14. december 2008

God 3. søndag i advent / Happy 3rd Sunday in Advent..


Jeg blogger fra min datters PC i dag. Vores net er afmonteret i et par dage - men ET ORD er jo et ord - så her er dagens indlæg. Mie og jeg skal lave de sidste julekort i dag (og måske i morgen) og så skal vi i kirke for at høre vores ældste Mette's kor synge (Slangerup Kirke). Det tegner jo til at blive en hyggelig adventssøndag. Dvs. jeg skal på en lånePC igen for at annoncere dagens vinder af blogcandy - så jeg kan ikke liiige love hvad tid i aften det bliver - men gaven er klar - så bare vent. FIN adventskrans men ikke min - da der ikke er kortlæser her på DD's PC - måske hun ønsker sig en til jul?? OG beklager - ingen julekugle nr 11 i dag - for den ligger jo på min PC og min job PC.

Så er jeg på besøg hos min nabo for at låne en PC - og vi har besluttet at besked nr. 24 fra neden i min inbox er vinderen. Til lykke Pia B.

Using my DD's PC today as our internet has been disconnected for a few days while DH is redecorating his home office. BUT I promised to blog everyday - and I still do. Today DD2 and I will be making the "hopefully" last xmas cards and later today we are going to church to listen to DD1 and her fellow choir members singing xmas carols - a nice and cosy day is in front of me. Don't forget BLOG candy will be chosen this evening - but as I have to use someones PC again I cannot tell you when I will announce the winner.

7 kommentarer:

 1. Lyder som en hyggelig og stemningsfyldt søndag med musik og scrap.

  SvarSlet
 2. Rogtog god advent søndag til dig også. Og god fornøjelse med Jeres tur i kirke. Jeg vil da lige smutte forbi i aften og se hvad du har fundet på :0)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig søndag.
  Julehilsener herfra.

  SvarSlet
 4. lyder som en hyggelig søndag og sikken en fin krans

  SvarSlet
 5. Mægtig fin adventskrans; det må man sige.

  Tænk, at måtte undvære internet i flere dage - det synes jeg lyder hårdt ;o)

  SvarSlet
 6. Ja, ja. Så går det vel. Men hvad med ham "Herman". Bliver det værelse ikke snart klar??
  Nå, men fin adventskrans i hvert fald. Håber I havde en hyggelig dag i kirken. Glæder mig til at se resultatet på blogcandy'en.
  Knus

  SvarSlet
 7. Gisp, det kan han da ikke bare gøre! Man kan da ikke sådan undvære sit net i flere dage!
  godt du kunne låne en pc hos datteren og naboen, så vi kan følge med i din julekalender! :)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)