17. oktober 2010

Dagens OSH julekort fra i går / A new OSH xmas card I made yesterday

Solen skinner så man kan NÆSTEN se at julelyskæden glitrer (det er den slags papir med glimmer med LAK henover - så det smitter ikke af og kan godt bruges). Jeg lånte en håndfuld JustRite stempler af min søde nabo og blev inspireret af denne tekst og et lille stykke papir med lyskæder jeg havde i restekassen.
Sammen med min nye fine MS grangrenepunch blev der dette kort ud af det - og der står ikke JUL nogensteder så det kan også sendes hjem af en person der måske ikke fejrer jul af religiøse årsager. Men bliver det valgt af en person der fejrer jul signalerer det også til dem derhjemme at deres jul skal være Merry and Bright, selvom de ikke kan være i samme stue denne jul.
Der kan liiige blive 5 styk af den rest jeg har. Grangrenen er lidt mere busket - fordi jeg har blandet to grønne farver og forskudt dem lidt - det ser også meget godt ud på den måde, ikke??

I was inspired by the text on the stam - Festival of lights and made this card with my lovely new MS pine needle punch a QK xmas light and some paper scraps I had. TFL

8 kommentarer:

 1. Rigtig flot julekort - hvis man fejrer den. Og ellers en fin hilsen på den årstid.
  Sjovt, for jeg har faktisk tænkt på dem, der ikke fejrer en "rigtig jul", men de finder nok noget i kassen, der er lidt neutralt.
  Rigtig smart med den dobbeltgrangren. Den punch har da været en god investering ! (Og den har jeg ikke - endnu altså)
  Tak for din besked. :)

  SvarSlet
 2. Flot kort, ser rigtig godt ud med de to forskellige farver i din nye punch : ) super ide at tænke på dem der (måske) ikke fejrer julen, den tanke havde jeg slet ikke tænkt ups....
  Til 5 kort ; ) så er det da vist en stor rest *G*

  SvarSlet
 3. Ti-hiii... jeg har også tænkt på dem der ikke fejrer jul, - blandt de kort jeg har liggende har jeg nogen med Winter Wishes i stedet...
  Ja, vi kan s.. det grej med at tilgodese alle, ikk'? =0)
  Nå men SUPER kært kort... det ku' da være jeg skal ha' mMANGE farver karton med næste gang jeg besøger HQ... man kan vel få lov at låne ;o)
  Genial granpunch... hmmm... det var måske et dyrt besøg på OSH-bloggen ;o/
  Nyd dagen... jeg drøner lige ind på julemandens værksted og arbejder videre...
  KNUS

  SvarSlet
 4. hvor er det igen igen et flot kort du får tryllet frem. Jeg sværter med puder der sidder på håndtag og nej ikke fordi jeg er dygtig men det kan være du bruger for mange kræfter eller embossingen ikke fremstår så tydeligt. Du må have en dejlig solskins søndag

  SvarSlet
 5. hvor er det et smukt kort du igen har lavet.
  du skulle helst modtage kortene til opsh i morgen,da de må være undervejs:)
  god søndag

  SvarSlet
 6. Skønt kort - det ser rigtig godt ud med grangrenene :o) Den lille "bort" i kanten - er den stemplet eller er den tegnet?? Flot er den i hvert fald :o) Fortsat dejlig søndag til dig :o)

  SvarSlet
 7. super skønt kort. jeg har nogle jeg gerne vil sende til dig. Kan du maile mig på taxa22@gmail.com

  hej fra Heidi

  SvarSlet
 8. Hur kan du hela tiden komma på nya idéer - beundransvärt!!!!
  Är du inte sugen på att komma till Helsingborg 13 november för en heldag (10.00-22.00) med scrap? Skulle vara kul att träffas! Vi blir några stycken och vi ska ha en riktigt mysig dag!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)