24. december 2008

Rigtig GLÆDELIG JUL allesammen / Merry Xmas to you...


Med et af mine absolut sidste julekort for i år ønsker jeg jer alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL og siger samtidig mange tak til alle der ville lege med i "Blog hver dag i december" udfordringen OG til alle der har besøgt mig og lagt kommentarer. Det er SÅ hyggeligt at læse og jeg har nydt at besøge en masse blogge i julemåneden og læse om jeres skikke og se hvad I har lavet. Julekortet er til en nabo, der for nylig havde mus (og BESTEMT ikke var glad for det). I kortet står at hendes ubudne gæster er vendt tilbage for at synge julen ind hos hende, og at de lover at blive UDENFOR denne gang =0).
OG ... (indsæt TROMMEHVIRVEL...) så har jeg en fin award til alle der har blogget med og holdt ud i hele perioden. Jeg ved hvem nogen af jer er - men I ved det bedst selv, så klap jer selv på skulderen og nyd at I nu har en fin lille dagbog over hele jeres julemåned - hvor sejt er det???
HUSK at det er i løbet af 25.12 at jeg trækker de to sidste blogcandy vindere (det bliver nok ikke specielt julet candy - da der jo er et stykke tid til næste jul - selvom jeg har LOVET mig selv at julekort fremover bliver et projekt jeg vil starte på MEGET tidligere). Og så har jeg for første gang i årevis juleferie - HELT til 5. januar - UHA jeg glæder mig.

With my LAST card for this Christmas I would like to wish everyone a Merry Christmas and a Happpy New Year. Thank you so much for visiting and leaving wonderful comments and to those of you who mastered the "Blog every day in December challenge" - here's an award for you to put on your blog. Thanks for playing - and pat yourselves on the back - and don't forget - now you have a perfect diary about your month of December - how COOL is that. Special thanks (gee this is beginning to sound like a speech after receiving an Oscar statue...) - SPECIAL THANKS to my friend Erica - who challenged me - AND helped making the cute daily ornaments and the award. REMEMBER I will find the two lucky winners of the last blog candy on the 25th of December, so please stay tuned!!

14 kommentarer:

 1. Også glædelig jul til dig og dine.
  Tak for awarden ;-) Ja, det har været smadder sjovt at være med, så også til næste år er jeg med ;-)
  Hvor er det et fint kort... og så er det jo YDERST passende til situationen ;-)
  Glæder mig til lørdag ;-)
  På gensyn og knuzzzzzz

  SvarSlet
 2. Hej Charlie
  Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.
  Et rigtig fint julekort du har lavet. Søde mus, ok at de kommer indenfor til jul.:)
  Det har været rigtig hyggeligt at være forbi din blog her i julen.Jeg glæder mig til at se hvilke kreative ting du har at vise i det nye år.
  Juleudfordringen har været super hyggelig at deltage i.
  Jeg tror også at jeg skal tidligere igang med mine julekort til næste år.
  Du må nyde din velfortjent juleferie.
  Juleknus Gitte

  SvarSlet
 3. Jamen i lige måde da.... og som du selv skriver, så har det været hyggeligt at blive inviteret indenfor, og inviterer...

  Såååå.... jeg vil bare lige sige, jeg var med sidste år, i år, og jeg er helt sikkert at finde til næste år også.... det er godt med traditioner, og det må denne vel efterhånden kunne udnævnes til at være...

  En rigtig glædelig jul, til dig og dine..

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 4. Kære Charlotte.
  Glædelig juleaften til jer alle og tusind tak for snemandssuppen, den smagte dejligt!
  Vi glæder os til at se dig i 2009!
  Det er en flot blog!
  Kærlig hilsen Anne Sophie og Emilie

  SvarSlet
 5. Også et glædelig jul til dig og dine. Jeg glæder mig til fortsat at følge med på din blog.

  SvarSlet
 6. Vill också få önska dig en riktig GOD JUL och ett gott nytt kreativt år i 2009!
  Julehilsen fra Nina C.

  SvarSlet
 7. Også rigtig glædelig jul til dig og tak for awarden, skal fluks have den på bloggen - det har været rigtig sjovt at skrive hver dag og endnu sjovere at læse alle andres blogge hver dag.

  Dejligt med lang juleferie, jeg vil bestemt også nyde min - vi ses måske på færgen ??

  SvarSlet
 8. Også rigtig glædelig jul til dig og dine. Det har været en stor fornøjelse at læse med her hos dig gennem december, og jeg ser frem til at læse med næste år.

  GLÆDELIG JUL!

  SvarSlet
 9. Kære Charlie, ha en rigtig dejlig juleaftensdag :) Det har været dejlig med al den aktivitet på din blog, glæder mig til at følge med i det nye år!

  SvarSlet
 10. Sødt musekort.
  Glædelig jul til dig og din familie. Det har været hyggeligt at følge med her hele måneden.
  Scraphilsener Karina

  SvarSlet
 11. Også glædelig jul til dig og din familie, og sikken et dejligt julekort at slutte af på :o)

  SvarSlet
 12. Rigtig god jul til dig og dine,håber i har haft en skøn juleaften.

  SvarSlet
 13. Det har skam også været rigtigt hyggeligt at følge med her hos dig, Charlie.
  Det kort til din nabo er herligt. :-)
  Og du har helt ret: Det med julekortene er noget man bør gå igang med FØR december måned!! Jeg var da lige ved at kvæles i dem jeg skulle lave!! Puha!!
  Jeg håber i havde en dejlig juleaften. Jeg ønsker jeg nogle fortsat skønne juledage!
  Julehilsener fra *Charlotte*

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)