

  SvarSlet
 6. Skønt kort til din lille amerikanske veninde!
  Tak for din hilsen, jeg tror også jeg skulle have holdt mig fra at kissemise med Majer! ;) Men nu har jeg også ørepine, så måske er det slet ikke hende som har smittet mig?
  Jeg har faktisk logo'et fra OSH på min blog, men det ligger helt nede i bunden, fordi det er for stort til min sidebar. Det laver jeg lige om på ved lejlighed, så det kan komme op hvor det er synligt! ;)

  SvarSlet
 7. Den idén ska jag också be att få låna. Den var jättesöt!
  Jag är hemskt ledsen att du fått vänta på ditt paket men det var för det att jag ville stoppa ner ett par saker extra och det tog lite tid att fixa.
  I helgen skickar jag det så har du det i mitten av nästa vecka skulle jag tro.
  Knus!

  SvarSlet
 8. Sikken da et helt fantastisk kort du har fået lavet. SÅ skønt.

  Er glad for at høre at i ikke blæse ud over broen :-)

  SvarSlet
 9. hej Charlie og tak for sidst... Sikke et fint kort, som flere af de andre der har kommenteret er du så god til at gøre dem personlige....
  Uglen skal jeg vist også have igang igen,

  KNUS og God weekend

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)