27. august 2012

Jeg er liiige her.../Busy, busy and this is why !

Beklager den lange blogpause - men det er IKKE fordi mine aftener ikke er gået med vores hobby - jeg har nemlig haft det ærefuld hverv af at være festudvalgsformand til årets vejfest - og da vi havde besluttet os for et Wild West tema gik der QK og Sizzix i det. Så hvis I ellers gider - kan I her se hvad vores hobby også kan bruges til og jeg advarer det er et LANGT indlæg:

 Jeg skal nok vise nærbillede af banneret en anden dag - jeg havde lånt denne Spellbinder die af en god ven! =0) så tak til dig!
Mie havde velvilligt udlånt sine cowboystøvler str. 33 som havde fået et højt glas indvendigt og fungerede FINT som vaser.

Her bordkortene til børnebordet - blå bandana til drengene og røde til pigerne - jeg havde ikke noget småmønstret bandana papir - så den hvide og sorte tusch måtte på arbejde med løs hånd:


Bordkort til de voksne var til damerne - og fungerede både som bordkort og som det herrene skulle finde når de havde trukket et kort - her ser i damernes kort:


og her herrernes "hvem er min borddame" kort - der er to herrer der skulle finde to damer hver, da vi har to singler på vejen. Lad os lave en sjov konkurrence - kan I parre kortene rigtigt ?? Ideen er at en herre f.eks. trak et kort med en saloon og så skulle finde en dame med en saloonpige på sit bordkort! Jeg trækker lod om en lille præmie blandt de indlæg der har gættet rigtigt inden 1. september  =0). Der var et par herrer der måtte klø sig i nakken - men kabalen gik op!


Det nye kuld børn på vores vej er fra 10 år og ned til 4 - så der skulle også være noget for dem. Derfor havde jeg haft gang i mit gamle hulleværktøj til at sætte eyelets i med og nogle foliebakker - og TRYLLE havde vi de fineste guldgraver sigter.


En plastkasse med sand og nogle små plasticguldstjerner og en spændende guldgraverby var skabt.


Når man havde fundet sin stjerne kunne man bytte den til en RIGTIG Guldbarre (af dem fra Toms naturligvis).

For at få de voksne med i legen var der også et Ponyræs mellem børn og voksne med disse to fyrige gangere  og som billedserien viser gik alle til sagen med liv og sjæl:Børnene vandt og det vindende hold fik en pose minigulerødder - så var der også noget sundt til de små.

Alle festdeltagere var naturligvis efterlyste forbrydere med forskellige skøre ting skrevet om dem. Denne slags Wanted posters kan du lave selv på nettet her.

Vi havde tørvejr indtil vi skulle spise - SÅ fik Nordsjælland et skybrud - men en frisk dreng kan sagtens more sig lige indtil hans mor sender ham hjem for at skifte til tørt tøj se selv  =0):

Desserter til det fælles dessertbord og kaffekander blev fragtet under beskyttende paraplyer og indimellem skinnede solen pludselig igen - MEGET mærkeligt vejr!!

Her den buffet med tilbehør til det grillede kød, salater, hjemmerørte grillsauce, nybagt amerikansk majsbrød og som finale den fælles dessertbuffet - hvor hvert hus stiller med en ret.


Vi havde en rigtig hyggelig dag/aften - som desværre kvitterede med et gevaldigt hold i ryggen til undertegnede der kom til at gøre en forkert bevægelse under oprydningen. Gudskelov der findes gode kiropraktorer der kan fremtrylle en afbudstid på en mandag!!!  =0)

Should I still have American blog readers - just a short translation - as you can see we had an American BBQ Western party this weekend - and I was in charge of the party - hence the many QK and Sizzix decorations. =0)  Great fun and lovely to be able to use your hobby arranging such an event. TFL

18 kommentarer:

 1. Wooowww!!
  Hold da helt op for en vejfest...!!
  Hvor må det bare være for sejt at kunne more sig sammen på den måde...

  Det jo helt utroligt hvad du har fået lavet af ting...
  og kanon idé med bordkortene og de sjove kort til herrene :)

  Tak for kikket, det ser bare så sjovt ud :)

  Godt du fandt en kiopraktor der kunne hjælpe dig.. Håber du oven på igen...

  SvarSlet
 2. Looks like a good ol' time! NEXT TIME, let me know and I can send over some TX stuff of you!

  SvarSlet
 3. Det var en rigtig hyggelig vejfest hvor Charlies touch var synligt overalt. Jeg har godt nok noget at leve op til, for min frække nabo udnævnte mig til næste års "vej-fest-komitte-formand". Tak for tilliden.

  SvarSlet
 4. sikken et arbejde med alle de de dejlige ting og sager, du har lavet. Men det er også sjovt, at man kan bruge vores hobby til andet end kort og LO. De bordkort er bare sjove. of iddeen med hestene - lol.

  SvarSlet
 5. Kæææft mand, hvor gennemført Charlie, jeg synes du skal have en nebengeschäft i at designe have/vejfester, du har da udstyret og fantasien til det, ha-ha !
  Supersejt, der også var tænkt på børnene, alle har vist haft det SJOVT :0) Der er noget at leve op til for kommende arrangører...godt man ikke bor på din vej ti-hi !

  SvarSlet
 6. Sikke en vejfest i har hold og sikke kreativ du har været... dejlige billeder som viser den danske sommer som vi kender den... Go' bedring med ryggen...

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det bare som en dejlig fest, vi har også prøvet western temaet af og det virker ;-)
  Krammer heidi

  SvarSlet
 8. Holda helt fest for et arbejde, men det ser sjovt ud.
  Det må have været surt da i fik regn , så godt at i sad i tørvejr, surt med ryggen men godt du fik hjælp.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 9. Ja, du har helt sikkert haft travlt - og haft det sjovt samtidig. Det har da været noget af et arbejde, men det ser ud som om folk har moret sig - trods regnen.
  Rigtig dumt med ryggen. Men måske har du haft det alt for sjovt...og så lyder det bedre med oprydnings-undskyldning...hihi. Håber du fik god hjælp.
  Din lille opgave er slet ikke spor let. Det er svært at se billederne godt nok, men jeg har et gæt:
  Lasso + ko, Striber + stjerner (dig), Dolly + Æble x 2 (AppelJack ?), Åre/pagaj + kano, Jumper + Lucky Luke, Indianer + indianerpige, Cowboyhat + støvler + bandana, Stegepande + bål, Revolver + John Wayne.

  Det var ikke en let opgave, og hvis ikke mine er rigtige, vil jeg gerne have løsningen senere....nu jeg har bøvlet med det... Og så ellers sige, at det var sådan her du burde have lavet det !!!!! hæhæ.

  God tirsdag - i regnvejr igen.

  SvarSlet
 10. Har aldrig set noget lignende, sikke et KÆMPE arbejde du har lagt i det, det er bare fantastisk. Synd for dig at det gik galt med ryggen, håber kiropraktoren kunne hjælpe.

  SvarSlet
 11. Allerførste håber din rug er ok igen, og så du er ikke mindre en genial:-) sikke en masse oplevelser du har givet vejens børn og voksne. Rigtig mange flotte ideere og tong.

  SvarSlet
 12. Hi Charlie, hope you are feeling better, what a great looking party you have had. Everything looks fabulous especially the decorations. The horses and the gold digging were such a great idea, I would love to borrow that for Ziggie´s birthday party (if we do not have snow !).Hope you have time to relax one day!! Best wishes Vikki

  SvarSlet
 13. PS I will get back to you with my answer later MVH Vikki

  SvarSlet
 14. Back again, I am sure that this is wrong..Hanne(Steer/Cow) & Lasoo. Heidi(Lucky Luke) & Horse. Ellen(Camp fire/Bål) & Fish in Frying pan. Lena & Lilli(2x Apples). Lis(Cowboy Boots) & Cowboyhat.Kirsten(Bandana) & Revolver. Charlotte (you)(Stars) & Stripes. Una(Indian girl) & Indian boy. Lone(John Wayne) & Dolly Parton. Lena(Canoe) & Paddle/Oar. Well if this is not right I give up, it was hard, hope it did not take your guests too long to work out. Best wishes again, Vikki

  SvarSlet
 15. Du godeste ...sikke et arbejde. Men flot er resultatet. Håber de nød det, for måske ikke alle lige tænker over, hvor stort et arbejde det egentlig er. Godt gået!

  SvarSlet
 16. Hold da op, sikke et arbejde !!! Det ser super godt ud. Og jeg må huske at sige til Lena og Annika, at de ser særligt godt ud med papkasser på :)

  SvarSlet
 17. Hold da op, sikke et arbejde !!! Det ser super godt ud. Og jeg må huske at sige til Lena og Annika, at de ser særligt godt ud med papkasser på :)

  SvarSlet
 18. Super super flot Charlie! Herligt at vores dejlige legetøj kan bruges til at sætte stilen noget så flot som du har gjort. Jeg er meget imponeret over dine bandanas - super flot er det altsammen. Håber at alle forstod at sætte pris på det enorme arbejde, du har lagt bag. Og hestene - de er for cute ;)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)