25. januar 2011

LÆKKER candylink i min sidebar og bestillingskort/A card made to order

Allerførst vil jeg lige sige MANGE TAK til Lina - som udover at have lavet nogle fine kort til OSH - også har fået en sjov ide. Hun har lavet en MUMS-blog candy på sin blog (klik på billedet - så kommer du derover) og der er den lille tvist - at man for at deltage i lodtrækningen skal lave et OSH-kort og linke til det. Kortene kan man så aflevere i en af butikskasserne, eller aflevere på et af de andre tidspunkter hvor OSH-kassen krydser ens vej. Pøj pøj hvis du deltager i konkurrencen!!

Kortet nedenfor var bestilt af en sød forhenværende kollega som gennem flere år har været fast kortkunde! En bekendt fyldte 60 år, hun er glad for blomster, kryds og tværser og naboens brune labrador. Og så måtte kortet gerne være lyserød/lyslilla og lidt tøset. Jeg havde nogle gode dies i kortstørrelse, noget lækkert tulipanpapir, mine trofaste Magnolia-stempler og så måtte jeg lige lave en lille kryds og tværs - med blomsterord og til lykke og fødselarens navn. HATTEN af for dem der konstruerer de krydsord man ser rundt omkring- jeg vil slet ikke fortælle hvor mange minutter der gik, bare med at pusle disse ord nogenlunde sammen. Men syn's den skulle med. =0) Der var ikke så meget plads til tallet 60 - så det kom på en lille tag på hundens blomst.


Made this card for a lady who loves her flowers in the garden, likes purple and pink, likes to do crosswords and often invites the dog next door to come for a visit. I really admire the people who makes crosswords puzzle - just trying to fit in some flower words and Happy Birthday and her name nearly KILLED me....  TFL

10 kommentarer:

 1. Rigtig sødt og dejligt personligt kort. Jeg elsker at gætte kryds og tværs, for det er jo ren hjernegymnastik. Ha en god dag!
  vh Renne

  SvarSlet
 2. super sødt kort med lækre detaljer som altid, jeg har også fået gang i mine QK dies ved at klistre ca 8 stk ens sammen så bliver det lige som chipboard og så lidt embosssing på så jeg ser lige pludselig muligheder i alle de dies som jeg aldrig har brugt. ja sejti vandt kampen
  knus Pia

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare ent fint kort, med mange personlige detaljer. Sødt med lille tag på hundens rose.
  God ide`med kryds og tværs. ;o)
  KH 10na

  SvarSlet
 4. Jeg er kommet laangt bagud, men nu er jeg her igen. Dit kort er fantastisk - tænk, at du selv laver en kryds og tværs... Og alle detaljerne er igen på kornet.

  Herligt med en candy, der peger pilen mod OSH. Jeg har mange kort liggende til dig, som jeg må se, om jeg kan komme af med, når jeg er i DK næste gang i starten af marts.

  SvarSlet
 5. WAUW... hvor krea... super fint kort, hvor du paa vanlig vis for lavet hint til dit og dat...
  Og den vovse er bare vildt cute... "love it"...
  Nu skal vi heldigvis snart ses... ;o)... savner dig :o(

  SvarSlet
 6. Du er altså helt fantastisk til de detaljer Charlie! Tænk at lave en krydsogtværs! :)

  SvarSlet
 7. Lækkert, lækkert kort. Så fine farver og igen en masse gennemtænkte detaljer. Og selvfølgelig passer motiv og papir sammen i forårstema. Sød hundestempel !
  Og så synes jeg, den kryds og tværs er rigtig fint konstrueret. Vær glad for at damen ikke er til soduku - for det ville da være umuligt !!

  SvarSlet
 8. Superfint kort.
  God ide med krys og tværs!

  SvarSlet
 9. Det er et skønt kort, og anderledes
  end du plejer, men stadig fyldt med mange detaljer.
  Bodil H

  SvarSlet
 10. Jeg er så imponeret af den måde du altid får modtagerens interesser med.
  Der ligger en lille hilsen til dig på min blog :)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)