11. december 2008

Engle skal der til / My mothers angels...

Jeg er en af dem der IKKE er så heldig stadig at have sin mor mere, men derfor får hun skam sin julepynt ved sit billede hver år. Og der knytter sig en sød lille historie til disse 3 englebørn. Vi var 3 søstre derhjemme og så langt tilbage jeg kan huske ønskede min mor sig ALTID "3 søde piger" når vi spurgte om ønsker til jul. Et år var der så en af os (jeg KAN altså ikke huske hvem..) der havde tænkt så grundigt over det ønske, at hun med et barns uskyld svarede "JAMEN hvor skal alle de børn bo henne, så har du jo 6!" =0) Som voksne fandt vi denne lille figur, som mor fik et år til jul med teksten "fra dine 3 søde piger". Nu bor de så her hos mig - og kommer frem for at stå ved mors billede hver jul.
My mother once got this for xmas from me and my 2 sisters, because she always said all she wanted for xmas was 3 sweet and well-behaved girls. When we were kids we were quite puzzled because we had NO idea how she would make room for another 3 kids!!! As grown-ups we found this and gave it to her one year for xmas. Wish granted "3 little angels". Since then it was a part of her xmas decorations and now I have it and put it in front of her photo every year for xmas.

13 kommentarer:

 1. Haha hvor er det en sød historie, som børn nu kan sige det! Og rigtigt sjovt, at i senere fandt en figur med 3 søde piger. Jeg kan godt forstå den betyder meget for dig og jeg synes det er en sød tradition, at du julepynter ved din mors billede. Næste gang jeg ønsker min mor "hen hvor peberet gror" vil jeg prøve, at huske mig selv på, at jeg jo ikke har hende for evigt!

  SvarSlet
 2. Det er en dejlig familiehistorie, og en sød idé at sætte figuren frem og mindes din mor.

  Hav en dejlig 11. december.

  SvarSlet
 3. Sikken et dejligt minde, både historien og figuren.
  Tillykke med den vundne æske hos Tussans. Jeg har vundet et kort og glæder mig til, at det dukker op ; )
  God decemberdag.
  Karina

  SvarSlet
 4. åhhh hvor er de søde de engle, jeg kan godt forstå det betyder meget, jeg har i dag et juletræ på min blog og det har også stået i mit hjem i maaaaange år, dwesværre første gang det står her i år, men sådan skulle det jo være,
  ha en god dag.

  SvarSlet
 5. en sød historie og et sødt minde at have. Du må have en dejlig 11 dec.

  SvarSlet
 6. Nårhh en SØD historie, det er sådan en der næsten trækker tårer, og så det med at stille hendes pynt frem ved billedet - SÅ blev servietten altså lidt våd...

  SvarSlet
 7. Mon ikke alle mødre ønsker sig "søde børn" i julegave - de kan være ret opfindsomme! Rigtig sød historie og også nogle rigtig søde englepiger!

  SvarSlet
 8. Dejlig historie - den lyder næsten som da jeg var barn, og ikke forstod, hvorfor i alverden mine forældre ville have 5 ekstra børn - som om vi ikke var nok i forvejen. ;o)

  SvarSlet
 9. Hvor er det en sød historie. En sød ide at sætte englene ved din mors billede. Ja minder er en dejlig ting at ha' :)
  Du må forsat ha' en dejlig
  11.december aften
  Jeg har skrevet en BP i scrapsisters for jeg kan ikke logge på min konto hos scrapshop. :)

  SvarSlet
 10. Hvor herlig at høre. Hyggelig lille butik ik. Synes du ikke at hun havde nogle flotte bånd.:)Fik du købt noget bånd?
  Jeg var ellers selv på vej ind i butikken idag, men jeg havde lidt travlt så jeg ville vente til imorgen. Det kunne da ellers ha' været hyggeligt hvis jeg vidste du var der. :)
  Vi ses måske en anden dag. :)

  SvarSlet
 11. Det var en sød historie og godt fundet på at hun fik englebørn til jul... Jeg synes det er sødt du har det ved hendes billede til jul.
  TAK - Vi havde en fin tur og er nu hjemme på pinden igen ;-)

  SvarSlet
 12. Det er lige sådan som det skal være til jul, så skal vi mindes og særlig vores kære, så jeg kan godt forstå du sætter de små søde engle frem til jul.

  SvarSlet
 13. Det er rigtig dejligt med søde minder :) og det at have nogle ting der kan knyttes på, når de kære ikke er der mere.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)