9. januar 2011

I dag bliver det HELT klart bedre vejr../ I expect the sun to shine today ...


For det er min søde mands fødselsdag. I vores familie har vi RIGTIG mange fødselsdage her i januar og Kjel åbner ballet her 9. januar. I år på en søndag, så vi har god tid til morgenbordet, hvor de kort der er kommet med posten (og gemt væk før han så dem) kommer frem. Og også dette som Mie har lavet og håndbragt i går. Et rigtigt "her er dit liv" kort - og som teksten lyder indeni - ting hun ved hendes far holder af og ting de har haft sammen i årets løb - nå ja - og så hans DUMME fod - den kom sørme også med. Grøn er hans yndlingsfarve så det er kortet - SKOTLAND har et stor plads i hans hjerte så derfor er baggrundspapiret skotskternet, Kirsebær er en af hans STORE laster og hver sommer skiftes han og Mie til at købe et KILO og guffe dem i sig, hyggelige Sverigesture symboliseres ved elgen, Frankrig bliver vist med firbenet for sådan et par stykker har vi boende under taget dernede og de kommer på besøg hver aften når man sidder udenfor og sidst men ikke mindst desværre en skadet fod. NÅ ja og så havde jeg nær glemt de to små myrer der holder den lille label nederst. Hvorfor så det - fordi Kjel ALTID - jeg gentager - ALTID når han ser et kort en af os er ved at lave siger - skal der ikke også være en myre!!! Rigtig sjovt kort, ikke!! Hun har fået godt styr på det med de personlige kort, hende Mie!

TIL LYKKE til dagens fødselar - mit kort kommer først på i morgen

This is the card Mie made for her dad - a "this is your life" card - showing things he likes and things they have shared since his last B-day. Green is his favourite colour, he looves cherries and so does Mie - they buy them in KILOES and always ends up with stomach pain because they eat to many in a day, Scotland holds a large space in his heart, the moose represents Sweden where we have a cottage, the lizard represents France - because we have a couple of them living under the roof there and an injured foot (NO COMMENTS) and the two tiny ants are there because he is SUCH A TEASE and always wants us to add an ant no matter what sort of card we are making.

14 kommentarer:

 1. Jamen så kan man jo lige nå at sige TILLYKKE på selve dagen også.
  Jeg håber virkelig K's fod er i bedring.
  Mies kort er bare så fantastisk flot. Og så fyldt med symboler. Tak for forklaringerne, eller kunne jeg ikke lige have regnet det ud.
  Det med at Mie laver så fint og gennemtænkt et kort ,må ligge i generne ! Rigtig flot personlig hilsen til farmand.

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke til K. Håber i rigtigt forkæler ham, den uheldige helt. Håber han igen er fit for fight. Jeg holder øje med posten ;o) KH 10na

  SvarSlet
 3. TILLYKKE til K!
  Superflot personligt kort. Og tak for forklaringen til ; )

  Svar på dit spørgsmål. Ja, på mine kort har jeg håndklippet rundt i kanten, for at få den tynde hvide kant. Det er jeg først lige begyndt på og det er ikke perfekt, men øvelse gør vel mester.. ; )
  God søndag.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke til K, håber solen vil skinne lidt i dag : )
  Hvordan går det med hans fod?
  Skønt kort, og tak for forklaringen, det satte tingene på plads *GG*

  SvarSlet
 5. Troede lige det var dit eget kort, men det ses jo tydeligt, hvor QK-evnerne kommer fra, hi-hi !
  Tillykke til K, som må være lykkelig for sit meget personlige kort, og ja, her skinner solen lunt og godt ! Ha' en dejlig fødsesdags-dag :=))

  SvarSlet
 6. sort tillykke med gemalen og sikke flot og personligt kort Mie har lavet, super flot

  SvarSlet
 7. hej Charlie
  Svanerne kommer herfra, pas på nye behov
  http://gittes.dk/shop/multi-frame-die-10748p.html

  SvarSlet
 8. hej Mie, sikke et flot kort til din far.
  Herligt med så mange symboler.
  Bodil H

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort - og stort tillykke med manden.

  SvarSlet
 10. Kære Kære Charlie... Rigtig hjertelig tillykke med Manden - Og hils Mie og fortæl hende, at det da er det skønneste og mest personlige kort jeg længe har set! Jeg er sikker på, at I får en uforglemmelig dag! Husk at tage billeder!
  Kæmpe Knus
  Engel...

  SvarSlet
 11. Stort tillykke til manden :o)
  Flot kort. Du forstår altid at gøre dem personlige.

  SvarSlet
 12. TIL LYKKE igen... ;o)
  FLOT kort, Mie... Hold da op... synes du bare bliver bedre og bedre til det der kortmageri... Alle de ting du har med her er flotte :o)
  Knus fra mig

  SvarSlet
 13. Super kort - er ramt godt. Tillykke med ham
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 14. Der er ingen tvivl om, at Mie har styr på det. Og hos Mie såvel som hos dig gælder det, at kortet er fint, selv når man ikke kender symbolikken - og det er en stor kvalitet. Forsinket til lykke til K.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)