13. august 2012

Og sørme om vi ikke også shoppede hos Hobbyboden i Odder/More shopping from my trip to Jutland

Sorry ladies - no translation today - but since it is all eye-candy from a shopping trip - I'm sure you can enjoy it without reading about it. =0)

Selve besøget i butikken står Fifty for at forklare her. Men mine private indkøb hører jo ikke til på OSH bloggen - så dem får I her. Der var mange fristelser - og dette kom med hjem:


Først varmede vi op med at kigge hele kassen med tilbudsark igennem - det blev til disse 20 ark - og så havde vi jo sparet penge - som vi straks måtte bruge  =0)

Det blev en cirkeldie jeg manglede i de størrelser jeg har derhjemme, en cykeldies, embossingfolder, et sødt sæt julestempler med små huse, graner, snemænd, en lille julekrybbe og en bod fra et julemarked, et Forever Friends stempel - en håndfuld små velegnede danske tekststempler af Gittes egne, en rulle med julerød snor, nogle lækre drengebånd med værktøj og søsportsmotiver og en lækker MS acrylplade med tern så jeg kan stemple lige - og så er den til det modsatte er bevist idiotsikker - fordi den har må fjedrende "fusser" - så du kan dimse rundt med stemplet uden at grise  og så først trykke ned når du er tilfreds med placeringen - fås også i nummeret større!!


De nye ark med Paris motiver og nogle skønne slips og fugle, sommerfugle og blomster hoppede også i kurven.

Og så fik Fifty pungen op af lommen igen - for at købe dette FINE Bamsepapir og noget bånd med hans små venner fra skoven - men hellere det end alle de vingummibamser han plejer at købe!  =0)


Sorry - ingen kort i dag - jeg har lige lavet et jubilæumskort til en kollega - men det skal lige afleveres før det kan vises.  =0)

13 kommentarer:

 1. sikken nogle lækr eindkøb glæder mig til se hvad du får ud af dem og ikke mindst hvad Fifty får ud af sit papir

  SvarSlet
 2. Ja, det er altså fine ting du fik med hjem. Den punch har du overbevist mig om, at jeg også må have. Og det stempel-hjælpemiddel kunne vist godt være nødvendigt, føler jeg efterhånden.....Ærgerligt når det går galt i sidste øjeblik. Og stemplet med "pejsen" er altså et fund....

  PS: Varer er bestilt fra SU......og så kan jeg fortælle, at jeg har fået Distresserne op at stå rigtigt, så de ikke griser. Tak for gode råd.
  God aften.

  SvarSlet
 3. Lækre ting du har købt, men Gitte har også mange lækre ting i butikken.

  SvarSlet
 4. Nøøjj du har da shoppet igennem og nogle lækre sager!!

  Dejligt Fifty også fik shoppet lidt andet end slik :)

  SvarSlet
 5. Super lækre indkøb... uh var da flere ting jeg godt kunne bruge.. hi hi

  SvarSlet
 6. Dejlige sager du har fået købt med hjem fra det jyske,
  spændt på at se dem i brug.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. JAMEN... kan du blive ved...???!!!
  SUPER lækre sager... kan godt se der ryger mere i posen når man er der IRL, end når man vælger på PC-hylderne ;o)
  Glæder mig til at sidde ved siden af dig ;o)
  GOD AFTEN... knus
  (Jeg har jo hørt en lille fugl synge om. at du er kaffebrygger i aften)... FNIS

  SvarSlet
 8. I love the Forever Freinds stamp I have not seen that before, and I notice that you have "Wellington" I have had my eye on him too (especially as I my dad`s family come from Wellington, Shropshire I thought it could be fun to use). Glad that you found plenty of new stash..was there space left in your car? Morten has offered to take me to atleast one of the shops (or to Fredericia Messe in october) when he is home so thankyou for showing them on the blog.Look forward to seeing what you do with them. Mvh Vikki

  SvarSlet
 9. Nøjjj så lækker indkøb både her og i fori indlæg og lyder som en fantastisk tur :-)

  SvarSlet
 10. Jeg tror at jeg vil ønske mig sådan en scrap-tur til min fødselsdag ;-) Skønne sager du har købt !

  SvarSlet
 11. Sikke nogle lækre ting, du har shoppet! Jeg glæder mig til at se dem i brug.

  SvarSlet
 12. Fine ting du har købt hos Gitte, altid dejligt med lidt nyt til scraåværelset:-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)