5. juni 2011

Fars dag kort fra Mie / HAPPY Fathers day card from Mie

Tja jeg har ikke liiige så meget nyt at vise - så i dag har Mie fået lov til vise sit kort til Fars dag. Som altid er der en lille historie bag - Mie ELSKER at købe skjorter til sin far og er super god til det - og han elsker ternede skjorter - men i år er der fokus på en nye die vi lige har købt hos Kreative fornemmelser med søde små tekststempler og små dies. Her er en selvfølgelig TERNET stjerne kommet på. Ellers er det et fugletema der er gennemgående pga K's mange små fuglevenner og derfor er der en lille fin grøn fugl der kigger ud fra fuglehuset. Og i kortet står bla. "NEJ du får IKKE en skjorte i år - men et kys og en øl på torvet i Frankrig efterfulgt af en stor vaffelis på stranden".


Selvom man har boet for sig selv i snart mange år er det da dejligt man vælger et lille hus med Home sweet home på ikke?
Og her den lækre lille tag og der var ikke nogen tvivl i Mie's sind da hun så alle teksterne - for denne var den der passede på hendes syn på sin far.

Så det har været en fin Fars dag !

Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Hej Mie.
  Fint kort du dér har lavet til farmand. Og måske er han også gladere for øl og is - end for skjorte ;o). Og et kys fra sin dejlige datter går han garanteret heller ikke af vejen for =0)
  Nyd det nu dagene sammen med de to "gamle"... knus fra Margit

  SvarSlet
 2. Sikken et skønt kort til farmand. Forresten hvornår er næste deadline for OSH kort, kan ikke finde det nogen steder og vil gerne lave nogen

  SvarSlet
 3. Hej Mie.
  Sikke et flot og gennemtænkt kort du igen har lavet. Og ved du hvad ? Et kys, en øl og en is i Frankrig er da meget bedre end en skjorte. Jeg tror nu også, din far bliver rigtig glad for kortet. Det er så flot med det papir og den nye die.
  Jeg har jo været så heldig, at se fuglehuset i jeres have. Det er jo et luksushus.
  Min far måtte nøjes med 2 sommerskjorter, som min søster og mig har splejset til. Jeg kunne desværre ikke give ham øl og is i Frankrig....
  Heldige dig - og din far.

  Kh fra Annette

  SvarSlet
 4. Hvor er det et fint kort. Jeg er især vild med "you are my star"!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et sødt kort Mie har lavet. Skønne farver - mon ikke far blev glad.

  SvarSlet
 6. Ja ja Mie, ham farmand kan jo godt lide både øl,is,kys og flotte kort, så det er han sikkert blevet glad for, og nyd nu det gode vejr.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. EJ sikke et flot kort du har lavet til din far Mie.:O) Sikke på at din far blev rigtig glad for gaven og kortet.:)
  Knus

  SvarSlet
 8. Hvor flot et kort til farmand, og skjorter har de fleste mænd da nok af, men øl, is og kys i Frankrig, det er da en helt anden ting som man ikke skal kimse af. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 9. Fabulous!!
  Beer, ice cream and kisses in France must be the best Fathers Day gift ever.

  Thank you Charlie for your lovely comment, I do know how lucky I am..at 16 you were really still a child and so terrible to lose your Dad so early.
  I will give my Dad an extra hug and think of you.

  Love Elaine xx

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)