6. august 2012

Housewarming - ja gæt hvor vi har været ? /Housewarming at a friends house

Som ganske få måske ved (tihi) er min scraptvilling Annette flyttet nordpå og vi var så heldige at få lov til at kigge forbi på vej hjem fra min "Tour de Scrap". Annette havde "vilde kaniner" i haven da hun boede i Haderslev - og som man kunne se på hendes blog fornylig var "nissen" flyttet med - selvom det vist var en harekilling denne gang. DET havde jeg lige det rette stempel til - så her er hendes kort - og jeg er helt sikker på at hele familien "aka" vil "blomstre hvor de nu er plantet", så det blev teksten på kortet
.

Her først - så jeg ikke glemmer det - de farver jeg har brugt til motivet - det var en åbenbart en uoverstigelig opgave at fokusere på både Copic penne og motiv - så nedenfor et zoom - så man kan se den blanke snegl og de lådne fusser og hale. Den lille grønne kløverbrad symboliserer held og lykke - selvom den kun er en trekløver =0):


Og her er så selve kortet. En ægte Spellbinder ekspert har sikkert gennemskuet, at jeg har snydt med min die. Nummeret mindre var ikke bred nok og denne var egentlig for høj, så der var for meget luft over og under motivet - men så lagde jeg den på igen så den nederste kant kun lige blev kørt ind i Bigshotten og TRYLLE så passede den i højden - jamen på en god dag overrasker jeg næsten mig selv!!!  =0)Jeg er normalt ikke særlig modig med at mixe mønstret papir - men disse kom fra samme blok - så selv jeg kunne få det til at matche. Den lille trækaninknap er fra NETTO of all places!!

1000 tak for i går til Annette, Erik og Henriette - det var superhyggeligt at få lov til at besøge jer! Der kommer flere indlæg fra vores "Tour de Scrap" i de næste par indlæg med masser af fotos. Men jeg tror det bliver i kronologisk orden - så jeg skal lige have tømt kameraet. Vi kom MÆRKELIGT nok ret sent hjem i går aftes - tiden flyver jo afsted i så godt selskab.

Very short translation for those interested: We visited our friends at their new house yesterday. They had rabbits in the garden where they used to live and I had heard a little hare was visiting them daily at their new place. This made me go for this cute stamp.I love the "Bloom where you are planted" text to go with it - and I am sure Annette and her family will do just that. I used Diamond Glaze on the snails and some velvet dust to make the feet and tail soft and fluffy. TFL.  =0)  PS  AND please note I remembered to list the Copic pens I used - photo above!

12 kommentarer:

 1. årh waue Charlie, super skønt kort og det stempel. der er ikke et øje tørt. vidunderligt kort med de ninusser.. ha haha altså.. du matcher da flot dine mønstre. super fint lavet

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et fedt kort, hammersøde små Stamper !

  SvarSlet
 3. Det er det mest nuttede kort jeg længe har set...HVOR kan man købe sådan et stempel ? Det ser ud som om I har haft en rigtig hyggelig dag i det jyske (har luret på Annettes blog)

  SvarSlet
 4. Oiii et supersødt kort...

  SvarSlet
 5. Åh, et skønt kort !! Jeg har jo set på Annettes blog, at i fik indviet med manér .. det er jo bare skønt :)

  SvarSlet
 6. Super skønt kort med smukt farvelagt, er sikker på at det faldt i god jord hos Annette.

  SvarSlet
 7. Sikke et herligt kort med malet motiv, det er super flot malet det må have skapt glæde.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 8. Glad I got to (finally ;))see this card, it is the cutest card ever, I love the banners,paper choice, buttons, LO....well everything it just matches so perfectly to the bunnys,I might have to "borrow" the LO....LOVE IT. Mvh Vikki

  SvarSlet
 9. Ih hvor jeg glæder mig til at høre mere - og til at se dine scrap indkøb, for indrøm det bare; du var jo også lige forbi et par butikker, ikke?

  SvarSlet
 10. Hvor er det et skønt og flot kort. Det er da lidt sjovt, at de har kanin i haven igen ; )
  Smart trylleri med den spellbinder og flot farvelægning.
  God mandag

  SvarSlet
 11. Super fedt stempel på et fantastisk sødt kort... tror liiiige vi skal sidde ved siden af hinanden ved lejlighed, når det stempel er indenfor rækkevidde... =0)
  Selvfølgelig kom du sent hjem... du er jo lidt en natteravn...ikk'?

  Godt I havde en fin tur og tak for snakken "i morses"...
  Kan fortælle dig, at ungerne får en ordentlig én på opleveren i Paris...!! =0)

  knus

  SvarSlet
 12. Ja, nu må alle andre jo NØJES med at se kortet her på bloggen. Jeg kan bare fortælle, at det er endnu flottere i virkeligheden. Farver er svære at gengive på en computer. Det står og pynter på hylden her.
  Det stempel er bare så ualmindelig sødt - og sjovt. Og så er du bare god med dine copics. Og glossyen. Og måske har du overgået dig selv med den die...hvad tror du så ikke vi andre synes ? Sjovt nok havde jeg tænkt på, at den die kendte jeg ikke...haha. Men det var smart fundet på at lave den sådan. Nu passer den til motivet.
  Herlige indkøb du hat gjort på den tur. Tænk at få lov at se og røre som den 1. Hvilken ære.... Og du forstår altså at shoppe ! Jeg skal nok lade være at gengive K's dårlige kommentarer til den del. haha.

  Jeg glæder mig også til at se billeder og høre lidt mere om hele turen. Vi kunne jo ikke nå at høre det hele.....på de få timer I var her. Var det 6-7 timer i alt. Hvad når vi på den tid ? INGENTING....når vi to kommer i gang med at snakke.

  Men det var så dejligt at få besøg af jer begge inden turen gik til Sjælland igen. Jeg håber, I gentager succesen engang, så Kjel kan vise dig lidt mere af Jydeland. Det er sundt for dig at lære lidt geografi.......Og vi er altid klar til et besøg igen.

  Håber du klarede hele arbejdsdagen - ovenpå sådan en ferie.

  Knus fra alle 3 her, Annette

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)