18. oktober 2010

I dag er det Gitte's fødselsdag HURRA osv/ Happy Bday to my scrapfriend Gitte

I dag var jeg så heldig at have et ærinde i København og kunne møde Gitte til frokost, så hun kunne få sit kort og sin gave på dagen. TIL LYKKE til dig søde ven - det var super hyggeligt.

Her er Gittes kort - og det ser måske ikke ud somom vi er gode venner - men det ER vi og det er en intern joke og også fordi Gitte godt kan lide Halloween og jo er et oktoberbarn.

Gitte havde et godt tip med noget lækkert karton - som egentlig er papir til farveprintere - men i 250 g kvalitet er det supergodt som basis til kort der skal være hvide indeni - ja - jeg tænker jo OSH både når jeg er vågen og sover i øjeblikket - og til 109 kr for 125 ark i A4 er det en rimelig pris for et foldet kort i A6 størrelse så jeg købte en pakke - jeg har ikke prøvet at male på det endnu - men lur mig om det ikke også er godt til Copic når det er papir til både colour laser og colour inkjet print - her kan I se pakken - jeg handlede hos Creas i St. Kongensgade - hvor de også har Copic penne i den udgave der hedder Sketch!


Sketchpennene passer så ikke liiige i den Copic holder jeg har mine alm. Copic penne i  - men i Magasin på Kgs. Nytorv havde de en lækker og rimelig serie acrylbokse - denne kostede 35 kr og hedder "nomess" - DET syn's min sjove mand lød rigtig godt - med tanke på hvordan mit stakkels scraprum ser ud i øjeblikket. TROR nu ikke det er nok bare at købe en masse kasser - jeg må nok i "muge ud" tøjet en af dagene og igang - når alle julekortene er pakket og sendt - MEN det var et sidespring - her er kassen - med låget lagt ovenpå - men det passer FINT og der kan, som sidste foto viser,  være ca 12 af den slags penne i.

Ha' en god uge - god efterårsferie til jer der holder det og TAK for besøget.  =0)

6 kommentarer:

 1. Det er jo lige sådan noget papir, man skal have fingrene i. Jeg må se, om jeg kan finde noget hernede, når jeg er igennem lageret af farvet karton, som jeg er ved at bruge op.

  SvarSlet
 2. Jep, jeg bruger også 250g papir til printer. Jeg fik 200 stk. til den formidable sum af 160 kr. hos boghandleren i Sorø.
  Jeg har ikke prøvet at farvelægge, men jeg har både printet og stemplet på det og det er fortræffeligt.
  95% af min nylige kortproduktion er lavet af det papir.
  Lisbeth Z

  SvarSlet
 3. Rigtig fint kort til en veninde - der har humor ! Og elsker Halloween. haha. Sjovt med rulleøjnene.
  Lyder som en hyggelig dag med frokost og shopping i byen. Lige til at overkomme.

  SvarSlet
 4. Tihi... super lækkert og sjovt kort :o) Håber det fandt i god jord...

  SvarSlet
 5. super lækkert halloween kort, flot med heksen. Det lyder rimmeligt med det papir og pas nu på når først du tænker på OSH hele døgnet er det vist tid til at slappe lidt af fra det kæmpe og prisværdige arbejde du gør.
  Du må have en dejlig dag
  knus herfra

  SvarSlet
 6. ej hvor sker der bare meget hos dig. Jeg syntes det lyder helt vildt at du nu også får kort til vores gæve gutter i krigs zonen, fra andre dele af verden det er bare SÅ SEJT! og viser at det enorme store og flotte arbejde du laver når ud i verden. og rammer andres hjerter end os. Syntes også at det græskar er VERDENS klasse

  KNUS

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)