9. august 2012

Mies kort til sin veninde / A card from Mie to her friends birthday

Mies veninde er i gang med et Vægtkonsulent forløb og ønskede sig nye lækre skåle til sit køkken - og Mie fandt et fint sæt med limegrønne Margretheskåle med låg. Og så skulle hun jo bare lave et passende kort - og sørme om hun ikke selv havde en QK Revolution die med skål og grydeske. Så var det jo kun karton og papir der skulle suppleres med herhjemme.


Jeg havde karton i farven og noget sødt grøntsagspapir fra en mønsterblok som dug - tror det var BG og noget millimeterpapir som baggrud og med Hero Art stemplet lignede grydeskeen en af de gammeldags træskeer - men frøken Johansen var i "mit kort skal kunne noget"-humør, så for at huske veninden på at spise sundt - fik vi lavet en QK gulerod som kom frem når skeen blev drejet (den sidder kun fast med den limegrønne brad). Skålen sidder på 3D puder så der er plads til ske og gulerod.

Både gave og kort vakte jubel hos veninden - så er alt jo godt.  =0)

My DD Mie made this card for her best friends Bday. She is on a diet and had new nice bowls for her kitchen on her wishlist. Mie bought her a lovely set of 3 sizes in lime green and made this card to match. QK Revolution bowl and spoon (stamped with a woodgrain HA stamp) and a QK carrot is acting as the SURPRICE part when you move the spoon. Fun and simpel card. TFL

17 kommentarer:

 1. Super sødt og rigtig smart kort... det kan hun da kun blive glad for...

  SvarSlet
 2. Hej MIE...
  Kanon god idé med den grydeske... Og rigtig sødt kort i nogle dejlige farver..
  Godt modtageren var "tilfreds"... - du er virkelig god til at "hitte" på... men det har du jo ikke fra fremmede =0)
  Knus fra MIG

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort. De kreative gener fornægter sig ikke hos Mie. Det er nogle flotte og iderige kort damen producerer. Og jeg har jo hørt at hun får det gjort i et ruf. Beundringsværdigt!

  SvarSlet
 4. Super sødt kort og genial ide.

  SvarSlet
 5. Hold op hvor er Mie bare kreativ, det er da en super sjov ide, med skeen der kan drejes. Den ide må jeg huske, kan være man kan bruge den:o).
  Hav en god dag.

  SvarSlet
 6. Altså...gid jeg kunne få bare en brøkdel af alle de gode idéer, som Mie og du kan finde på ! Fint kort, og klart at modtager blev glad ;-)
  P.S - jo - jeg hørte godt at I vinkede da i susede forbi på motorvejen i Vemmelev, næste gang laver jeg en kop te og bager en napoleonshat ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Mie
  Sikke da et flot kort du igen har lavet. Og denne gang overgår du da dig selv. En grydeske der kommer op med grøntsager på.....haha. Det har jeg ikke set før. Ikke engang din mor har vist prøvet det.
  Du har en fantastisk god fantasi. Jeg har da heller aldrig set millimeterpapir på et kort før. Rigtig god ide. (Gæt hvem der smed en gammel blok med millimeterpapir ud under flytningen.....for hvem skulle bruge det ? Hvor dumt var det lige ?)
  Og tænk at få sådan nogle lækre skåle og så med et kort der passer til.....Du er en rigtig god veninde, er du.
  Det var ærgerligt, at du ikke var med på besøg hos os forleden, så vi må have til gode at møde dig i virkeligheden. Det kan vi jo så glæde os til......
  Hav en dejlig (solskins)dag.

  SvarSlet
 8. Hej Mie så har du været kreativ igen igen, og med et flot resultat. Jeg kan godt forstå at din veninde blev glad. Og så lige det med den grydeske, den er en rigtig god ide, hvor kom den lige fra ??
  Knus Bodil

  SvarSlet
 9. Fantastisk kort, du har lavet Mie, simpelthen genialt med den drejeske og grøntsagerne, tror du har et kreativ-kort-gen fra din mummy. Den der limegrønne er jo også lige i øjet, rigtig frisk farve.
  Tror også der hænger sådan et vægtkonsulent-forløb hen over hovedet på mig, øv altså, bare fordi man går og råhygger sig lidt her i ferien :-/

  SvarSlet
 10. Super flot kort, med et skjult budskab. Hvor er det bare en sjov detalje .kh 10na

  SvarSlet
 11. Det er et rigtig flot kort i de lækreste papirer og farver. Smart med guleroden!

  SvarSlet
 12. Rigtig sødt kort og smart med guleroden!

  SvarSlet
 13. Godt tænkt af Mie med guleroden :0) Et rigtig fint kort og nogle dejlige farver.

  SvarSlet
 14. Et flot og meget kreativt kort. God weekend

  SvarSlet
 15. så flot kort Mie har lavet og så smukt at det matcher gaven
  Du må have en god weekend

  SvarSlet
 16. Først er jeg nød til at undskylde........ Undskyld det SÅ længe siden jeg har været forbi- skammer mig også ;-)

  Hold da op så mange flotte kort, og har været langt tilbage for lure, du har købt nogle lækker stempler bla en lille fodbold spiller og nogle runde tekst stempler - hvor har du fundet disse herligheder ???

  Rigtig god lørdag til dig

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)