7. december 2008

Jeg har lavet suppe i går /Spend all day making soup..

SÅ er der fundet den første blogcandy vinder. I dag er den 7.12 (7+12=19 og vi bor pudsigt nok også i nr. 19, 19+19 er 38) og kommentar nr. 38 var fra Kirsten i Holstebro. TIL LYKKE - Kirsten - jeg skal bare lige have din adresse, så kommer der en julehilsen.
The winner was Kirsten from Holstebro. Please let me have your address.
Og det var den gode slags suppe, hvor der ikke er nogen opvask bagefter. Jeg har lavet disse i mange år, men i år er de lidt mere scrapagtige. Man tager: 1 pose mini marshmallows (Købt i Mad og Vin i Magasin eller den amerikanske butik i Kbhvn), 1 pakke portionsbreve med kakao (Kvickly havde Fairtrade udgaven) og 1 pakke bolsjestokke. Desuden 2 størrelser lynlåsposer, Mønsterpapir, div. cirkelpunches, 1 snefnugstempel og lidt bling. Pak 15 små "snebolde" i hver lille pose og læg 1 af hver ting i den større pose + 3 hvide snefnug. Jeg har valgt at have lynlåsen synlig nederst, så man kan åbne uden at ødelægge pynten på toppen.

Mine poser var ca. 14 cm brede. Så jeg skar mit mønsterpapir 14x10 cm (dvs. jeg fik 6 stk af 1 ark). De er foldet på midten og har fået punchet runde hjørner nederst. Titel og det lille vers på bagsiden er printet og klippet ud. Verset på engelsk er sikkert set mange steder på nettet, men jeg ville have en dansk udgave, da det både er børn og voksne der får disse poser. Herunder kan du se min danske udgave - (ikke STOR kunst, så jeg forventer ikke årets litteraturpris - men kan du li' den må du selvfølgelig gerne bruge den). Forrest på posen sidder et lille pyntecirkel. Den består af 1 stk. punchet sølvkarton med scallopkant (bare rolig Majer - jeg havde solbriller på imens ;0) ), 1 2" punchet lyseblå cirkel og en 1½" cirkel med en tekst jeg har skrevet i WordArt. I midten er stemplet et lille sølvsnefnug med en Nettoblingting i midten. Disse små poser bruger jeg til børn jeg kender eller bekendte jeg ikke er på RIGTIGT julekort med. GOD 2. søndag i advent.

The good sort of cooking with no dishes to do afterwards. This is my Danish version of Snowman soup. I tried to include a step by step collage for those who would like to know how I made them. Happy Sunday.

14 kommentarer:

 1. Det var da en super god ide. Den tror jeg lige, jeg må lifte. Sidder faktisk selv og laver værtindegaver og så skal jeg da også prøve denne her : )
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Det er altså en rigtig god idé. Tror jeg skal bruge den til næste års adventspakker. Der ku' følge én med pr. gang...
  Men hold da op et arbejde. Jeg kan godt lide at du har sat det lidt i "system", så det kan liftes ;-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor er det en super sød idé... den må jeg huske. Du er altså så kreativ hele tiden. :)

  SvarSlet
 4. Rigtig sød idé, og skønt digt - rart at se noget på dansk. ;o)

  SvarSlet
 5. åh.... så god ide, du er altid så kreativ altså,ha en god aften.

  SvarSlet
 6. Det lyder som en dejlig suppe! Og en rigtig sød idé til venner og bekendte.

  Glædelig 2. søndag i advent til dig fra mig.

  SvarSlet
 7. super sød idé.
  Jeg har også overvejet at lave dem til værtindegaver.

  Men hvor køber man de små skumfiduser? Jeg syntes kun at jeg kan finde de store???

  SvarSlet
 8. Hvor spændende at være den heldigt udtrukne til en ekstra
  julegave ;-) har sendt dig en pb på scrapshop.
  Hvor er de søde værtindegaverne skal helt sikkert liftes

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare en skøn lille gave. Hørte at du og Gitte talte om det, da vi var i sommerhus, men fint at se dem, så man kan hugge idéen ;-)

  Det bliver dog uden sølv-karton :-)

  SvarSlet
 10. Det er da en super ide, de er rigtig gode, jeg kommer nok til at snuppe Ideen :)

  SvarSlet
 11. Den suppe skal prøves :) Tak for opskriften.

  SvarSlet
 12. Very clever Charlie! If I recall correctly, I was a recipient of your special soup!

  Aren't marshmallows a delicacy in DK? Did you have to trek to the American store to buy them?

  SvarSlet
 13. Se det er lige en suppe opskrift efter mit hovede, den tror jeg, at selv jeg kunne klare at lave! :)Super ide, hvor er de søde!

  SvarSlet
 14. Sikken en god ide du har fået. Jeg har lavet en værtindegave med der var "snebolde" i.Men jeg trot helt sikkert at jeg vil afprøve denne suppe på min bror når vi skal til 2.juldag hos ham.(han er kok)Tusinde tak for det tip. :)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)