29. januar 2011

God lørdag - og her er den anden award / Sorry no translation today

ALLERFØRST sikken et BRAG af en kamp i går. WAUWW - nu skal vi "bare lige" mule mine ellers gode venner franskmændene - så er der GULD....!!!

Men tilbage til dagens indlæg med den fine Stylish blogger Award jeg fik af både Annette (aka) og Maria Krumbæk.  Tak for den og for de søde ord til jer begge to !  =0)


By accepting this award I will complete the following:

1. Thank and link back to the person who awarded me.
2. Share 8 things about myself.
3. Pay it forward to 8 bloggers that I have recently discovered.
4. Contact those bloggers and tell them about their awards.

OTTE ting om mig selv - OK - her kommer de så i tilfældig rækkefølge

1. Jeg elsker at sætte ting i system, organisere og planlægge. (se også 2.)  =0)

2. Undtagen liiige når det gælder min kreative verden - så kan jeg scrappe på toppen af hvadsomhelst bare det står stille længe nok og er ca 30 x 30 cm. De der kender mig RIGTIG godt har set mit scrapværelse når det er VÆRST - men de siger det ikke videre - for så er jeg nødt til at slå dem ihjel!  ;0)

3. Jeg ser ikke så meget fjernsyn, da jeg får problemer med øjnene. De lukker sig simpelthen i hele tiden og det sker mærkelig nok ikke, når det er en PC jeg sidder foran!

4. Operation Skriv hjem er klart det jeg er mest stolt af at have gjort, når jeg ser tilbage på året 2010. Og så har jeg jo egentlig bare startet det - og smittet en masse skønne kvinder i hele landet. Jeg er da en værre en!!! Jeg er så heldig at være født som en positiv sjæl, men skulle en dårlig dag snige sig forbi ude i horisonten har den ikke en chance med alle den glæde dette projekt genererer!!!  =0)

5. Jeg har snart abstinenser - fordi Quickutz i en periode ikke er kommet med særlig mange nye dies. Men mit Visakort er mægtig tilfreds med den udvikling. Vi får se hvad 2011 bringer!

6. Jeg er det min mand så sødt kalder "geografisk hæmmet". Så i en del år har min GPS været en af mine rigtig gode venner.

7. Jeg ELSKER Frankrig  - landet, folket, duften, lyden, sproget, maden, vinen, naturen. Men bo der fast ville jeg ikke egne mig til. De ting jeg elsker at undres over, når jeg er der på ferie - ville drive mig til vanvid hvis det var en del af min hverdag!! Den hårfine grænse mellem afslapning og tidsspilde har de ikke helt styr på dernede. Prøv f.eks. et besøg på et posthus!!!

8. Jeg elsker den visdom man kan finde i min yndlingstegneserie Radiserne (Nuser, Søren Bruun, Thomas, Trine, Woodstock m.fl.) og vil slutte med disse vise ord fra Nuser når han nægter at hente en pind Søren Bruun har kastet: "Den dag jeg er væk, skal man kunne sige andet om mig end - Han var god til at hente pinde!"

Og hvis du har været tålmodig nok til at læse helt herned til - så kan du nu se de 8 jeg giver denne award videre til. Nogen har sikkert fået den af andre - men det var jer jeg først kom til at tænke på blandt de blogge jeg har fundet "fornylig":

1. Annette (aka) MÅ jeg bare give den tilbage til. For hver gang vi fortæller noget om os selv ser vi
flere og flere ligheder - det er næsten SPOOKY - men sjovt! Og så er jeg jo skyld i at hun er begyndt også at lave kort som man bl.a. kan se på hendes fine blog der opdateres OFTE og med kloge og sjove indlæg!

2. Sivsko (Heidi) - som jeg mødte for første gang IRL til SAM og skal sidde sammen med igen om 2 uger. Heidi's blog er en blanding af scrap og kort og andre fine ting hun laver f.eks. MUMS kager!

3. Fru Nielsen (endnu en Heidi) - som jeg var så heldig at vinde en blogcandy incl. et FINT julekort med en syet julesok hos.

4. Sarah som er en inspiration både på det kreative og private plan og som jeg også har haft fornøjelsen af at være sammen med IRL, bl.a. herhjemme til en OSH-kortdag.

5. Lina - igen et nyt bekendtskab via OSH - og en blog med mange fine ideer - bl.a. Copic teknikker.

6. Marianne - som jeg har "kendt" helt tilbage fra de gamle Scrapshop-dage - men først for nyligt er vi begyndt at besøge hinandens blogge - HYGGELIGT!

7. Anja (Scrapaholic) - igen mødt til Convention og SAM - og så bor hun faktisk ikke langt fra mig og arbejder i min by!

8. Anne T - som jeg kan se har valgt en lille blogpause - så selv hun kan ikke nå ALT. Men hun har stadig en skøn blog med mange fine ideer - Anne er den mor jeg ville vælge hvis jeg skulle være barn igen. Laver totalt meget med og for sine børn - se f.eks. de indbydelser og børnefødselsdagsprojekter hun viser. Og så er hun også en fast og værdsat OSH-leverandør. Glæder mig til blogpausen er ovre - selvom jeg forstår den! =0)

Og UHA hvor var det svært at begrænse sig - for jeg havde mange flere på lager. Så TAK for awarden og til lykke til de nye modtagere.

GOD weekend - UNDSKYLD det var et indlæg uden billeder - jeg har ellers lidt kort at vise - men de er hemmelige indtil på mandag (NU sidder min svigerinde og hopper foran pc'en - hun HADER hemmeligheder - men det er hende der har fødselsdag..) =0)

4 kommentarer:

 1. 1000 tak for de søde ord, Charlie. Jeg sidder her og bliver helt blød i knæene. ;o) Du skal være så velkommen i min lille familie.

  Jeg må ærlig indrømme, at jeg faktisk er endnu mere produktiv her i min blogpause og "spytter" det ene layout ud efter det andet - det er skønt! Og ikke nok med det, så bliver der ind i mellem også tid til OSH-kort, men der går nok en måned eller to, inden jeg får samlet nok sammen til at sende en ordentlig stak mod Sjælland.

  Nå, jeg skal lige nå at lave en hjemmelavet regnbueis og en portion mini-chokolade-muffins inden jeg smutter i kælderen igen.

  Endnu engang tak for adwarden og de søde ord.

  SvarSlet
 2. 1000 tak for awarden - og de søde ord.
  Det er nemlig bare rigtig hyggeligt ;)

  SvarSlet
 3. Jamen dog. Tak skal du have, Charlie.
  Tak for de fine ord.
  Og ja, jeg kunne jo have skrevet flere af dine punkter.
  Alt med organisering, planlægning og systemer ELSKER jeg. Det hører under hobbies. Men også i scrapsagerne !
  Jeg kan fare vild i en tlf.boks. Og har absolut ingen sted og retningssans.
  E. plejer at sige, at hvis han falder død om, så er det første jeg skal gøre, at købe en GPS, så jeg kan finde ud til bedemanden...
  Men så plejer jeg jo at sige, at når det nu er den eneste fejl jeg har, så kan han jo nok bære over med det !!

  - og så flere fødselsdage, du er virkelig hårdt ramt for tiden.
  Fortsat god weekend og endnu engang tak.
  Knus Annette

  SvarSlet
 4. Og ja, nu er det mandag så hvor er det flotte kort ?????? =0) hihihi. Og jeg har ventet og ventet et helt ÅR
  Knus Bodi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)