27. december 2008

Julepynt med et stænk af Grønland / Ornaments with a touch of Greenland

Hej igen- og HOV - ser pludselig jeg har rundet 30.000 besøg. Jeg rundede 15.000 i maj da min blog fyldte 1 år - så det er da gået hurtigt siden. 1000 tak for alle besøg og kommentarer - det er bare SÅ hyggeligt!!

I dag har vi haft en kanon hyggelig dag hos Margit og Jørgen. Vi kom til spisning kl. 13.30 og VUPTI - så gik den dag og vi er næsten lige kommet hjem. Tænk at man stadig kan have så meget at tale om efter alle de år - det er da utroligt - men også dejligt. (Tak for i dag/aften/nat... VINKER...).

Som lovet er her en lille collage med noget af vores julepynt. Min søde mand har været i Grønland RIGTIG mange gange med sit job (dengang han var i Flyvevåbnet) og det år Georg Jensen lancerede en lysholder til juletræet med en isbjørn, skete der en ændring hist og her på vores juletræ. I 2001 fik vi en Cherished Teddies "isbjørn" fra USA - og det er jo et årstal man husker af mange årsager (en af dem var vores sølvbryllup). Senere flettede Kjels søster et isbjørnshjerte og i år fik Kjel en isbjørneunge til træet. Snemanden der fodrer egern er til minde om vores besøg i New York i 2003, hvor vi så rigtig mange egern i Central Park. Derudover ses julebordet 2008, kaminhylden med alle de skønne julehilsner vi har fået (heraf en del flotte, hjemmelavede kort, adventskransen juleaften, juletræet med nisse i kanten af billedet, julepynt fra USA med Nuser (som jeg ALTID har været vild med siden jeg var ganske ung) og en utroligt STOR og smuk julekugle som jeg har fået i julegave fra Skotland (den kom med posten - UTROLIGT den overlevede, ikke??? - PostDanmark må have haft en god dag!! Nederst på træet en FIIIN flagguirlande lavet i stof som jeg har været heldig at få af Stine66 og som straks erstattede en mere almindelig papirudgave vi plejede at bruge, for flag har vi ALTID haft på vores træ i begge vores barndomshjem.
 
Posted by Picasa


Gee just realized I have passed the 30,000 mark - lovely. Thanks a lot to everyone contributing to this!!! Blogging is so much fun when there is someone out there visiting your blog. Back to the photo above: Our tree has many memories - here you see a selection. Polar bear paperdecoration and polar bear cub ornament, Cherished Teddy polarbear with sign from 2001 (a memorable year for several reason - one of the happy ones being our 25th wedding anniversary), A Hallmark snowman feeding the squirrels (bought that in New York to remind us of all the squirrels we saw at Central Park in 2003), Snoopy decorations (LOVE PEANUTS - and have done since I was 17 years old), a BEAUTIFUL and very big ornament our Scottish friends posted to us one year (it made it here in one piece - I am still amazed it did), our mantlepiece with some of our xmas cards (many of them lovely homemade ones...), the xmas table, tree and advent wreath with all 4 candles burning on xmas eve.

7 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde søde... det var SÅ hyggeligt. Godt mænderne i vores liv også har det hyggeligt sammen ;-)
  Fantastisk collage. Jeg synes, det er sådan en sød idé, at I har rejseminder på juletræet.
  Og så tror jeg min værtindegave fra dig til mig kommer på bloggen idag ;-)
  Rigtig god familie-frokost...

  SvarSlet
 2. UPS !!!! Glemte at skrive til lykke med de 30 000 besøg... ;-)

  SvarSlet
 3. 30000 det er da helt vildt. Tillykke med det.
  Sjov ide med rejseminder på juletræet.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 4. Tillykke med de mange besøg! :-)
  Dejlig billedcollage af jeres ting til julen/juletræet. Sjovt at samle rejseminder på den måde.
  Fortsat rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 5. Tillykke med de 30.000 besøgende.
  Nogle dejlige billede kollager du har lavet fra julen. Skønt med rejseminder som julepynt. Jeg er vilde med nuser, jeg elsker tegnefilmen.
  Det ser ud til at du og din familie havde en dejlig jul.
  Du må forsat ha' en rigtig god søndag aften.

  SvarSlet
 6. Tillykke med de mange besøg, du er også rigtig god til at lave en spændende blog. Rigtig godt nytår til dig og din familie.
  Glæder mig til at følge din blog i 2009

  SvarSlet
 7. Det er noget fint pynt du har på træet. Det er et godt sted julehjertet m. isbjørn bor den har fået en tyk mave... ;0)
  svigerinden

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)