3. juli 2011

Blogpausen var ikke planlagt - men HER er jeg igen/ SORRY for the long silence I'm back

NÆSTEN en måneds LARMENDE stilhed. Det beklager jeg meget - men jeg havde ikke noget kreativt at vise og livet kom i vejen for at få tid til at holde 2 blogge kørende og så blev OSH prioriteret højest!  =0)

MEN i denne weekend fylder en lille Prinsesse Marie 3 år - og hun er MEGET glad for Snehvide - så jeg har fået støvet mine skønne QK's af og kombineret dem til dette Disney slot (model a la det i Eurodisney) og en Snehvide prinsesse. Det almindelige prinsessetøj var ikke vellignende - så hun er iklædt en kombination af vandmelonkerner (de røde dimser på ærmerne), en drengeTshirt klippet i facon til det blå bærestykke, nederdel af den almindelige prinsessekjole - der også leverede "skinkeærmerne", den gule stribe på blusen (tryllestaven) og skoene. Sløjfe fra QK drage i hår og på sko og rødt hårbånd som er en rød halvcirkel mellem hoved og hår.


Slottet har MS faldgitter og borgdelen er embosset med Sizzix murstensmønster. Der er et ekstra centreret lyserødt tårn og blålige tårne - for sådan ser Disney prinsesseslottet ud. Den lille søde minisol er fra MFT sættet som Mie også brugte til sit Fars dag kort i forrige indlæg.  Da Marie fylder 3 år og bor på Perlevej - kom de 3 små perler på hendes "M" på kortet. Med i kuverten kom en Snehvidekjole Mie havde som lille. Hendes storesøster havde dem med hjem fra USA - og det var længe før en sådan kjole kunne købes i en fætter BR butik. Denne er også mere en lille kjole end et udklædningskostume.  Kuverten blev forsynet med en passende prinsesselabel.  GOD søndag til alle - sikke København og omegn DRUKNEDE i vand i går - håber alt er OK hos mine læsere??  Og TAK hvis der stadig er nogen der holder ved her trods den lange pause - planen er at vende tilbage til et par indlæg om ugen.

10 kommentarer:

 1. Jamen selvfølgelig er vi her. Vi sidder jo bare og venter.....Så det er dejligt at høre og se lidt igen. (men jeg forstår faktisk din pause udmærket....)
  Igen har du lavet et superflot kort - og med nøje gennemtænkte ting på. Sikke et arbejde ! Der er da vist gået en tøjdesigner tabt i dig. Sikke en masse ideer.
  Håber alt er vel hos jer - og at I kan nyde søndagen.
  kh Annette

  SvarSlet
 2. Hvor er det vildt flot sammensat! Super prinsessekort!
  Ja, vi druknede endnu engang, men det ved du jo ; )

  SvarSlet
 3. Hvor er det et yndigt prinsessekort... og så flot med label. Vi fik bare en normal regnbyge. God søndag!!!

  SvarSlet
 4. FLOT, den pige må da smile højt, når hun ser sit fø'sdagskort !
  Knuz Dorit og velkommen hid igen :-D

  SvarSlet
 5. igen et af dine flotte QK kort og så fint til en der er vild med prinsesser. ja vi drunkner nok også i vand idag så vi tør ikke satse på vikinkespil i Frederikssund idag øv øv
  Du må have en god søndag

  SvarSlet
 6. ALTSÅ... den er jo LIIIIIGE i øjet!!!
  Et rigtigt Charlie kort.... ;o)
  Hun bliver da totalt glad og overrasket når hun modtager det brev... =0)
  Heldigvis har vi også været forskånet for store mængder regn...
  Knus

  SvarSlet
 7. Hvor sødt og gennemtænkt Charlie, selv de små dråber på ærmerne har du med, og mursten på borgen er SÅ GODT. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 8. Sikken et skønt prinsessekort, det må vække lykke hos modtageren

  SvarSlet
 9. Jeg kender ingen som dig, der har fantasi til at sammensætte et qk-kort ;-)...super sødt !
  Knus M

  SvarSlet
 10. Et kort, der har indbygget garanti for oplevelse, glæde og fantasi. Og det kommer helt sikkert til at blive et kort, der står fremme til at kigge på for en lille prinsesse i laaaang tid fremover.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)