20. oktober 2010

Allerede onsdag - ny julekortmodel til OSH/ A revised version of a Xmascard

For nogle uger siden lavede jeg et kighul julekort der minder om det nedenfor - men jeg kan bedre lide denne model. Scallopkanten i guld er mere spinkel (og kræver en MEGET SIKKER hånd når man puncher) og det søde Justrite stempel med mistelten passede fint inden i - så nu ser det sådan ud:



I aften er jeg hos Love2scrap i Roskilde, hvor Pia har givet besked om at OSH-kassen er GODT fyldt op - det er jo DEJLIGT- så er jeg den der hopper i bilen og kører afsted. Julekortene vælter ind - så jeg uden at ryste på hånden kan garantere at vi har nået målet med 2 kort til hver udsendt soldat - og nok endda kommer lidt over de 1.500 kort - HELT utroligt flot og stor tak til alle der har bidraget til successen. =0)

This is a new, improved version of the xmas card I showed a week or so ago. I like this version better - the scalloped circle on the front looks better in this skinny version (wouldn't we all?? LOL) and I like the Just Rite text and the mistletoe. TFL

5 kommentarer:

  1. Hvor er det bare dejligt at høre at du modtager så mange jule kort til vores udsendte soldater. Dit julekort er SÅ sødt, den ide` lifter jeg. God fornøjelse hos Love2scrap. Er helt misundelig. KH 10na

    SvarSlet
  2. SUPER-DUPER!!! Hils i Roskilde hos søde Pia...
    Rigtig sødt julekort du har fået designet... er vild med det kighul...og misteltenen...
    Og det der embossede karton får det til at ligne en million...

    SvarSlet
  3. Det er da et utroligt flot design, du her har udtænkt.
    Jeg kan godt se, det er med at være sikker på hånden. Men virkelig flot resultat.

    SvarSlet
  4. Det er virkelig super lækkert - både indeni og udenpå :o)

    SvarSlet
  5. wow så flot embossing og sødt med motivet

    SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)