16. januar 2011

Til lykke til min storesøster i dag / Happy Bday to my sister today

I januar har vi RIGTIG mange fødselsdage - underligt at man kan gifte sig ind i en familie hvor januar også er den måned de fleste er født - men det har jeg gjort. I dag er det så MIN søster der fylder år - det kræver selvfølgelig et helt specielt kort - og da min søster ELSKER blomster - og jeg engang gav hende en kalender med søde alfer fra London, som hun rigtig godt kunne lide, faldt valget på dette søde stempel fra LOTV. Og så kunne jeg også afreagere med glimmer på vinger og kjole - SKØNT...  Jeg pyntede også kortet indeni - og huskede for en gangs skyld at fotografere inden jeg skrev teksten - så det kan I også få at se.


Papiret er fra en blok jeg har købt hos Panduro i sommer - mange af siderne har embossede motiver - her f.eks. nogle af blomsterne. Happy Bday teksten er hjemmelavet i WordArt.

Syn's motivet er så sødt at jeg lige må flashe det i zoomet udgave så man kan se glimmereffekten. AHHH - det var dejligt!!

Og her indersiden - SE hvem der fik en SU-hjertepunch af sin dejlige datter i julegave (tak Mie - og ja ja du må godt låne den LIDT)  =0)

Mie havde selvfølgelig også lavet kort til sin moster - men da jeg fortalte hende hvor dyrt det var ALTID at få lov til at vise sit kort først på en så velbesøgt blog som denne og med så søde læsere, valgte hun andenpladsen denne gang!  Her er hendes søde Hello Kitty hilsen - Kitty holder en lille japansk kirsebærgren og er sådan en sommerfugl ikke sød i stribet??

Nu skal man jo ikke gøre forskel på kunstnere - VEL. Så her et nærbillede af Kitty og gren - MICROsmå blomster sat på en Sizzix gren.

Above cards for my sister. I used a cute fairy from LOTV - gee I haven't coloured in quite a few weeks. Really enjoyed that - and also nearly OD'ed with my glitterglue - but really like the end result and so did my sister.  Hello Kitty card was made by my DD Mie. Isn't that a perfect branch of cherry blossoms??  TFL

11 kommentarer:

 1. dere har begge lagd noen nydelige kort :) kjempeflott farvelagt og det gjør seg alltid med litt glitter :)

  SvarSlet
 2. Nydeligt kort i begge to har lavet til din søster, er sikker på hun værdsætter dem begge. :0)
  Og tillykke med søster - håber i får en dejlig søndag.

  SvarSlet
 3. Holda op hvor har i været kreative de er meget flotte begge kort, dem må Janne blive glad for.
  Bodil H

  SvarSlet
 4. Kære Charlie og Mie.
  Sikke nogle skønne kort I begge har kreeret i dagens anledning. Jeg kan se at du Charlie har fået afløb for trangen til glimmer - skønt! og Ideen med kirsebærgrenen er da bare for skøn Mie... Den skal jeg lige huske!
  Jeg håber, at I begge to får en skøn søndag!
  Knus Engel...

  SvarSlet
 5. Hvor har I bare været kreative begge to.
  Lækkert blomsterkort til din søster i skønne farver. Man bliver helt glad af at se på det. Og så med rigtig meget glimmer !!!(Skønt at få lov, til en forandring fra OSH)
  Jeg tænkte straks at den sommerfuglekantpunch er sååååå flot. Tænk at have sådan en datter !

  Mies kort er bare så sødt og flot til Moster. Flot papir med noder på der er brugt. Og den Kitty er jeg ret vild med - men grenen med de små bitte blomster - den er da smart fundet på. Den ide må jeg huske.

  Og så venter jeg at se Mies kort først - næste gang !! LOL.

  SvarSlet
 6. Skønne kort og tillykke med hende

  SvarSlet
 7. Hvor er det et nuser stempelaftryk på det øverste kort. Og så er jeg også ret begejstret for den der gren med alle blomsterne på.

  SvarSlet
 8. så søde kort i begge har lavet. Du må have en god uge
  knus Pia

  SvarSlet
 9. Kig over til mig http://minscrapside.blogspot.com/.
  Der er en award til dig.

  SvarSlet
 10. flotte kort med skønne detaljer

  SvarSlet
 11. To skønne kort i dejlige forårsfarver. Det trænger vi lidt til. Jeg er ret vild med Kitty med den japanske kirsebærgren i poten. Super ide. Dejligt hun er så kreativ.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)