11. august 2012

Indkøb hos Unik da vi var på Tour de Scrap 2012

Og hvad er så det for et event jeg er gået glip af tænker I måske. Men bare rolig - det er navnet på den fødselsdagsgave min søde mand gav mig i april. Nemlig en forlænget weekend med kurs mod Lønstrup Badehotel og en middag på Villa Vest - og som sidegevinst - et par besøg i scrapbutikker undervejs (og besøg hos to søde scrappere ud og hjem - som man kan læse på OSH bloggen i løbet af denne måned).

Men her mine helt private indkøb hos Unik Scrap:
Some serious shopping at Unik Scrap:

 Den lækre pink boks (og en turkis og en hvid i samme serie) blev købt af min mand - som sjovt nok mener jeg godt kan bruge mere lagerplads - hvad han så end mener med det ???? Men FINE er de da!
Snow pen (der blev faktisk købt 2 - var til gaver) og der var også en Pearl pen mere som fik nyt hjem på vejen hjem - DEM er jeg spændt på at bruge - tænk at kunne lave sine egne halvperler i valgfri størrelse UDEN at tabe en æske perler på gulvet - DET er da smart. En lille blok med maskuline papirer. Lækre twine i flere farver (hov der var to turkise - det er nok fordi det også er en gave) brads, dies og et drenget stempel fra skønne Mo Manning! MUMS!!

Nederst lidt julepapir fra restekassen og nogle forskellige nuttede ark som på mystisk vis fandt vej ned i indkøbskurven - men nu har jeg jo også nogle fine, nye lagerkasser der kan blive fyldt op, ikke???  ;0)

Og Fifty havde selvfølgelig fået lommepenge med - og fandt en pose "Fifty-pote brads" og et fint stempel som han siger jeg gerne må lave OSH kort med - er han ikke flink??
Fifty found a cute teddy stamp and som bear paw brads (PS. don't tell him they might be dog paws!!)

Et enkelt kort kan jeg da også vise i dag - nemlig et julekort med en ide jeg har set på nettet og i skyndingen ikke kan huske hvor i den store scrapverden jeg så - men jeg var glad for at se at MS fuglepunch også kan bruges til julekort - med puf-sne på telefonledningen:

 Man tager et ark med hjemmelavede tekster - sine SU word punches - en Snow Maker pen (der skal være tør og derefter varmes med varmepistol til den puffer  - STOP inden det bliver FOR varmt ellers ligner det sneen på Vesterbro) og en række sorte fugle - tilsat en enkelt rød. (Og kan jeg se nu - man GLEMMER at rotere sit foto i Picasa - sorry - men I kan jo se de ting der er med - ikke??  )    =0)

 Her den lille røde fugl og et rødt hjerte med Glossy Accent - baggrunden er embosset snevejr.


Og sådan ser kortet ud - samme model har jeg lavet med teksten "Dare 2 be U" fordi den lille fugl skiller sig ud fra de andre - og snevejret kan selvfølgelig udskiftes med blå himmel.

I has lifted above card from SOMEWHERE - sorry totally forgot where - I made some as Xmas cards and some with the sentiment "Dare 2 be U" as I quite liked the fact that the tiny red bird is different than the others. Same idea can be with a cloud background instead of the embossed snowy background. TFL

16 kommentarer:

 1. Dejligt gensyn med dine lækre indkøb. Du er altså en god shopper....
  Hvor er det smart set af K., at du absolut behøvede mere lagerplads. Har er nu klog, den mand. Og du bliver SÅ glad for de kasser. De kan stables i uendelig højde....hihi. Det handler kun om antal kasser !
  Og nogle af dine gaveindkøb bor så fint her. Og er afprøvet - og godkendt. Så mange tak - igen.

  Dit julekort er jo bare fantastisk. Enkelt - og alligevel ikke. (Gemmer lige ideen.)

  God weekend til jer begge fra os 3 her.

  SvarSlet
 2. Ja nu var jeg da nødt til at stikke næsen ind forbi og se dine indkøb.
  De perle penne ser godtnok ret så spændende ud. Og alt i alt har du fået masser af lækre sager med dig hjem fra din Tour.
  Tak for stemplerne der kom i dag - de er ret fine synes jeg. Jeg må lige prøvestemple teksterne engang så jeg kan se hvad der står - hihi.. men de 2 med kjole og uniform er sååå fine.
  God søndag.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Kanon lækkert kort og ultra lækker shopping.
  På næste tour de Jylland er du/i altid velkommen forbi til kaffe ;)

  SvarSlet
 4. Ejj nogle lækre scrapsager du har fået med dig hjem, det da en
  fantantastisk gave din mand har givet :)
  Fedt med den pinke æske!! ELSKER pink :)

  Det rigtig smart det med selv at lave halvperler hvis man har tålmodighed
  til at vente på at det tørre og ikke som mig får lagt arm eller andet oveni ;)

  Det super sødt dit julekort..
  Har selv sådan en snowpen men har kun brugt den meget lidt så tak fordi
  du mindede mig om den :)

  Håber dig og familien får en dejlig søndag :)

  SvarSlet
 5. Uhhh - sikke en fed omgang shopping. God gave du fik af din mand. :)
  Kan så godt li' den pink æske. I det hele taget er der mange gode ting -
  har også sådan lyst til at prøve puf sne pennen. :)
  Julekortet er så super sødt - flot og enkelt. Smart med den røde fugl der skiller sig ud.
  Og igen den fine puf sne. :)
  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 6. Sikke mange lækre nye legesager du har fået købt dig. Elsker også bare at handle hos Unik, har heldigvis være der så mange gange nu, at jeg ikke længere behøver GPS'en, for det kan være noget af en prøvelse - tihi. Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 7. Sikke nogle lækre sager, du har købt. Det lyder som en perfekt planlagt fødselsdag!
  Lækkert kort.

  SvarSlet
 8. D4et var da nogen fantastiske lækre indkøb og et super skønt kort. Godt at høre at den lille bjørn får lommepenge. Er det når han en gang imellem formår at opføre sig pænt ;O)

  SvarSlet
 9. Jeg troede faktisk ikke at der fandtes en QK die, du IKKE havde ? Fine sager du fik snoldet, jeg har straks skrevet den sne-pen på min ønskeseddel, for sikke et flot effekt det har givet på det søde fuglekort...

  SvarSlet
 10. Lyder som en helt fantastisk tur!! Og sikke nogle skønne indkøb i begge to har foretaget....eller alle 3 :))) Super skønt kort, det ser rigtig godt ud med sne-effekten :))

  SvarSlet
 11. Det er da en helt fantastisk tur i har været på .. mon ikke den fødslesdagsgave har vakt lykke.. :) .. sjovt du lige har købt en snemaker - det har jeg også .. :) .. så tak for tippet med varmepistolen

  Knus :)

  SvarSlet
 12. Lige et spøgsmål til en der ser ud til at være en erfaren scrapper :-) den pink kasse, kan den bruges til opbevaring af ark (30,5* 30,5) ? Hvor høj er den ? Hilen en nybegynder der suger gode råd til sig ;-)

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. MUMS... sikke MANGE lækre sager...
  Jeg tror jeg skal låne ham K en gang i mellem... der er s.. ingen af mine MANGE mandfolk der kan finde på sådan en gave. Og så har du kunnet GLÆDE DIG i laaaaang tid til det... ;o)
  Super sødt kort... den idé med en rød fugl er genial...
  knus

  SvarSlet
 15. Dejlige indkøb og jeg kan rigtig godt lide dit kort :-) Det kommer i gemmekassen
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)