20. august 2012

Et kort til en kollegas jubilæum / 20 years anniversary card

En sød kollega fejrede 20 års jubilæum på min arbejdsplads i starten af august - og det måtte fejres. Derfor dette kort til at ledsage hendes gave. Hun har fra min første dag i firmaet været meget interesseret i min hobby, så det var en glæde at stå for hendes kort:


Hun er ganske få år yngre end jeg er - så jeg kunne uden at fornærme nogen bruge TH's lækre "antikke" skrivemaskine og telefon. Baggrundspapir med stjerner - for sådan en er hun, en TH urskive fordi tiden går.., mønsterpapir med talebobler fra samme papirserie tilføjet et lille hvidt "?" fordi hun arbejder i kundeservice og får og besvarer en masse spørgsmål, igen TH med en garntrisse med "den røde tråd" fordi hun er den man kan spørge. Hun var dengang medarbejder nummer 6, så hun ved alt om firmaets historie. 


Indeni kortet skrivemaskinetaster, der staver til "20 års jubilar". Disse er lavet i Word, med en gratis font fra Dafont og de har fået glossy accent, så de rigtig ligner tasterne dengang. Den lille stump papir med en hilsen fra os allesammen er også lavet i Word med en anden skrivemaskinefont samme sted fra.


Above card was made to order to celebrate the 20th anniversary of a co-worker of mine. She works for Customer service and I tried to use the dies I had to show a day at work. Inside the card the keys are exactly as I remember them on an oldfashioned type writer. Thankfully she really liked the card. =0)

13 kommentarer:

 1. det er bare et super lækkert kort, er vild med den historie du får fortalt med kortet.
  klem

  SvarSlet
 2. Der er altid gode tanker bag det du laver. Flot kort.

  SvarSlet
 3. Super gennemført og gennemtænkt kort. Jeg håber at du har indført de talebobler,
  jeg har talt om i årevis... så modtageren også kan følge DIN tankegang.
  Du er en STJERNE til de personlige kort... og jeg har hentet LIDT inspiration hos dig til et kort der kommer på min blog i morgen... =0) tak for det ;o)
  Jeg synes dagene flyver... der er bare noget HVER dag... det egner jeg mig ikke til!!!
  Kram til dig og d'herrer... ;o)

  SvarSlet
 4. Sikken et skønt kort og meget kreativt

  SvarSlet
 5. Sikke et fantastisk flot kort du har lavet, har garanteret vakt lykke

  SvarSlet
 6. Altså hvor du kan !
  Sikke et flot kort du igen har kreeret. Og så fyldt med symboler. Bla. flotte taster du har fundet på.
  Hav en dejlig tirsdag begge to, i en forhåbentlig ordentlig temperatur.

  SvarSlet
 7. Fint kort, det er så fedt med de der personlige kort som fortæller en lille historie. Det er ikke bare "et af dem fra bunken". Hun blev garanteret glad ;-)

  SvarSlet
 8. Meget flot kort og dejlig personligt..

  SvarSlet
 9. sikke et skønt kort...er vild med skrivemaskinen. Og så tror jeg lige, at jeg snupper ideen til en kollega, der har 40 års jubilæum. Så tak for god inspiration !

  SvarSlet
 10. Hvor blev det færdige resultat flot, det er skønt kort igen med glade farver.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 11. Super card Charlie with a great choice of fonts, the typed text looks like it has been actually typed on the typewriter and the font with the glossy accents looks very realistic, good job. Mvh Vikki

  SvarSlet
 12. Super flot kort - tror hun blev lykkelig :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)