21. juli 2011

I morgen fylder vores store nabodreng 10 år - så væk med regn og frem med sol, tak /Happy B-day to the boy next door.

Selvom jeg ved Philip er glad for vand - gælder det nok ikke det der kommer ned fra himlen - så mon ikke en børnefødselsdag går bedre i tørvejr?? I år blev det et LEGO-kort - med til lykke papir fra aka (tak for det) og et Hurrastempel der heldigvis havde et 10-tal jeg kunne "omringe". Så passer kortet nemlig til gaven, som er et gavekort til den lækre Legobutik på Strøget - for det må da være sagen for en rask dreng at kunne fylde en plastbeholder med "bland selv-Lego" fra de farvestrålende reoler.


Jeg blev HELT misundelig da jeg gik rundt derinde forleden dag - sådan noget kunne man slet ikke da jeg var barn! Men man kunne være heldig at vinde "Tøm en legetøjsbutik på 5 minutter" i en konkurrence bag på sit Anders And blad kan jeg huske - og det drømte jeg om i flere år! Sikke nu noget sjovt noget at komme i tanke om - har du også sådan et uopnåeligt minde fra din barndom?

Og her lidt fotos fra Legobutikken - selv en ansigtsløftning kan man købe der, se selv:


Og her er reolerne med alle de små dimser man måske har mistet da støvsugeren kom på besøg på ens værelse! Ældre foto - idag er det ikke en plastpose - men et plastbæger med låg man fylder:


Tak for alle de søde kommentarer i det forrige indlæg! Og rigtig god weekend.

I made this LEGO card for my little friend next door. It is Philips 10th bday and as I bought him a voucher for the LEGO store in Copenhagen I decided to make a matching card. I love the idea of "pick and mix" bricks and look - you can even buy a "facelift".  =0)  TFL

6 kommentarer:

 1. Smart kort med lego klodser på.. Det gavekort må være et HIT!!!

  Tak for kikket i lego butikken, ret sjovt at se det som "bland selv slik" det jo lige sådan hihi... ret fedt!! Hvad koster det så??? Er det også på gram eller hvordan??

  SvarSlet
 2. Sikke et flot kort ! Og det passer selvfølgelig til gaven. Og hvem dreng på 10 år vil ikke elske at få lov at shoppe Lego ?
  Jeg gætter på, at du har en die med klodserne.

  Næh, sådan en fin tag-selv-reol har vi bestemt ikke her i byen....Den er nu ellers ikke så tosset.
  Men vi har til gengæld samme system med sten og dimser til at lave smykker af. Man samler sammen i rød/hvide slikposer, og betaler pr 100g.

  Sjovt at høre om dine barndomsminder......Jeg kan faktisk slet ikke komme på en uopnåelig drøm....Måske er det fordi jeg ikke kan huske SÅ langt tilbage...

  SvarSlet
 3. Skønt kort til en legodreng. Blan selv lego må være vildt sjovt!

  SvarSlet
 4. Super fint kort til Philip... Og et gavekort til Lego er da en rigtig god idé til en ung mand der fejrer sin første runde fødselsdag...
  Jeg må huske det der med den Lego-vælg-selv-butik... det er altså GENIALT!!
  Tak for snakken for lidt siden... og god bedring... og god week-end ;o)

  SvarSlet
 5. Sikke mange glade farver og de passer jo helt vildt godt til LEGO.
  Sjov butik den er sikkert et besøg vær.
  Bodil

  SvarSlet
 6. Your Lego card is so cute! My son would be in heaven in a Lego store!
  Thank you for stopping by my blog and leaving a kind comment :)
  Kindest regards,
  Jennifer Ferrell

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)