8. januar 2011

Royale tvillinger - og selvfølgelig 1 af hver / Royal twins born today


Og NEJ - SÅ hurtig er jeg trods alt ikke - selvom jeg havde gættet på en af hvert køn. Det tror jeg giver en fin harmoni - to store, to små, to drenge, to piger - og på sigt mulighed for masser af sjov på slottet. Dette kort er 2 år gammelt da der kom tvillinger i vores familie - her kom pigen først - så derfor er hun øverst på kortet - men som VASKEÆGTE royalist - måtte jeg da lige fejre det fine resultat på dagen. Kortet åbner i midten bag sløjfen så &tegnet sad kun fast på den ene halvdel. Min søde mand er lidt skuffet - han havde håbet det blev på hans fødselsdag i morgen - så han kunne komme med i den EKSKLUSIVE klub af "vi der deler fødselsdag med en kongelig".  Jeg har samme dag som prinsesse Isabella og Dronning Elisabeth fra England og Margit samme dag som kronprinsessen. Sorry Kjel - du må nøjes med at være min prins Charming. =0)

Our Crown Prince and Crown Princess saw their twins for the first time a few hours ago. A prince and a princess. A perfect pair - and with a prince and a princess at home waiting to see their baby brother and sister a good mix. Two big ones - two small ones - two girls and two boys - lots of fun ahead - no doubt about that.

9 kommentarer:

 1. ja det var synd for din mand det lugter altid lidt af blåt blod hvis det havde været samme dag. Et lækkert kort du har lavet, fint lige at kunne trække sådan et tvillilgekort op af lommen. Du må have en god weekend

  SvarSlet
 2. Selv om kortet er 2 år. er det en rigtig flot og en fin hyldest, og tillykke her fra til de Royale tvillinger med kanon salut fra Holmen kl. 12.
  Bodil H

  SvarSlet
 3. Ja, royale tvillinger - er det ikke bare skønt. Mit gæt var så at det blev 2 drenge, men den holdte ikke stik. Herligt at det hele gik fint! Jeg glæder mig meget til at se billeder af dem.
  Synes dit tvillingekort er rigtig flot - smart at dele op i "pige- og drengefarver".
  Ja, manden din må forblive din egen prince charming - når nu de royale tvillinger ikke ville dele fødselsdag med ham. :0)
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Smart, at lave et tvillingekort sådan. Flot.
  Nu har postmanden været forbi med din blog candy. Tusind tak for den!! Jeg har allerede været i gang med at lave OSH kort af det. Kunne simpelthen ikke lade være. ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Jeg havde da også håbet på at hun kunne trække den til den 24.... men nej.
  Jeg havde også gættet på en af hver - det er super.
  Forsat god dag.
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint, at du lige har et kort der passer til lejligheden. Jeg havde håbet på mindst en pige, så Isabella ikke skulle være eneste pige i flokken. Det ser jo pænt ud med en af hver må man sige.

  SvarSlet
 7. Tillykke med Prins Charming i morgen... synd Mary ikke vidste det !! Måske kunne hun have holdt lidt igen !
  Og så er det da et genialt kort du har lavet, virkelig en god ide.

  Jeg har været til 40 års jubilæum fra 10 - 17 idag. Og midt under det store ta-selv-frokostbord, var der nogen gæster, der havde hørt om begivenheden. Så der blev banket på glasset og nyheden overbragt. Hele selskabet var oppe at stå og råbe hurra for kongehuset og tvillingerne.......virkelig sjovt og lidt højtideligt.
  Så vi er altså mange royalister.

  Tak for dine søde ord hos mig. Det varmer - helt langt ind.
  God søndag og fødselsdag. Knus Annette

  SvarSlet
 8. Så smukt et kort du har lavet God ide med kun et kort til tvillinger

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 9. Herligt min ven... det skal nemlig fejres!! Fiiint kort selvom det er en gentagelse ;o)
  KNUS

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)