25. december 2008

God 1. juledag og vi har 2 vindere../Merry Xmas and blogcandy goes to...

Allerførst håber I alle havde en dejlig juleaften - det havde vi her i huset og de der kunne smage noget, (snøft, host, snot) sagde maden smagte dejligt. =0)

Her ses Mie's gavepapir og matchende hjemmelavede Til og Fra kort.
Alle fik fine gaver - og jeg fik blandt mange andre fine og lækre ting en håndfuld
skønne Letraset Promaker penne, noget dejligt glimmerlim og noget BLING OG ikke at forglemme julestempler fra Hänglar. Og at jeg FIK scrapting i julegave er jeg ISÆR stolt over efter at have læst dette vers hos Caz fra England. Det er en nydigtning at det kendte "Twas the night before Xmas":'

Twas the night before Christmas,
I'm glued to the tree.
I'm wondering what Santa
brought just for me.
Could it be cardstock
or chipboard or lace?
Or some QK's, I said,
with a smile on my face.
And that's when I heard him,
"Hi Santa, " I said
"You know....good little girls
Should be in their beds."
"I know I should Santa,
And now I've got caught.
But I was just so excited
To see what you brought."
"Well, let's take a look
In this room where you work."
He shook his head quickly,
And left with a jerk.
I heard him exclaim
As he put it in gear.
"You've got enough crap,
I'll see you next year!"


SKØN ikke - og det betyder jo så at jeg udover at have fin orden i mine sager
var heldig at julemanden ikke syn's jeg havde for meget til at få mere!!! =0)

I dag har vi fået ryddet op efter juleaften og Mie og jeg har hygget med at lave
dette kort til en ven i Skotland der fylder 40 år. Inden i kortet står der "and still on your toes" fordi hun har 3 små børn der holder hende travlt beskæftiget. Der er masser af "Bling" i bogstaver og balletskørt - men det er svært at se på det scannede foto.

Mie har også været LYKKENS GUDINDE og trukket 2 heldige vindere. Det blev MARGIT og CHARLOTTE, så de mener nok begge der er HELD ved hende Mie. Men når man lægger MANGE kommentarer har man jo også mange chancer i lodtrækningen. Jeg har nogle ting klar til jeres gave - men fordi det er JUL og fordi jeg liiige har fået nye Hänglar julestempler - får I selv lov til at vælge om I vil have nogle aftryk af dem - eller om der er nogle motiver fra mine Magnoliakort der er lavet i årets løb I hellere vil have aftryk af. Bare giv mig besked i en pb hos Scrapshop sammen med en adresse (OK det behøver du så ikke at gøre Margit - den kender jeg jo. )

Fortsat dejlig juleferie til jer allesammen.

I am SO happy I got some stash for Xmas - as that must be because Santa is satisfied with my new room and finds it OK for me to get new stuff (see poem above) lifted from Caz' blog - thanks for the giggle Caz.

8 kommentarer:

 1. det lyder som en skøn aften. Super sødt kort og forsat rigtig glædelig jul til dig og din familie

  SvarSlet
 2. Også gædelig 1. juledag til dig.
  Og JUBIIIIIIIIIIIIIII.... dejligt det var Mie der skulle være lykkens gudinde.... for det er hun bare SÅ god til.... (tak Mie)... og 1000 tak til dig kære SS... :)
  Ja, jeg ønsker mig altså Hängler stempler :-)
  1000 tak... jeg GLÆDER mig... ;-)

  Vores juleaften gik fint... er godt nok lidt mat idag, men har gjort klar til i morgen (dækket bord bl.a.) og så glæder jeg mig til på lørdag :-) (ti-hi)

  Rigtig fint kort der skal til Skotland. Den kat er da helt vild sød.
  Knuzzzzz til dig og dine...

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul til dig også og hjertelig tillykke til de 2 heldige vindere..... Håber i får nogle dejlige dage med ikke så meget snot :0) God bedring !

  SvarSlet
 4. Glædelig jul til dig også, Charlie og til din familie.

  Hmm, julemanden synes åbenbare jeg har nok af scrapting, så ingenting til mig. Har hvis heller ikke selv overblik over det mere.;o((

  Og ja, Charlie. Vi ses jo nok før eller senere.

  Mange juleknus Connie

  SvarSlet
 5. åhhh, det lyder som i rigtig har hygget jer,fortsat god jul, her er der bare sååå meget gang i den, ja det kan blive lidt for meget :)men i dag får vi hele familen hjem, og det glæder vi os til.

  SvarSlet
 6. Ojjjjjjjj!! Det er godt nok længe siden jeg har vundet noget som helst. Tusind tak til Lykkens Gudinde - Mie! :-) Jeg er så også mest til Hänglar stemplerne! Jeg sender dig min adresse via Scrapshop, som du beder om. :-)
  Kortet som skal til Skotland er skønt. "40 and fab". Det er en fed titel.
  Det har været super hyggeligt at følge din juleblog. Jeg glæder mig til at følge med i det nye år også.
  Glædelig 2. juledag til dig og familien.

  SvarSlet
 7. et sødt og flot kort. Elsker at gå tilbage og kigge i dine kort.... sådan en god inspiration..... har langt fra så meget forskelligt som dig at lave af.... men derfor er det jo sjovt at kigge alligevel!!

  SvarSlet
 8. Efter at have læst juledigtet.. har jeg seriøst overvejet at gemme ALLE mine scrapting væk her i december.... så må julemanden da forbarme sig over mig... mon ikke??? hi hi... det er enormt sødt det digt, og det passer perfekt til os scrappere.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)