13. oktober 2010

Flere julekort til OSH

Hermed resultatet af nogle få timer mandag aften sammen med min gode nabo Heidi, der har meldt sig under fanerne som kortmager og derfor kom ind for at hygge lidt.  10 kort mere blev det til - tak for hjælpen Heidi!


Selvom Heidi er HELT NY med sine Copics er det hende der er mester for de kort der har malede motiver her ovenfor - søde ikke??  Her en lille opstilling af hele produktionen - men ØV - ikke i særligt godt lys:Og sidste billede er for at vise det lille Stampin Up wordpunch "kighul" der er i mine kort med Basic Grey julepapiret fra sidste år - et Julekram - det er jo lige det der bliver sendt, ikke! Lidt sød detalje syn's jeg - ikke særligt tidskrævende bare man er sikker på hånden og der er stadig MASSER af plads til en hilsen indeni.  Tak fordi du kiggede med og lægger du en lille kommentar er det bare ekstra hyggeligt!  =0)

10 kommentarer:

 1. Super fine julekort. Dejligt du har fået "lokket" en ny i scrap "fælden". Det er dejligt med en mere der deler den samme passion for papir og dims, som alle os andre ;o)Det er ikke til at se at hun er nybegynder. Jeg er vild med "kighullet" Har også den punch, men bruger den sjældent.Nu ved jeg da hvad den kan bruges til. KH 10na

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle vanvittigt flotte kort :) Jeg har faktisk noget huspapir - havde bare ikke lige tænkt, at det kunne bruges sådan her :) Og snefnuggene med båndene under er skønne :)

  SvarSlet
 3. I er da for totalt seje...
  Sikke nogle flotte kort... og igen med nogle fiduser man kan lifte ;o)
  Det lille hul til et kram er da for kært ;o) og lækre snefnug med bånd og SUPER FLOTTE malede stempler =0)
  Jamen... eg ku' blive ved med lækre detaljer...
  Det var da en fin tanke at få Heide "med på vognen"... ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle flotte julekort - allesammen. Det ene er flottere end det andet. Og rigtig julede i farver og med hjerter osv....
  Jeg har da set den lille punch til tithullet, men hvad skulle jeg med den ? ØV, det ser jeg nu.
  Godt du har lokket en mere i arbejde i HQ. Og hun er dygtig, kan jeg se.

  SvarSlet
 5. Hvor er jeres julekort dog blevet flotte. Jeg er helt vild det papir du har brugt på det sidste kort... lækker detalje med kighullet
  Ha en god aften

  SvarSlet
 6. hvor er der dog mange smukke kort her Charlie, jeg når nok at få en på posthuset i løbet af ugen :)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare rigtig rigtig flotte! Sådan noget lækkert papir du har brugt. hun er godt nok dygtig med de copics :)

  SvarSlet
 8. så mange smukke kort , der kan rigtig skrives hjem. Du må have en god dag

  SvarSlet
 9. Super flotte kort : ) Dejligt at din nabo giver en hånd med, hun er da super god til at farvelægge med copic : )

  SvarSlet
 10. Sådan! Fine fine kort og så lyder det rigtig hyggeligt oveni købet.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)