15. januar 2011

JA jeg så tvillingerne i TV og jeg NØD det / Yes I watched TV to see the royal twins

Og jeg nød især at se det dejlige forhold de stolte forældre har. For det lyste da ud af dem. Og herhjemme havde vi præcis gættet at Frederik bar pigen og Mary drengen. Jeg kiggede længe for at se om jeg havde set rigtig - (ja jeg er meget detaljeorienteret) så er det jo godt der er fotografer til stede der kan dokumentere sådanne detaljer. For se lige det armbånd Kronprinsen havde på - han støtter selvfølgelig soldaterne i Afghanistan!! Jamen hvis han ikke lige kan få sin mor til at lave OSH-kort  =0)  så er det her da også OK! Billedet er "lånt" hos BT fra dagens netavis.


Og apropos OSH - så husk at vi som noget nyt kører en månedlig lodtrækning blandt de kommentarer der kommer på OSH-bloggen. For det første er det en god lejlighed til at rose de kortmagere der måske ikke har en blog og derfor kun får vist deres kort på denne blog, for det andet er det hyggelig læsning for andre besøgende og for det tredje gør det arbejdet med at blogge noget sjovere når man kan se der er "hul igennem" til læserne  =0).  Alle kommentarer deltager i lodtrækningen - uanset om man er aktiv OSH'er eller ej - men hold jer endelig ikke tilbage - vi kan ALTID bruge flere frivillige. 2011 skulle gerne være året, hvor vi beviser at vi mente det alvorligt da vi startede OSH sidste år - så vi skal lave endnu flere kort end det flotte resultat sidste år - og det er bestemt en mulighed - det ved jeg!  GOD weekend - vejret er heldigvis til indendørs sysler.  ;0)

YES I was glued to the screen to see the royal twins and their proud and happy parents leave the hospital to go home yesterday.  My eye caught a small detail - (YES I am very detail oriented) and luckily a photographer did too - which is why I can see I was right today in the newspaper on line (BT). The Crown Price wore a bracelet to show his support to the Danish soldiers in Afghanistan. GOTTA love that man!! I wouldn't mind it one bit if he would also ask his very talented mother to make some cards for OSH.

7 kommentarer:

 1. Ja jeg så også tvillingerne og de er bare så søde. Det er jo dejligt med sådan nogle små nogen og mor og far så bare så glade ud. Så tillykke her fra.
  Bodil H

  SvarSlet
 2. Jeg var desværre ikke hjemme mens der var direkte Tv, - men jeg har garanteret set ALLE klip fra senere udsendelser og på nettet. Det er såååååå skønt at se den lille familie, og deres glæde for hinanden og de 2 små. Jeg nyder det i fulde drag.
  Og hatten af for Mary. Tænk at se sådan ud, efter den tur hun har været igennem. Jeg ved godt med stylist osv. - men alligevel. Hun er utrolig.
  Og flot af Frederik med armbåndet. Og selvfølgelig skal han bære det.

  Har du spurgt HKH om hun vil lave kort ? Du ved det jo ikke, inden du har spurgt !! LOL. Jeg har adressen, hvis.....
  God weekend.
  Knus Annette og hilsen til "damen"

  SvarSlet
 3. DU var ikke den eneste der lod mærke til det direkte, HVOS skønt at han er lidt Politisk ukorrekt ( m jo normalt ikke tage parti) Men herhjemme kørte kassen også og i al hemlighed drømte jeg om at de skete mens alle ungerne som. Men det tog åbentbart længere tid at shine Hans Kongelige højhed op - For mary ligner jo noget fra Vouge ALTID! Men Men men .-- selvfølgelig blev mine poder hentet midt i afhentningen - RIGTIGT øv. jeg måtte se det ud af øjenkrogen mens der blev sagt farvel. Jeg lægger da off course en God weekend and keep up the good work. På begge blogge!

  God weekend du søde - håber du har held med hende damen!

  KNUS

  SvarSlet
 4. Min mor havde også lagt mærke til armbåndet og spurgte mig om jeg vidste hvad det var for et. Godt at du kan løse mysteriet for os.

  Jeg kunne desværre ikke se tv i fredags, så jeg har kun set et enkelt klip i nyhederne senere. Jeg er bagud, så nu må jeg kigge lidt på nettet, så jeg også kan se de søde øjeblikke med de stolte forældre.
  Knus Heidi

  SvarSlet
 5. Hej "tante"Charlie. Øv, nej, jeg så det desværre ikke og har endnu ikke haft tid til at se det på nettet, men må så se billederne i div ugeblade ;-)
  Tak for dine hyggelige hilsner du er så flink til at lægge og ska hilse herfra. Ha det godt og vi ses vel til marts?

  SvarSlet
 6. Så desværre ikke live, men så alt senere fnisss..
  De er bare så stolte, glade og det lyste bare langt væk : )
  Ret fedt med det armbånd, havde også luret på hvad der stod, men kunne ikke finde det Så mange tak Charlie : )
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)